niina -> RE: Nove školske knjige (28.7.2010 19:07:06)
|
IZVORNA PORUKA: Izzie Vidim svi smo u istim problemima :-/ Evo, približava se nova školska godina i treba pribaviti knjigice... Ali imam neke dileme, pa sam čisto htjela vidjeti kako i vi razmišljate jer često pratim ovaj forum i nailazim na korisne savjete. Uglavnom, htjela bih svojem školarcu pribaviti knjige, ali da ne budu ni preveliki teret za moj novčanik, a da su dobre, kvalitetne i čiste. Razmišljala sam kupiti već rabljene knjige, ali nekako imam averziju prema tome...udžbenici se često mijenjaju, tko zna gdje su sve te knjige već prije bile i još mi se stotinu pitanja javlja uz to. Što vi mislite tj. preporučate? Kako vi prakticirate? Novo, staro? Koliko vidim ovo su sve prošlogodišnje poruke jedino je tvoja friška.Na našoj je školi također popis,a kada sam išla na školsku internetsku stranicu nisam odmah našla no onda me je kak sam surfala po stranici nekak došla na www.udzbenik.hr i tamo ti izbaci popis po školama samo upišeš školu i razred i imaš cijeli popis te možeš naručiti knjige,a vidjela sam da je tu stranicu i tikica napisala pod naslovom naruđba udzb.online.....inače ja sam si isprintala taj popis,pa ima na njuškalu dosta knjiga za prodaju pa ću koliko uspijem kupiti tako,a radne bilježnice koje se ispunjavaju ču kupiti nove....
|
|
|
|