Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 13.8.2008 23:30:29
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: piggy nema odmora dok traje obnova! http://www.youtube.com/watch?v=lLKTZVcdmZ0 pa piggy klinci će mi se probuditi ---nisam oćekivala ovako žestoko i veselo
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 13.8.2008 23:31:53
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: anne Zbilja danas ne rade više takve hitove. Što molim vas od ove glazbe koja se danas svira bi mogla slušati još naša djeca?! iskreno nema pojma-jer pre pre strašno koje pjesme se rade danas
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 13.8.2008 23:33:53
|
|
|
|
anne
|
IZVORNA PORUKA: tiha mm me tjera ljuta sam! mozda jos dodem! Danas ću preduhitriti ljućenje pa idem leći odmah. Laku noć majčice. Samo žestoko i dalje.
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 13.8.2008 23:36:17
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: piggy pa Boža znas da sam ja navecer uvijek glasna i za akciju. sad me je bas krenulo http://www.youtube.com/watch?v=VErdfjH_zzU ma daj piggy nisi normalna(pozitivno)-pa ja bi išla van čagatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i jooooooooooj
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 13.8.2008 23:40:45
|
|
|
|
božica
|
mislim ja se stvarno super osjećam kao da sam vani negdje .a vi već se sama sebi smijem u kuće pa moramo tako brijat e da zaboravila sam... ajde pozz svima laku noć moram u krevet poć
< Poruku je uredio božica -- 13.8.2008 23:42:55 >
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 13.8.2008 23:41:56
|
|
|
|
Ruža
|
Ajme, ajme pa opet feštate. Ne mogu ja to pratiti više. Brišem pod tuš pa u krpe!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 14.8.2008 6:49:38
|
|
|
|
troubled
|
dobro jutro neumornim plesačicama i svim spavalicama za svih....
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 14.8.2008 7:01:33
|
|
|
|
Ruža
|
Jutro troubled! Ja bi duplu , ako može? Jesi se ti naspavala?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 14.8.2008 7:06:20
|
|
|
|
anne
|
Jutro ranoranioci.
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 14.8.2008 7:08:33
|
|
|
|
troubled
|
jutro ružo uzmi sebi šalica koliko god želiš budila sam se češće nego inače, ali dobro....što ne možeš promijeniti prihvati ančica još si tu 2 u 1 dobro jutro
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 14.8.2008 7:17:44
|
|
|
|
Ruža
|
Hvala Troubled. Kad putuješ u Zg? Jutro Ane, sitno, sitno još brojiš..Jel Petra bolje spavala noćas?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 14.8.2008 7:27:57
|
|
|
|
anne
|
Stavili smo je ranije spavati i budila se jednom za WC. Ujutro u 6 se probudila, ali sam je 45 min zavukla. Ležala je i zjevala u svojoj sobi. Malo bolje, ali još ćemo to malo promjeniti. Meni je noćas bilo vruće pa sam se budila. Dana malo pospremam, možda i prozore operem. Izgleda da me lovi gnježđenje pred porod. A vi trudnice?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 14.8.2008 7:40:43
|
|
|
|
Ruža
|
Hajde izdrži još to malo.Sami je sigurno već sad pravi . A što kaže Petra na bracu, moja nećakinja se nikako ne može pomiriti da će biti dečko.
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 14.8.2008 7:41:59
|
|
|
|
božica
|
jutro od mene jedno brzinsko od 06 smo na nogama ćak bi danas mogla jeednu tursku popit..jer inaće... joj da danas se spremam za more... anne---- kako si nazvala gnježđenje-- tako sam ja sa Leonom-taj dan kad sam imala trudove..još sa mužem nekaj kupovala u gradu..bila kod gin po uputnicu za bolnicu...oprala velika balkonska vrata,frendica mi došla ispeglati kosu,oprala,suđe oprala pod i rekla mužu.ajmo
< Poruku je uredio božica -- 14.8.2008 7:44:01 >
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 14.8.2008 7:42:55
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: Ruža . A što kaže Petra na bracu, moja nećakinja se nikako ne može pomiriti da će biti dečko. slatkica mala
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 14.8.2008 7:48:49
|
|
|
|
Ruža
|
Jutro Božita! Kad krećete na more? Mene to gnježđenje danima već drži, izgleda da će me trudovi uloviti tek kad se smirim. Ionako siroti Đuro navikao na tempo, pa čim sjednem poludi. Napada i rebra i bubrege.
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 14.8.2008 7:56:09
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Jutro Božita! Kad krećete na more?--reko mzuž da bi mogli krenut većeras iliti noćas oko 04--jer mi smo rane ptice Mene to gnježđenje danima već drži, izgleda da će me trudovi uloviti tek kad se smirim. Ionako siroti Đuro navikao na tempo, pa čim sjednem poludi. Napada i rebra i bubrege. a kako ga zamišljas Ružo Ti si mi sva komićna sa svojom trudnoćom--
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 14.8.2008 8:10:06
|
|
|
|
anne
|
IZVORNA PORUKA: božica anne---- kako si nazvala gnježđenje-- tako sam ja sa Leonom-taj dan kad sam imala trudove..još sa mužem nekaj kupovala u gradu..bila kod gin po uputnicu za bolnicu...oprala velika balkonska vrata,frendica mi došla ispeglati kosu,oprala,suđe oprala pod i rekla mužu.ajmo Jesi luda Boža!!! I rekla mužu ajmo. Ružo ne kuži baš Petra što joj se sprema. Braco je u maminu tibuku i tamo će ostati. Kad izađe biti će joj totalni šok. Ružice - ništa onda od tvog mora?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 14.8.2008 8:20:06
|
|
|
|
Elena
|
Dobro jutro cure,kako ste mi,ja evo pakujem se jer jos malo idem kod moih roditelji.Idem viditi sta ste mi radili jucer pa vracam se da poipjemo kavu,jer ce te mi faliti mnogo
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 14.8.2008 8:26:29
|
|
|
|
piggy
|
dobro jutro evo stigla i ja da popijem kavicu sa nekima koji se spremaju otici
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 14.8.2008 8:30:48
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: božica oprala velika balkonska vrata,frendica mi došla ispeglati kosu,oprala,suđe oprala pod i rekla mužu.ajmo LEGENDO!!!!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 14.8.2008 8:32:38
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Mene to gnježđenje danima već drži Ružo, bome si ti od svog gnježdenja cijelu kuću uredila Vjerojatno će tebe pred porod uhvatit: ODMARANJE
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!