Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 15.8.2008 10:39:01
|
|
|
|
troubled
|
znam kako to ide, pošalješ ih negdje i umjesto da tada malo predahneš, navali na posao.... moja cura je kod tate 10 dana....jako mi nedostaje....preksutra se vidimo, jedva čekam ona bi radije sestru, a velike cure bi radije brata....nekome će se želja ispuniti sigurno (samo nama nije važno)
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 15.8.2008 10:39:48
|
|
|
|
Amelie
|
trouby.... eto,tak nekak se osjećam,petar me zvao u jedan(taman čvrsto zaspala) ,pa u pola pet...kao da imam malu bebu ...a na kraju sam predugo spavala a to mi ne odgovara
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 15.8.2008 10:40:41
|
|
|
|
troubled
|
nešto je ružno sanjao? kako je jutros?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 15.8.2008 10:44:03
|
|
|
|
Amelie
|
ma ne...nije ružno sanjao tako bude nakon plivanja...nastavi plivati i u snu otkrije se i zove mamu da ga dođe pokriti
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 15.8.2008 10:45:50
|
|
|
|
troubled
|
reci mu da je veliki mladić i da se može sam pokriti....ili ćeš mu kupiti vreću za spavanje kao bebama mislim da će se problem trenutno riješiti
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 15.8.2008 10:53:03
|
|
|
|
Amelie
|
upravo sam mu rekla što je poručila teta trouby sad mi se smije
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 15.8.2008 10:54:17
|
|
|
|
troubled
|
cmokni ga hoćete li do metropole sljedeći tjedan? da se bacimo u potragu za najljepšom školskom torbom zajedno
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 15.8.2008 10:56:01
|
|
|
|
Puli
|
bok curke evo malo navratila do vas jer sam danas nekakva svi su negdje zbrisali i ostavili nas same danas cura spava već sat vremena a ja se bacila na čišćenje sve sam oprala i sredila i sad malo prilegla mm mi fali a najgore kad ekipa ko danas se rasprši onda me neka tuga uhvati i još je blagdan a ja navikla na obiteljska okupljanja blagdanom
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 15.8.2008 10:56:59
|
|
|
|
koka
|
znam kako to ide, pošalješ ih negdje i umjesto da tada malo predahneš, navali na posao.... IZVORNA PORUKA: troubled Baš tako nema šanse da sjednem i predahnem . Cura će se brzo vratiti . A gdje je negdje na moru? Se bare čujete? Amelie koliko je stari tvoj Petar? Jer mi smo do nedavno imali tu fazu zvanja i nemira u krevetu. Imam osiječaj da što mu je dan aktivniji tako i spava. Samo nastavi ono što je tokom dana radio, trči u snu
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 15.8.2008 10:58:12
|
|
|
|
troubled
|
dobar dan puli nemoj biti ....znam da ti TM nedostaje, ali praznik nije kad piše na kalendaru, praznik je svaki dan kad ste zajedno.... a bit će uskoro mnogo takvih dana.... pogle mene....ne bi bilo dobro da sam tužna svaki dan koji nismo zajedno... cmokni mi cvjetića čim se probudi
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 15.8.2008 10:58:50
|
|
|
|
koka
|
Bok Puli nemoj biti tužna pa imaš Raju . Barem nešto, evo ja ću odustati od čišćenja samo da ti pravim društvo
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 15.8.2008 10:58:53
|
|
|
|
Amelie
|
jesam šalje pozdrave teti trouby svakako ćemo doći ,još ćemo dogovoriti detalje i princeza će tražiti najlepšu torbu?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 15.8.2008 10:59:59
|
|
|
|
tina1602
|
puli evo ja ću ti praviti društvo... mm radi.. luna spava, pa kad se probudi idem joj kuhat griz... curke da vam kažem da je mm dobio posao... u ponedjeljak počinje radit.... a jučer dobro da me infarkt nije streso..
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 15.8.2008 11:00:38
|
|
|
|
koka
|
znam da ti TM nedostaje, ali praznik nije kad piše na kalendaru, praznik je svaki dan kad ste zajedno.... a bit će uskoro mnogo takvih dana.... IZVORNA PORUKA: troubled Joj kako si to lijepo rekla, uvijek me iznenadiš s tim tvojim izjavama . Sad hoću da mi MM dođe
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 15.8.2008 11:00:53
|
|
|
|
troubled
|
čujemo se koka...i po desetak puta na dan nekidan me nazvala u 6 i 15 ujutro....malo da me čuje, sreća moja tata joj živi u splitu, bili su s barkom po otocima tjedan dana a sad su u splitu do preksutra kad je ja na putu za zagreb kupim.... ovo je najdulje što je tamo, zato smo se jako uželjele jedna druge
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 15.8.2008 11:01:45
|
|
|
|
koka
|
tina bok i tebi, pa šta je bilo? Nemoj me plašiti,
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 15.8.2008 11:03:20
|
|
|
|
Amelie
|
pozdrav puli nemoj biti tugi ... eto nešto za tebe i malecku na radio rr
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 15.8.2008 11:03:38
|
|
|
|
troubled
|
amelie - njoj ništa od torbe ove godine, prošle godine smo kupili svemirsku (čitaj - skupu) i rekla sam da mora preživjeti bar dvije godine, ali ćemo rado tražiti s vama tina - meni zvuči kao odlična vijest što je TM dobio posao zašto si onda bila ? koka - pa doći će...gdje je, radi?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 15.8.2008 11:03:38
|
|
|
|
tina1602
|
curke neću vam kukat... jer kad god dođem ovdje stalno kukam... već sama sebi idem na živce
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 15.8.2008 11:03:40
|
|
|
|
koka
|
nekidan me nazvala u 6 i 15 ujutro....malo da me čuje, sreća moja IZVORNA PORUKA: troubled Ma zlato mamino, al neka se i ti malo odmoriš i neka se ona druži s tatom već kad može i hoće.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 15.8.2008 11:05:16
|
|
|
|
tina1602
|
to je super vijest.... kako ste vi?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 15.8.2008 11:06:13
|
|
|
|
troubled
|
koka, jednako kao što i ti odmaraš kad je rokić kod tete ali priznajem, bilo bi znatno teže pakirati da je ona tu i puno dugotrajnije
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 15.8.2008 11:06:44
|
|
|
|
koka
|
Tina pa tu smo da se olakšaš i da ti bude bolje . MM non stop radi. Radi s ribom a na moru smo, znaš kako može biti---sezona je. Ma doći će on, al ima trenutaka kad bi htio da bude odmah tu kad si ga zaželiš
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 15.8.2008 11:08:22
|
|
|
|
anne
|
Koka kad pogledam krevetić kraj našega ulovi me uzbuđenje. Troubled ima 88 stepenica. Već moram stati par puta kao penzionerka. Još malo pa stavim slikice.
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 15.8.2008 11:08:56
|
|
|
|
troubled
|
poznati su mi takvi trenuci, osobito na udaljenosti zagreb-dubrovnik tina, ajde lijepo reci što je bilo....možda možemo pomoći anne - vidim te, šuljaš se, a slikica još nema
|
|
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!