Maki -> RE: Caffe bar "Odmorko" (19.8.2008 21:19:16)
|
Trebaju mi Mirna, Ruža i njihova ekipa, a ja se ne snalazim baš na ovim stranicama, a i ne da mi se previše učiti. Uglavnom super ste mi i drago mi je da se moja Anne sprijateljila s vama. Imate dobre teme i samo tako dalje. Ja ih ne čitam, ali me Anne podrobno izvještava. Danas u 17:15 se Ani i meni rodio Samuel. Težak 3 i po kile (5 grama sim - tam), a dug pola metra. Super izgleda - pravi mali nogometaš. Petra je više sličila boksaču pero lake kategorije jer je bila naotečena. Ovaj je valjda gladan izletio pa je odmah navalio na hranu. Dobro ju je i našao, a pravio se da zijeva (kao da je umoran). Porod je prošao relativno lagano (da me Ana sad čuje dobio bih ćušku), otprilike kao i s Petrom. Ana je sretna i nasmijana isto kao i prvi put. Jedino smo malo odjeću promijenili tako da slike ne budu baš identične:) Bio sam s njom na porodu i čak 2 sata nakon poroda dok je Sammy bio s nama. Još malo pa ćemo na nogomet, a moramo ga i plivat naučit'. Petra se nešto pali na tenis... vidjet ćemo. Zadovoljstvo postavljanja slika na vašu stranicu ću prepustiti svojoj ženici. Zamolio bih Mirnu, ako može, da kopira ovu poruku tamo gdje treba ako već nije na pravom mjestu. Bit ću tu još neko vrijeme na vašoj stranici ako ima nekakvih pitanja. Lijepi pozdrav svima čak i onom nekom tati koji čuči tamo negdje u pozadini... lol
|
|
|
|