Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 21.8.2008 23:51:53
|
|
|
|
tiha
|
ma ne setam ju po dnevnoj zubi zubi nesretnici jedva cekam da izadu.....malo setam mal sam tu
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 21.8.2008 23:54:18
|
|
|
|
tiha
|
idem objesit ves i u krpe a mozda se vratim sko se neprobudi opet.......laku noc svima!!!!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 21.8.2008 23:54:42
|
|
|
|
piggy
|
a riba mala,točno znam kak im je,kad su meni rasli umnjaci dva dana za poludit.ustvari više me je boljela glava,onako podmuklo. Laku noć ak se ne vidimo više.Poljubi Miu za mene.
< Poruku je uredio piggy -- 21.8.2008 23:55:44 >
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 0:10:04
|
|
|
|
tiha
|
objesila ves al mi se nisa nesto budi sanja gluposti idem se i ja smirit setam po stanu mozda joj smeta kad se naspavala popodne a u pola 6 ustajanje idemo na MFK na pregled! idem na moju temu to objavit i odo sad stvarno! laku noc
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 8:04:44
|
|
|
|
mirna
|
Dobro jutro cure! Nisam se baš naspavala.. noćas smo malog 1. put ostavili bez pelene ponoći, pa nam se u 5.00 popiškio u krevetić... Ugodan dan svima!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 8:43:17
|
|
|
|
Ruža
|
Jutro curke! Od pola 7 sam na raji pa nikako da se javim, stalno netko dolazi. Sinoć kasno stigli i veza mi je nešto štekala, nikako otvoriti stranicu i malo, malo pa me izbaci pa sam morala odustati. Danas slađom častim ja! Vidim da je veselo jučer bilo, svašta ste pisale? Mirna jel tvoj još spava?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 8:45:20
|
|
|
|
mirna
|
Spava još.. Htjela bi u dučan po kruh, pa si ne usudim da mi se ne popiški u krevet kad se probudi.. Kako si ti ružo? jesi se dobro naspavala?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 8:54:24
|
|
|
|
Ruža
|
Mirna pa možda je nešto sanjao pa se zaboravio i zato popiškio noćas. Ipak mu je to još nova navika? Stavi mu onu gumu na madrac ispod plahte. Dok su sestrini klinci bili na odvikavanju od pelena isto im se znalo dogoditi da po noći ne stignu pa se popiške u krevet. Nije strašno. A jel ga smiješ ostaviti samoga dok odeš u dućan? Naspavala sam se, baš sam neka odmorna danas. Planirala otići do Broda po ormarić, ali sam odustala. Pogledat ću prvo tu po gradu pa možda nešto i nađem.
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 8:57:50
|
|
|
|
troubled
|
jutro cure mirna, ne brini, do škole se to zna s vremena na vrijeme dogoditi....rijetko, jednom godišnje ili rjeđe, ali to nije ništa za zabrinjavanje....ipak je vladić još novi u svemu tome ružo, letimično sam vidjela da si ti jučer bila u velikom šopingu.... da čujem, što si sve kupila
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 9:00:18
|
|
|
|
mirna
|
A jel ga smiješ ostaviti samoga dok odeš u dućan? Dučan mi je nekoliko kuća dalje.. inače mi nije problem ostaviti ga ako spava, jer se on nakon spavanja još proteže u krevetiću, igra se i neće ići van dok to ne obavi.. eto probudio se dok sam to pisala s pitanjem: da u pelenu kakam? Imam zaštitu za jogi , ali ih moram nabaviti više.. Što si ti sve kupila jučer? I
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 9:10:54
|
|
|
|
Ruža
|
Baš je zlato malo... Preteško im je odoljeti kad su tako medeni... Svašta sam kupila krevetić, kolica, hrpu robice, dekice, ogradicu za kimbu, ručnike, pelene, sebi ogrtač i grudnjake za dojenje. Kad sastavimo sve slikat ću vam i staviti da vidite. Još nam fali neki ormar za Đurine stvari, kada za kupanje i stvari za torbu u bolnicu. Moram priznati da je pravo skupo danas imati bebu. Sva sreća pa su bake i djedovi uskočili. Da smo morali sve sami, ovako odjednom mislim da bi kredit morali dići.
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 9:12:02
|
|
|
|
troubled
|
sva su djeca različita, ali meni se čini da je to prerano da bi dijete ostalo samo.... može se dogoditi da je u dućanu veliki red, pa se zadržiš dulje... ja sam paulu dok je bila beba, tri ili četiri puta, kad je "gorjelo" ostavila da spava dok bi seh se zaletjela u dućan koji je bio odmah pod nosom, svaki put sam se vratila dok je ona još spavala, ali nisam bila mirna...vjerujem da to neću ponoviti...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 9:13:31
|
|
|
|
mirna
|
Doma je još i djeda da ga pogleda ako se probudi, jedino ga ne može dići iz kreveta.. ali miran u dučanu nisi, to je istina...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 9:14:53
|
|
|
|
troubled
|
ružo to je onda bio zbilja pravi oping, kao iz američkih filmova svi mi to nabavimo prije ili kasnije ali vjerujem da je rijetkost sve to pokupovati u jedan dan i ja sam nešto jučer kupila bebiću.....slikovnicu....zalijepila mi se za ruke....zavrtile mi se suze i morala sam...."anđeo u vodi" dirljiva priča o dolasku na svijet sa divnim ilustracijama.... paula je jutros bebi cijelu pročitala
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 9:16:47
|
|
|
|
troubled
|
mirna, ako je i djed kod kuće to je sasvim druga priča, čak i ako ga ne može podignuti, može biti pored njega, razgovarati s njim, nazvati tebe.....to je zbilja posve nešto drugo
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 9:17:34
|
|
|
|
koka
|
Jutro drage moje evo i mi napokon sišli
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 9:23:48
|
|
|
|
Megica
|
Dobro jutro svima! Evo ja upravo isprobala kolač koji sam jučer pravila, "ledeno nebo" i super je! Je li netko za probu? Uz kavicu...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 9:25:55
|
|
|
|
troubled
|
megica, ako je to ledeno nebo po receptu na koji ja mislim, onda bih odmah dva komada, ako može jutro koka, jesu li rokić i mila lijepo spavali?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 9:28:52
|
|
|
|
koka
|
Uvijek za kolače spremna , naspavali se i sad se spremamo vani . Idemo dok još nije skroz zagrijaloo.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 9:32:22
|
|
|
|
Ruža
|
Jutro ostatku ekipice! Birc nam se polako puni, a ja moram bježati. A tako bi rado iskomentirala sve nove teme. Megica daj i meni jedan putni, zvuči prefino!
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 9:32:59
|
|
|
|
troubled
|
gibamo i mi idemo posjetiti rodicu i njenu slatku bebicu svima želim nasmiješeni dan čitamo se...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 9:41:51
|
|
|
|
koka
|
Evo i mi spremni gibamo , do kasnije.
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 10:13:52
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Bok cure!Ja stigla na jednu ,jel ima koga da sa mnom popije? Vidim Ružo da si ti dobar shoping obavila.Nadam se da si zadovoljna sa svime šta si kupila!?
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 10:22:05
|
|
|
|
tina1602
|
curke evo imene davas pozdravim... kako ste mi? to ima novo? nadam se da me niste zaboravile
|
|
RE: Caffe bar "Odmorko" 22.8.2008 10:25:35
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Bok tina! Nismo te zaboravile,ali nema te baš često??? Kako je Luna?
|
Anketa
Brrr...
пеперутка16
Da li ste se ikada na bilo koji način susrele s nečim nepoznatim, bilo šta u smislu nama ljudima nadnaravnog?! Duhovi, vrag, šejtan......
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!