|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   ko je tu lud
4.8.2009 20:07:30   
natalijax
negdje prije susjed mi razbije auto mrtav pijan sva sreca nije nikom nist bilo,i njegova zena je meni kukala mjesec dana eto sad vidi kak je to sad bi ga ubila najrade,sad u subotu on opet pijan i kazem ja njoj da neloce toliko nedaj boze da bude nest jos s tudim autom ona meni se pocela kreveljit u facu ja njoj opet zeno nedaj boze ona opet hi hi hi hi i kaze ona meni pa sta ima veze star je autouser posted image ja paf ostala ja njoj opet nije bitan auto nedaj boze nek bude nest i ostane bez vozacke a vozacka mu treba ona meni baha hahauser posted image ko je tu lud i nedaj boze opet da nest bude onda ces mi opet doc kukat
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ko je tu lud
4.8.2009 21:36:33   
tikica_69
ajme nato....gdje je interpunkcija...sva sam se pogubila u ovoj storiji user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
4.8.2009 21:37:47   
BUMBIKA
A ja mislila daa to samo j aimam problema s tim njenim porukama,pogotovo tako dugačkimuser posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 3
4.8.2009 21:40:26   
natalijax
sory sad cu ponovo kad je susjed razbio auto njegova zenica mi kukala kak je mulac razbio auto i da bi ja njoj sad u subotu dala savjet da joj muz manje loce da nebi se negdje slupali ona se meni pocela smijat koda sam joj vic ispricala a ne dala savjet i to jos sa tudim autom ona meni odgovori pa star je to auto sto ima veze ak ga slupa 

Neposredna veza do poruke: 4
4.8.2009 21:41:08   
tikica_69
user posted image  user posted image  user posted image

U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 5
4.8.2009 21:42:52   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image a bas sam mislilada cu dobro napisati sory 

Neposredna veza do poruke: 6
4.8.2009 21:44:21   
Ruža
Nato fali točka, zarez, veliko i malo slovo da znamo gdje je kraj, a gdje početak rečenice. Ovako je stvarno teško povezati što si htjela reći. Nemoj se naljutiti, plizzz....

Samo luda mama...

Neposredna veza do poruke: 7
4.8.2009 21:44:58   
BUMBIKA
Ali opet nemaš ni zareza ni točke....user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

Neposredna veza do poruke: 8
4.8.2009 21:46:48   
FIONA
fučkaš interpunkciju...suseda ti je gora od njenog muža...on bar pijan dela sranja a ona ih izusti čim zine i trezna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 9
4.8.2009 21:48:54   
dominik
ti fino kupi kramu za 500 kn i uleti im u sobu ili im se nabi na auto i stvar rjesena...boze koji kreteni...i onda kad se slupa ce ga svi koji procitaju u novinama zaliti...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 10
4.8.2009 21:51:40   
FIONA
ma fučkaš komad lima i pijanu budaletinu nego ti takav pogazi djete...ko bu onda kriv...ta kokoš isto ko i on jel mu je dala poticaja...da moj takav hoće za volan noge bi mu odsjekla!!!...majko mila, kojih budala imaaaa....

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 11
4.8.2009 21:55:08   
natalijax
sory za zareze,neljutim se ruzo ,muz mi reko kaj sam uopce i rekla joj ista,ma ponasaju se ko djeca i kad joj muzek slupa auto ,onda bu mi kukala kak je tesko bit bez auta i ko je onda tu luuuuuuuuud,ja koja joj dam savjet ili ona sa svojim kreveljenjem

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 12
4.8.2009 21:56:09   
FIONA
ti si luđa....aahahahhahahha...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 13
4.8.2009 22:01:33   
natalijax
izgleda da jesam,ispala sam glupa kaj mi se smijala u facu

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 14
   [Obrisani korisnik]
4.8.2009 22:03:06   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 15
4.8.2009 22:03:28   
tikica_69
ti si mozda samo ispala, ona to zaista i jest 

U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 16
4.8.2009 22:12:09   
natalijax
ma obit ce se to njima u glavu i onak joj je sveki i svekrva dali rok, da se preseli u kucu i to samo iz razloga kaj su  auto slupali i digli kredit da kupe novi a u,kucu ni kune ulozili,i onda jos njena mamica kaze nece njena kcer bit nicija budalauser posted image

Neposredna veza do poruke: 17
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!