e kaj bi vi (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

natalijax -> e kaj bi vi (4.8.2009 22:56:57)

mm treba dobiti stan kao ratni invalid,naravno ako bude stanova posto nam je drzava u banani i sto bi vi sad ostavili taj stan da danas sutra ima moje dijete,i nastaviti zivjeti tu gdje jesmo jer smo uredili i placamo kredit,ili ga dali bratu i sogorici a kuca da ostane nama znaci te osobe nebi trazili svoj dio kuce nego bi pripala nama,znaci kao brat brata je isplatio

Wukovarka -> RE: e kaj bi vi (4.8.2009 22:58:28)

Čuj, to vi morate dobro razmisliti i odlučiti, ali ja bi otišla da imam svoj mir.

tikica_69 -> RE: e kaj bi vi (4.8.2009 22:58:46)

Ja bi ostavila stan i iznajmljivala ga i time otplacivala kredit

natalijax -> RE: e kaj bi vi (4.8.2009 23:02:13)

mislim i ja bi otisla normalno ipak kad si na svojem onda si bog,a s druge strane he kaj da moram djelit kucu znas da to nefunkcionira zajedno zivjet,ja sam mislila ostavit stan iz milijun razloga o kojim se bojim pricat s muzem,strah me da ga nepovrijedim jer ako je taj stan zasluzio mukom zelim da bar moje dijete ima danas sustra uzivati u tome

Wukovarka -> RE: e kaj bi vi (4.8.2009 23:04:58)

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Eto vidiš...mudra žena,mudra rješenja [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

natalijax -> RE: e kaj bi vi (4.8.2009 23:08:05)

to si u pravu tiki ,a opet s druge strane mm nebi u stan on ti je seoski covjek,ja bi taj stan ostavila iz razloga za nedaj boze da dode do svade barem imamo di otic,

Ruža -> RE: e kaj bi vi (5.8.2009 8:38:11)

IZVORNA PORUKA: Wukovarka

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Eto vidiš...mudra žena,mudra rješenja [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

Potpisujem!

dominik -> RE: e kaj bi vi (5.8.2009 9:00:41)

IZVORNA PORUKA: natalijax

to si u pravu tiki ,a opet s druge strane mm nebi u stan on ti je seoski covjek,ja bi taj stan ostavila iz razloga za nedaj boze da dode do svade barem imamo di otic,

fino ga iznajmljujes dok ide a ako dodje do guzve kakave onda mjenjaj stan za ostatak kuce ili seli u stan

mlada mama -> RE: e kaj bi vi (5.8.2009 14:33:19)

Ja bih ga isto iznajmljivala,nebi ga prodala jer nikada ne znas sto danas sutra moze biti,a to za mjenjanje s bratom moj savjet ti je ,ako to budete radili obavezno pismeno nek imas  sve crno na bijelo da nebi bilo poslije...

FIONA -> RE: e kaj bi vi (5.8.2009 14:39:23)

nekretnina se nikada ne prodaje ako nije nužno!!!...ako otplaćujete kredit znači da ste sa tim i računalu u buđetu....da li čete rentati ili ne vaš stvar ali nikada ne znaš kaj te može snaći i da ga moraš prodati...ako daš šogoru onda si na starom jel pol kuće nemreš prodati kao stan...zlu netrebalo ali ja uvijek volim tako misliti!!!

Stranica: [1]