|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   mozda pomogne nekom
6.8.2009 11:56:17   
natalijax
vec milijon puta sam htjela otvoriti ovu temu al nekako,mislim da ce te me popljuvat,nisam vracara niti se s tim zelim bavit,ukratko cu vam objasnit,moj muz je dosao kod jednog doktora na pregled koji kad ti gleda u oci zna od koje bolesti bolujes,nitko nije znao cak ni muz da boluje o raka ,covjek mu je pogledo u oko vidio fleku i rekao ti imas rak,nazalost bila je istina,sva sreca sada je sve u redu,mom muzu se pozalio prijatelj kako imaju problem nemoze zena zaceti,preporucio mu ga je,covjek ima bakteriju u jajima koju nije ljecio, i opet je ispala istina,mozda ste cule za njega pitat cu muza za ime doktora kad dode kuci
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: mozda pomogne nekom
6.8.2009 11:58:31   
FIONA
pitaj, napiši tko zna kome će dobro doći...ja osobno vjerujem u takva čuda!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
6.8.2009 12:01:58   
natalijax
pregledi se placaju,mislim sumnjam da je i to nekom problem mislim ako moj muz nije znao za rak niti je sumnjo ,sumnjo je da nest nije u redu al nije pomisljo na rak ,mislim kako bi znao ovaj e ti imas rak a prvi put ga vidio

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 3
6.8.2009 12:16:00   
dominik
ja vjerujem u energiju i da neki ljudi imaju mogucnost vidjeti neke promjene u energiji ljudi...naravno medju normalnim profesijama ima varalica tako da i sa time treba biti pazljiv....ja bi otisla kod bioenergicara da me malo posloziuser posted image

Neposredna veza do poruke: 4
6.8.2009 12:29:09   
inna
e baš bi voljela vidjeti toga koji bi mene posložio...mislim da bi nakon mene i sam potražio pomoćuser posted image user posted image user posted image

Šalu na stranu...ima nečega u tome. Kad sam bila na moru jedan lik mi je iz vena sve živo iščitao, čak i da imam problema sa zgrušavanjem krvi. Nisam razmišljala o tome dok mi nisu u trudnoći rekli da si moram davati injekcije jer mi se krv previše zgrušava.

Ja sam sama iz fore bacala tarot i kaj je najgore pogodila sam većinu stvari. Kad je od mm frend poginuo, a ja mu 2 tjedna prije rekla da se okani neke ženske jel će mu doći glave i tako i bilo...prestala sam. Nagovarali su me još da bacim koji put, ali nema šanse...dala sam karte što dalje od sebe.

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 5
6.8.2009 12:41:56   
Njofra
Sve štima, no ipak lakše mi je kad ne znam da li sam bolesna ili ne, dovoljno je kaj me boli glava ili tak nekaj povremeno, a sad da još znam da mi nekaj je, ne hvala, vjerujem u pozitivno mišljenje i njegov efekt i toga se držim, tak ak mi danas sutra nekaj bude ne kažem da ću odbiti liječničku pomoć ali ću svakako potražiti pomoć i s drugog stajališta recimo osvrnuti se na lijekovitost biljki i na prvom mjestu energija jer djeca su moj motiv i zvjezda vodilja i zato trudit ću se prebolit sve. Vjerujem da su neki ljudi rođeni borci i kao takvima lakše im je savladati poteškoće. Ak sam otišla predaleko sorry

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 6
6.8.2009 20:05:06   
tikica_69
Pa odavno je poznato da su oci ogledalo zdravlja i duse

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 7
6.8.2009 20:10:56   
natalijax
u osjeku radi taj doktor privatno,nemoze se sad sjetit prezimena i imena

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 8
6.8.2009 20:15:33   
tikica_69
Kad se sjetite, javi 

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 9
6.8.2009 20:53:43   
natalijax
doktor rus,mislim tako ga zovu  zato sto je rus,evo s muzevog nalaza broj telefona 031 368 191 to je bilo 2004god mozda je promjenio broj jer ovi sto su isli za neplodnost kako su nabavili broj neznam,muz im je sam reko za njega

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 10
   [Brisano sporočilo]
8.8.2009 22:38:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna veza do poruke: 11
8.8.2009 23:13:41   
natalijax
nemoj zezat,moj muz je bio jednom kod njega al to je davno davno bilo

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!