Pilula za dan poslije (Puna verzija)

Forum >> [Obiteljski život] >> Zdravlje

Poruka

lenka sa -> Pilula za dan poslije (6.8.2009 13:43:25)

Pozdrav svima,

imam jedno pitanje da li je u Hrvatskoj zabranjena zakonom prodaja pilula za dan poslije ????

hvala

ZVRK -> RE: Pilula za dan poslije (6.8.2009 13:45:27)

koliko ja znam nije zabranjena ali je nemožeš sam kupiti nego ti ju ginekolog propiše na recept

lenka sa -> RE: Pilula za dan poslije (6.8.2009 13:46:06)

hvala 

FIONA -> RE: Pilula za dan poslije (6.8.2009 13:49:31)

javiš se sa zdravstvenom i dobiješ jednu kod njih i jednu za doma...ulazi u evidenciju...za privatnike nisam sigurna kako kod njih...osobno sam sa frendicom u srednjoj išla u Klaićevu...pregledali je i dobila je tablete...moj bivši ginekolog je rekao da su to kontracepcijske pilule koje izazivaju menstruaciju i da je vrlo bitno doći u tom roku!...

njanja -> RE: Pilula za dan poslije (6.8.2009 16:25:36)

kad smo bili na trudničkom tečaju nam je žena rekla da se mora doći u ambulantu ili kood svog gin po nju...ispričala je kako često dolaze cure nakon subotnjih izlazaka :)

Ruža -> RE: Pilula za dan poslije (6.8.2009 19:44:31)

Odi giniću, to je obična kontracepcija koja se uzima u većoj dozi. Sretno!

jelka -> RE: Pilula za dan poslije (21.8.2009 13:20:39)

Meni se te pilule za dan poslije, spirale i ostala sredstva koja djeluju abortivno nimalo ne sviđaju zato što  spriječavaju usađivanje oplođene stanice u maternicu i ona propada...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

njanja -> RE: Pilula za dan poslije (21.8.2009 16:16:59)

kažu da to nije abortus nego da samo stvara uvijete u maternici koji sprečavaju da se plod uhvati.

mislim da treba voditi odgovoran sex, ali ako ne želiš dijete, bolja je pilula za dan poslije nego neželjena trudnoća...

jelka -> RE: Pilula za dan poslije (21.8.2009 18:59:59)

IZVORNA PORUKA: njanja

kažu da to nije abortus nego da samo stvara uvijete u maternici koji sprečavaju da se plod uhvati.

I što onda biva s njim- propada.
Za mene je to abortus.

FIONA -> RE: Pilula za dan poslije (21.8.2009 19:12:52)

jelka svatko ima pravo da gleda na to svojim očima...ja također mislim da je bolje da curica od četrnaest ili petnaest godina nakon trežnjenja i seksa od noć prije ode po nju nego da rodi bebaća...

može mi reči tko što hoće ali bolje je spriječiti nego kasnije mučiti muku....odgovoran seks nije onaj u tim godinama ali ga ima i protiv toga ne možemo...lako je pričati ljudima koji imaju iskustva i godine ali kaj sa klincima???

Stranica: [1]