Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Što za čišćenje kupaonice? 6.8.2009 21:38:41
|
|
|
|
bomboncic02
|
Ja razmišljam da napravim sama, imam onaj špric špric, čisti je, oprala ga i planiram nešto iskemijat sama jer moram i radijatore prat a i kupaonu.. Koliki omjer se stavlja?
|
|
RE: Što za čišćenje kupaonice? 6.8.2009 21:47:51
|
|
|
|
mlada mama
|
Napravi sama,ako imas volju,ja sam isto pocela kuhinju i podove prati s vodom,octom,sodom i par kapi etericnog ulja. Puno ljepse ocisti i lijepo i dugo mirise. Za kupaonu koristim trenutno onaj narandjasti Arf bakteria stop,jer mi je domestos i ostalo bio pre jak miris i puno sam robe unistila njime. Arf miriše na narandju. Takodjer sam koristila dugo i justove proizvode za čišćenje.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 7.8.2009 8:18:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Što za čišćenje kupaonice? 8.8.2009 10:29:39
|
|
|
|
božica
|
Kadu i umiovaonik operem sa sanitarom u biti sanitar je No1 kod mene u kupaoni
|
|
RE: Što za čišćenje kupaonice? 8.8.2009 11:50:29
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ja najčešće sa cilitom perem...
|
|
RE: Što za čišćenje kupaonice? 16.8.2009 20:46:46
|
|
|
|
anne
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama Napravi sama,ako imas volju,ja sam isto pocela kuhinju i podove prati s vodom,octom,sodom i par kapi etericnog ulja. Puno ljepse ocisti i lijepo i dugo mirise. Za kupaonu koristim trenutno onaj narandjasti Arf bakteria stop,jer mi je domestos i ostalo bio pre jak miris i puno sam robe unistila njime. Arf miriše na narandju. Takodjer sam koristila dugo i justove proizvode za čišćenje.
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!