|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: 123456789
9.8.2009 23:50:22   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Počinjete me plašiti cureuser posted image

Dosje x je završio-samo da znateuser posted image
 Zasto? Ni jedna nema 666 nigdje user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 26
9.8.2009 23:50:22   
lema
Vidiš ja stvarno vjerujem da su neki brojevi moćni user posted image ne ponavljaju se bez veze!!!!!

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 27
   [Obrisani korisnik]
9.8.2009 23:52:11   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 28
9.8.2009 23:53:45   
lema
Svako ima svoj brojuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 29
9.8.2009 23:54:32   
tikica_69
Mene jedino muci sto u numerologiji broj 9 tumace kao broj zrtve user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 30
9.8.2009 23:57:18   
lema
Možda na neki svoj naćin i imaš neku žrtvu ako me razumiješ šta želim reći znam da je 7 Božji broj jer mi je to ispalo kad raćunaš po nekoj tablici ali meni je 2 , 2 ali neznam šta znaći!!!user posted image

Neposredna veza do poruke: 31
9.8.2009 23:59:07   
tikica_69
2 oznacava drustvenost i ljubav prema zivotu

U iscekivanju.......

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 32
10.8.2009 0:01:10   
kitty
a tri?
meni je sve u trici

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

Neposredna veza do poruke: 33
10.8.2009 0:02:35   
tikica_69
3 je inteligencija i talent

U iscekivanju.......

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 34
   [Obrisani korisnik]
10.8.2009 0:05:18   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 35
10.8.2009 0:05:46   
tikica_69
Ovo su neke od glavnih kategorija sretnih brojeva....nije numerologija u smislu zbrajanja brojave u datumu rodjenja, vec samo broj koji vas prati kroz zivot Životni put (1) Put vođe
U ovom životu vaš je cilj biti samodovoljan i stajati na svojim nogama. Ovi ljudi uzimaju stvari u svoje ruke. Vrlo su motivirani i fokusirani, oni su ambiciozni, ali ne primaju rado tuđe savjete. Isto tako pokušavaju biti perfekcionisti i ne mogu tolerirati pogreške u svom radu. 

Životni put (2) Put suradnika
U ovom životu vaš je cilj svladati vještine suradnje. Ovi ljudi imaju veliko suosjećanje za druge. Oni su prirodni diplomati i uvijek pokušavaju riješiti probleme među ljudima kompromisom. Oni su pošteni i skromni, te daju inspiraciju ljudima oko sebe. Oni imaju probleme sa natjecateljskim okruženjem i ne podnose dobro pritisak.

Životni put (3) Put zabavljača
U ovom životu vaš je cilj zabavljati druge i činiti ih sretnima. Ovi ljudi trebaju puno ljubavi i pažnje, a to pokušavaju dobiti svojom bujnom maštom i ošroumnošću. Ovi ljudi kao da žive čaroban život, pun sretnih okolnosti, privlačeći bogatstvo i uspjeh uz malo truda. Ne mogu podnijeti dosadu i usamljenost. Mogu imati probleme sa pametnim ulaganjem novca. 
Životni put (4) Put graditelja
U ovom životu vaš je cilj izgraditi uspjeh u životu svojim radom i trudom. Ovi ljudi su pedantni organizatori, štedljivi, praktični i obožavaju vidjeti rezultate svog rada. Oni su ujedno vrlo konzervativni i nefleksibilni u svojim razmišljanjima. Često se boje novih i neiskušanih ideja.

Životni put (5) Put prodavača
U ovom životu vaš je cilj stvoriti slobodu, unoseći promjene u svoj život i u život ljudi oko sebe. Ovi ljudi vole promjene. Oni su dinamični, prilagodljivi, svestranih talenata; ukratko – rođeni prodavači. Ove ljude motivira natjecanje i želja uspjehom. Vrlo dobro podnose pritisak. Neuredan stil života i riskiranje mogu im predstavljati problem.

Životni put (6) Put učitelja
U ovom životu vaš je cilj stvoriti ravnotežu i odgovornost u svom životu i životu ljudi koji vas okružuju. Ovi ljudi vole ljepotu, sklad i osobni mir. Oni su pouzdani, vjerni i privlače razne odgovornosti na sebe. Oni mrze nepravdu, a vole korektnu i fer igru. Imaju sklonost previše se miješati u život svojih prijatelja i previše se zabrinjavaju oko nebitnih stvari.

Životni put (7) Put usamljenika
U ovom životu vaš je cilj naučiti stvari iz osobnog iskustva. Ovi ljudi su individualci. Njima je dnevno potrebno vrijeme samo za sebe, kako bi ostali razboriti. Imaju vrlo izraženu intuiciju i snažnu moć razumijevanja. Oni su perfekcionisti i mrze raditi za druge ljude. Isto tako teško primaju savjete od drugih i mrze fizički rad.
Životni put (8) Put ratnika
U ovom životu vaš je cilj postavljati male zadatke i tada ih ostvarivati kroz borbu. Ovi ljudi vole borbu za moć, koja upotpunjuje njihov život. Oni su snažni, tvrdi i nemilosrdni na putu k ostvarenju svoga cilja. No uspjeh ne dolazi lako ovim ljudima, već ih moraju ostvariti borbom. Oni su zvijeri u poslovnoj džungli. Oni imaju probleme sa pokazivanjem naklonosti voljenim osobama, te u uravnoteženju svog poslovnog i privatnog života.
Životni put (9) Put humanitarca 
U ovom životu vaš je cilj suosjećati sa svijetom. Ovi ljudi žele promijeniti svijet i učiniti ga boljim mjestom za sve. Oni su karizmatični i kreativni, kao što i pristoji nekom sa tako uzvišenim ciljevima. Često se nalaze na vodećim pozicijama u humanitarnim pokretima ili u religijskim sektama. Oni su isto tako tolerantni prema potrebama i željama drugih. Mogu biti prilično impulzivni kad je ugrožen njihov cilj. Obično ne obraćaju pažnju na detalje.

U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 36
   [Obrisani korisnik]
10.8.2009 0:08:08   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 37
10.8.2009 0:08:43   
tikica_69
Ja sam humanitarac...nije ni cudo da sam i zrtva user posted image

U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 38
   [Obrisani korisnik]
10.8.2009 0:11:24   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 39
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!