srce me je zabolilo (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

natalijax -> srce me je zabolilo (9.8.2009 20:51:31)

vec sam milijon puta pisala o svojim necakama,danas su klinke jele ledene stapice i naravno moja katarina,najstarija necaka je ostala na jednom dok je njena seka 3 pojela,prije nego li je zavrsila s trecim stapicem normalno trazila je moja kata jer je to njen,kaze mama lucija daj seki stapic to je njen ili joj daj pola i zamisli ti male otkine komadic tog stapica i onak joj baci na pod preko stola ko psu,srce mi se slomilo zato sto je moja katarina najstarija i za nju uvijek ima manje a za njenu seku vise,

ninishka -> RE: srce me je zabolilo (9.8.2009 21:11:53)

ajme kakvi su to sesttrinski odnosi...znam da ja nisam bila u najboljim odnosima sa sestrom kad smo bile manje ali nekaj takvog mi nikad nije palo na pamet...i da mi je dobila bi batine ili velike spotancije od svojih...

tikica_69 -> RE: srce me je zabolilo (9.8.2009 21:14:34)

Nemoj previse djeci uzimati za zlo....oni samo iskreno pokazuju svoje osjecaje i ne znaju to jos kontrolirati.Djeca nisu svjesna koliko povrijede. Ali ih treba usmjeravati u pozitivnom smjeru i ukazivati na lose ponasanje.

božica -> RE: srce me je zabolilo (9.8.2009 21:16:52)

Ali ih treba usmjeravati u pozitivnom smjeru i ukazivati na lose ponasanje.

bravo tikice[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]
thx

Ruža -> RE: srce me je zabolilo (9.8.2009 21:21:10)

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Nemoj previse djeci uzimati za zlo....oni samo iskreno pokazuju svoje osjecaje i ne znaju to jos kontrolirati.Djeca nisu svjesna koliko povrijede. Ali ih treba usmjeravati u pozitivnom smjeru i ukazivati na lose ponasanje.

Baš tako! Natalija ne smiješ sve tako premotivno u životu primati. Jesi inače takva ili je to zbog trudnoće?

natalijax -> RE: srce me je zabolilo (9.8.2009 21:22:52)

inace nevolim to,zato sto je nas bilo cetvero i jedan red cokolade kad je bio isla je kockica svakom

tikica_69 -> RE: srce me je zabolilo (9.8.2009 21:24:41)

Da, ali vam je to netko drugi podijelio...da ste si dijelili sami bilo bi sigurno svacega [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Moji su veliki pa se jos svercaju jedan pred drugim za red cokolade [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

natalijax -> RE: srce me je zabolilo (9.8.2009 21:25:09)

i to nije samo danas,to je uvijek tako

ninishka -> RE: srce me je zabolilo (9.8.2009 21:25:53)

Da, ali vam je to netko drugi podijelio...da ste si dijelili sami bilo bi sigurno svacega [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Moji su veliki pa se jos svercaju jedan pred drugim za red cokolade [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

da si sami djele bilo bi jeden tebi dva meni, dva tebi tri meni itd...[sm=smiley36.gif]

natalijax -> RE: srce me je zabolilo (9.8.2009 21:27:08)

koliko puta joj je iz ruke uzela,ne morala je sutit jer od moje seke je bilo joj seka je mlada pa joj daj,za mene su djecja usta ista bilo to od 8 godina ili 6

natalijax -> RE: srce me je zabolilo (9.8.2009 21:28:22)

nikad i kad sam malo starija bila uvijek sam otvorila cokoladu i podjelila,tako su nas naucili,zato sto nismo mogli imat svako svoju cokoladu

ninishka -> RE: srce me je zabolilo (9.8.2009 21:31:43)

po meni je to na neki nacin greska roditelja...roditelji su ti kojima bi djeca trebala biti jednaka..ne sad ti si stariji pa daj mladem, joj on je mali...netreba praviti razliku medu njima...svima jednako ma koliko ih bilo...ili svima sve ili nikome nista...tak sam ja rekla da cu svojima (nadam se da bude jos jedno)

božica -> RE: srce me je zabolilo (9.8.2009 21:40:09)

Koji puta se nemam snage boriti tko je mlađi tko je stariji

naravno, većina nas bi htjela da si djeca pošteno podjele i da svako djete pojede svoju čokoladu u miru..
ali nemoguće je
to su djeca i uvijek će se natezati.

ivanaa -> RE: srce me je zabolilo (10.8.2009 12:18:18)

ja ucestalo zinem na neke takve teme

natalijax -> RE: srce me je zabolilo (15.8.2009 22:41:18)

evo osjecam se bed,ma ne ja sam mozda najgora teta po pitanju,a sto da radim mozda sam staromodna,danas sam bila u babinju i stavila maloj novce,i da bi njena seka,da ova koja je gore spomenuta silom uzima novce i kaze ja i ona to djelimo,moje je bilo nemozes uzet te novce jer su to sekini,ti si dobila svoje,druga seka je dobila svoje a ovi novci su od ove seke i ona silom ne ja to djelim s njom ja kazem kad mi tvoja mama kaze da ti djelis te novce onda ih mozes uzet,rekla sam joj nakraju da je jako bezobrazna,i poslije toga njena seka starija se ljulja i uzme joj papuce i baci u bazen samo da bi mogla sjest na ljuljacku njoj u prkos,i normalno ova se rasplakala,da bi na kraju po tatinom ispala jadna kriva,a ne ova koja prkosi,ma nek mi kaze ko god hoce da nisam u pravu,i da nezamjerim djetetu,ipak je ona 6 godina i nije toliko mala da nezna sto smije ili ne,ma neznam jednostavno mala mi dize zivac,eto valjda ce mi sad biti lakse kad sam rekla sto mislim

inna -> RE: srce me je zabolilo (16.8.2009 9:06:39)

natalijax super su mi tvoje teme...napišeš takav naslov da moram otvoriti ako želim znati o čemu se radi[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Draga moja, ja mislila da te stvarno srce zabolilo, pa rekoh, jadna žena, još trudna...pa nije valjda da joj srce šteka, a kad ono nju more dječije brige... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
A da porazgovaraš sa svojom sekom umjesto da režiš na nećakinju. Klinci su onakvi kak ih odgojimo (uz naravno utjecaj karaktera). Da tvoja seka postavi malo drugačija pravila sumnjam da bi mala tako govorila i ponašala se. Moja sestra je mlađa od mene i stalno je iskušavala i pokušavala dobiti više od mene...bilo žvaka, čokolada, maženje i sl. Da su joj moji starci to dopustili vjerojatno joj ne bi bilo kraja. Koliko puta je znala slagati da joj nisam dala žvaku i da hoće i ona, a stari bi je lijepo oprao i rekao vidio sam da ti je dala seka žvaku...to nije lijepo...i s vremenom je prestala

natalijax -> RE: srce me je zabolilo (16.8.2009 12:00:47)

to te ja pitam draga,isti slucaj uvijek vise mora dobit

FIONA -> RE: srce me je zabolilo (16.8.2009 12:46:46)

baš tako...uostalom nekada se treba dati da se sama izbori za svoj status...oni se posvade i opet mire a ti ako stalno zvocaš ostavljaš dubog trag...treba razgovarati i postaviti u istu situaciju ali nisam za to da se za sve odmah intervenira....

Ti malo nekad previše pažnje posvečuješ tim sitnicama...sad mi susjeda bila sa malim od godinu i pol na kavi i mali zgrabi moju zver za ruku...ona je skočila kao da će ju pojest...ja sam samo mirno rekla, nek se i rasplače...kaj misliš da će u vrtiću teta skakati na svaku...onda bu imala traume jel nema mame da ju zaštiti...ak ju zgrabi nek se izbori ili nek plače...od malo suza ne bu joj niš...nije sve tako grozno kako mi stariji to gledamo...

mlađa seka joj je dala dio jel voli štapiće i gotovo...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]...nažalost nije naučena djeliti i ne zna iskazati ljubomoru možda...tko zna kaj joj je u glavi ali sigurno ne da je seki bacila na pod ko psu kako si ti vidjela!

Stranica: [1]