Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 4.3.2010 17:30:54
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: twitty evo me ljudi konačno mi radi raja!!! ja se nikako nisam mogla ulogirat ili kad bi me i ulogiralo izbacilo bi me prije nego dođem do foruma i moram priznat da ste mi JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKO nedostajale sve nadam se da se ovo neće ponovit jer me iživciralo do bola hvala vam svima koje ste za mene pitale zlatne ste i ja večeras častim u birtiji pa ko je za nek dođe Falila si nam sa viki se čujem smsom.na rijetko ali još ništa nije javila za komp. A ako netko vidi Viky neka joj poruči da se ne zeza nego da i ona dođe u birc na cugu.
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 4.3.2010 17:45:03
|
|
|
|
mama mery
|
evo i mene nazad
|
[Obrisani korisnik] 4.3.2010 17:46:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 4.3.2010 17:52:11
|
|
|
|
mama mery
|
prvo mi nestalo prometa na netu, pa mi snajka rodila postala sam tetka po prvi put i onda smo slavili i slavili i slavili.............
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 4.3.2010 18:05:37
|
|
|
|
pepeljuga
|
onda ste vi dugo slavili
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 4.3.2010 18:08:41
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga onda ste vi dugo slavili ooo daa
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 4.3.2010 18:26:34
|
|
|
|
lee
|
mama mery pa šta nisi prije neka krila imala u avartu...joj sad skužila da si to ti...super da si nam se vratil!
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 12.4.2010 12:28:32
|
|
|
|
xxl
|
gdje je Tikica???
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 12.4.2010 12:33:02
|
|
|
|
pepeljuga
|
tikica je ok,odmara se od svih nas
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 12.4.2010 12:34:16
|
|
|
|
CallamityJane
|
pametna zena pozdravi ju puno ako se cujes sa njom
|
|
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 12.4.2010 12:36:26
|
|
|
|
pako
|
IZVORNA PORUKA: xxl gdje je Tikica??? to sam se i ja pitala već par dana. Šta se nešto ljuti pa se neće više družiti s nama?
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 12.4.2010 12:37:07
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: pako IZVORNA PORUKA: xxl gdje je Tikica??? to sam se i ja pitala već par dana. Šta se nešto ljuti pa se neće više družiti s nama? ma nije ljuta nego joj triba malo odmora od svega
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 12.4.2010 12:39:06
|
|
|
|
xxl
|
Ma nisam ju ulovila već tjednima
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 12.4.2010 12:40:33
|
|
|
|
pako
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: pako IZVORNA PORUKA: xxl gdje je Tikica??? to sam se i ja pitala već par dana. Šta se nešto ljuti pa se neće više družiti s nama? ma nije ljuta nego joj triba malo odmora od svega Nek se onda dobro odmori i nek nam se vrati što prije, fali nam . Pepe ako se čuješ s njom pozdravi ju!!!
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 12.4.2010 12:41:54
|
|
|
|
pepeljuga
|
nije dugo bila,idem ovaj tjedan s njom na kavu pa cu prenjet pozdrave.....
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 12.4.2010 12:52:42
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Pozdravi i od mene
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 12.4.2010 13:04:45
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: pako Nek se onda dobro odmori i nek nam se vrati što prije, fali nam . Pepe ako se čuješ s njom pozdravi ju!!!
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 12.4.2010 13:08:00
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Meni tonkica baš fali,nema je već jakoooo dugo? Ako se netko čuje s njom nek ju punooo pozdravi
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 12.4.2010 13:11:44
|
|
|
|
pepeljuga
|
a meni candy,nepamtim kad sa je vidila
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 12.4.2010 13:13:39
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Jao i Candy,skoro sam na nju zaboravila..i meni fali
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 28.4.2010 20:07:30
|
|
|
|
tikica_69
|
Ekipa bok, Evo nije me bilo neko vrijeme, a ni nece me ni biti bas precesto ni ubuduce, no nisam vas zaboravila. Samo imam neke druge prioritete u zivotu i sada se njima vise bavim. Puno toga se izdogadjalo od mojeg zadnjeg posjeta RR pocetkom ozujka. Trebalo mi je vremena da poslozim hrpu kockica u glavi i eto, polako sve dolazi na svoje mjesto i moram vam priznati da sam odlicno. Bas onako super i neopterecena nicime. Bila sam krsna kuma maloj Miji, bila sam pozvana kod ministra Milinovica u kabinet, sklopila sasvim slucajno i nepredvidivo divno prijateljstvo i simpatican dogovor sa dr. Lucingerom sa Vuk Vrhovca, Dodo mi je imao Krizmu, napisala sam dvije prekrasne price koje ce izaci u sklopu knjige o neplodnosti krajem godine, ugledala sam napokon i pozitivnu betu, no nazalost nisku, dijagnosticiran mi je rani pobacaj iliti biokemijska trudnoca i sad cekam da procurim, pa nikako da krene. No, sve 5. Jaka sam i neustrasiva. Zavrsila sam sa cak 40 terapija za kraljeznicu, kicma je sad ok, ali su mi nasli probleme sa zivcanim zavrsecima i refleksima desne strane tijela pa moram jos na neku EMNG pretragu kako bi otklonili neke vece probleme. Decki su dobro....stiscemo ih sad u skoli maksimalno jer imamo prve upise ovo ljeto. Pozdravlja vas cijela moja femili i mozete me kontaktirati na mail tko zeli jer njega redovno provjeravam. I ne zaboravite organizirati i pozvati nas na kakvu rostiljadu prije godisnjih. Candy radi jako puno, jedva sirota stigne i spavati i ona vas sve puno, puno pozdavlja.Hvala svima koji me se sjetite i tu i tamo posaljete kakav mailic. Pusa i ostajte mi dobro!
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 28.4.2010 20:10:33
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 28.4.2010 20:11:14
|
|
|
|
mala pcelica
|
a monte,gdje je ona? bas često razmišljam o njoj
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 28.4.2010 20:13:02
|
|
|
|
mala pcelica
|
tikice uživaj!
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 28.4.2010 21:18:55
|
|
|
|
pepeljuga
|
tikice samo ti uzivaj a nisam dugo vidila minni
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!