Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 25.6.2010 21:02:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 a gdje je milla? i ja taman dosla na ovu temu da pitam za nju...mislim na nju vec par dana, zna li neko sta se desava sa njom?
|
|
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 25.6.2010 21:05:16
|
|
|
|
lee
|
ja poznajem njenu sestričnu pa ču je pitati baš za nju...pitam se i ja gdje je.mislim da je počela raditi pa ne stigne se javljati.
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 3.7.2010 16:47:48
|
|
|
|
cuba
|
A di nam je anuška??
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 3.7.2010 16:49:02
|
|
|
|
pincirotvajler
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: tikica_69 a gdje je milla? i ja taman dosla na ovu temu da pitam za nju...mislim na nju vec par dana, zna li neko sta se desava sa njom?
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 3.7.2010 20:29:37
|
|
|
|
m600
|
a što je s lolom88? nju nisam vidjela otkad smo skupa brojale dane
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 3.7.2010 20:57:07
|
|
|
|
cokolada
|
citam rr skoro svaki dan ali ne komenitiram, rijetko. Izasla sam iz stosa, dijete je malo poraslo pa i nemam vise puno novih pitanja i dilema kao prije, dosta je novih pa kada samo skicnem ne komentiram jer je i na poslu vise posla pa nemam toliko vremena. U toku sam svakako!
|
|
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 3.7.2010 21:06:45
|
|
|
|
BUMBI
|
A di nam je anuška?? I ja sam se to neki dan pitala...
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 3.7.2010 23:09:04
|
|
|
|
tikica_69
|
Meni fale i Ket i Domy
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 4.7.2010 11:34:17
|
|
|
|
lee
|
Milla radi..i ne stigne nikako na rr.srela sa njenu sestričnu kaže da ima jako puno posla i da ništa ne stigne...javit če se kad bude mogla... gdje je Candy?nisam je dugoo vidjela...
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 4.7.2010 12:04:27
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI A di nam je anuška?? I ja sam se to neki dan pitala... Mislim da su oni na godišpnjem u Dalmaciji.
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 4.7.2010 12:40:40
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: lee Milla radi..i ne stigne nikako na rr.srela sa njenu sestričnu kaže da ima jako puno posla i da ništa ne stigne...javit če se kad bude mogla... gdje je Candy?nisam je dugoo vidjela... Meni MILLA isto jako fali a gdje se zaposlila, otkada to,sa kime bude Sami, ja nista nisam u toku?
|
|
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 4.7.2010 12:46:09
|
|
|
|
ninishka
|
evo ja jos uvijek tu, citam kad mognem, ali manje tipkam jer kraj dvoje malih (16mj i 1mj ) tesko nadem vremena za sebe, još i kuhanje, pranje i sve to...joj...ali fali mi...kad stignem tu sam...pozdravljam vas sve! puno
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 4.7.2010 13:42:56
|
|
|
|
Puli
|
sanjalica lueman gdje ste cureeeeeeeee
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 4.7.2010 13:43:00
|
|
|
|
Ninaa
|
Domy isto nema jako jako dugo
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 4.7.2010 13:43:14
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Brunina mama A gdje je Pufna???? E to i mene zanima. Ona jtrebala roditi nedavno (početkom 6 mislim). Obećala sam joj odjećicu za bebu, međutim beba od prijateljice je majušna tako da mi još ništa nije vratila. Pufna* javiiii se
|
|
[Obrisani korisnik] 4.7.2010 15:14:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 4.7.2010 22:03:47
|
|
|
|
anuska08
|
IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: BUMBI A di nam je anuška?? I ja sam se to neki dan pitala... Mislim da su oni na godišpnjem u Dalmaciji. Evo nas, evo nas!! lijepo curke što ste nas se sjetile!!!! Je, bile smo u Dalmaciji kod mojih 10-ak dana i vratile se prošli vikend, te ja počela ranije raditi 1.7.. Prije toga pripreme za posao, došla teta čuvalica....itd... Budući da sam tek počela raditi bojim se koliko ću imati vremena za sve, ponajviše za moju curu, ali zasigurno naći ću vremena i za RR (nažalost na poslu neću moći nego od doma).. pusa svima
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 4.7.2010 22:11:03
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: anuska08 IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: BUMBI A di nam je anuška?? I ja sam se to neki dan pitala... Mislim da su oni na godišpnjem u Dalmaciji. Evo nas, evo nas!! lijepo curke što ste nas se sjetile!!!! Je, bile smo u Dalmaciji kod mojih 10-ak dana i vratile se prošli vikend, te ja počela ranije raditi 1.7.. Prije toga pripreme za posao, došla teta čuvalica....itd... Budući da sam tek počela raditi bojim se koliko ću imati vremena za sve, ponajviše za moju curu, ali zasigurno naći ću vremena i za RR (nažalost na poslu neću moći nego od doma).. pusa svima A tu si
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 4.7.2010 22:18:25
|
|
|
|
lee
|
vrtirepka, radi u jednom kafiču...dosta radi..sad je ljeto tako da ima dosta posla.neznam tko čuva maloga,vjerovatno njena mama.pitat ču njenu sestričnu.meni isto fali.rekla sam sestrični da pozdravi nju u naše ime.rekla je da hoče.
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 5.7.2010 9:50:30
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: BUMBI A di nam je anuška?? I ja sam se to neki dan pitala... Mislim da su oni na godišpnjem u Dalmaciji. Evo nas, evo nas!! lijepo curke što ste nas se sjetile!!!!user posted image user posted image user posted image Je, bile smo u Dalmaciji kod mojih 10-ak dana i vratile se prošli vikend, te ja počela ranije user posted image raditi 1.7.. Prije toga pripreme za posao, došla teta čuvalica....itd... Budući da sam tek počela raditi bojim se koliko ću imati vremena za sve, ponajviše za moju curu, ali zasigurno naći ću vremena i za RR (nažalost na poslu neću moći nego od doma).. pusa svimauser posted image
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 9.9.2010 16:20:52
|
|
|
|
Gogule
|
danas kad sam vidjela lelo (na rr) sam se sjetila da ju dugo nisam čula pa sam se sjetila još nekih rajki...a gdje je puli,tikica , boba125, duve, za adry sam isto htjela pitati al sam našla post.
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 9.9.2010 16:25:17
|
|
|
|
Točkica28
|
smjena je izgleda rr-ki
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 9.9.2010 16:25:29
|
|
|
|
CallamityJane
|
joj otkada trazim ovu temu da pitam za neke ringerajke pa nikada ju naci zabu nisam vidjela stoljecima??? lilivanu isto neko vrijeme? i sad se ne mogu vise sjetiti nikoga a znam da ih ima jos par
|
|
|
|
RE: Gdje su? Zna li netko? 9.9.2010 16:43:39
|
|
|
|
Gogule
|
e da i žabu sam zaboravila?? ajde cure javljajte nam gdje su
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!