Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: uklanjanje krscanskih obiljezja 13.8.2009 22:19:55
|
|
|
|
tikica_69
|
Pa, iskreno, tamo im nije mjesto. Mjesto im je u vjerskim ustanovama.A tko zeli stivati crkvena obiljezja, stivat ce ih u crkvi, sinagogi, dzamiji, svom domu i srcu.
|
|
RE: uklanjanje krscanskih obiljezja 13.8.2009 22:24:16
|
|
|
|
koka
|
pa, nitko me ne može prisilit da ih skinem ili stavim, moja volja...kao što me ne mogu prisilit da stavim šahovnicu...ili se varam? neka se bave drugim bitnijim stvarima bilo bi im pametnije..
|
|
RE: uklanjanje krscanskih obiljezja 13.8.2009 22:34:39
|
|
|
|
natalijax
|
nemam pojma ima tu i pravo i nepravo,al vise pravo
|
|
|
|
RE: uklanjanje krscanskih obiljezja 13.8.2009 23:00:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Pa, iskreno, tamo im nije mjesto. Mjesto im je u vjerskim ustanovama.A tko zeli stivati crkvena obiljezja, stivat ce ih u crkvi, sinagogi, dzamiji, svom domu i srcu. potpisujem!
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 13.8.2009 23:11:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: uklanjanje krscanskih obiljezja 13.8.2009 23:19:29
|
|
|
|
mrkvač
|
neka se bave drugim bitnijim stvarima bilo bi im pametnije.. [/quote] Potpisujem!
|
|
[Obrisani korisnik] 13.8.2009 23:21:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: uklanjanje krscanskih obiljezja 13.8.2009 23:25:39
|
|
|
|
dominik
|
ja shvacam da je hr vecinski krscanska zemlja ali zamislite kako se osjecaju oni koji nisu krscani a na poslu sjede ispod kriza...po meni je krizevima i vjeronauku mjesto u crkvi ...pa ko voli nek izvoli...tikice potpisujem u potpunosti
|
|
|
|
RE: uklanjanje krscanskih obiljezja 13.8.2009 23:27:55
|
|
|
|
kitty
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: tikica_69 Pa, iskreno, tamo im nije mjesto. Mjesto im je u vjerskim ustanovama.A tko zeli stivati crkvena obiljezja, stivat ce ih u crkvi, sinagogi, dzamiji, svom domu i srcu. potpisujem! Prepisujem i potpisujem!! isto!!!
|
|
RE: uklanjanje krscanskih obiljezja 13.8.2009 23:30:08
|
|
|
|
kitty
|
IZVORNA PORUKA: dominik ja shvacam da je hr vecinski krscanska zemlja ali zamislite kako se osjecaju oni koji nisu krscani a na poslu sjede ispod kriza...po meni je krizevima i vjeronauku mjesto u crkvi ...pa ko voli nek izvoli...tikice potpisujem u potpunosti da ili kad djeca citav skolski sat lutaju oko skole jer ne idu na vjeronauk
|
|
RE: uklanjanje krscanskih obiljezja 13.8.2009 23:31:51
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: kitty IZVORNA PORUKA: dominik ja shvacam da je hr vecinski krscanska zemlja ali zamislite kako se osjecaju oni koji nisu krscani a na poslu sjede ispod kriza...po meni je krizevima i vjeronauku mjesto u crkvi ...pa ko voli nek izvoli...tikice potpisujem u potpunosti da ili kad djeca citav skolski sat lutaju oko skole jer ne idu na vjeronauk neki idu samo da nebi odskakali (bili ismijavani) od ostatka razreda...
|
|
|
|
RE: uklanjanje krscanskih obiljezja 14.8.2009 9:00:36
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: koka pa, nitko me ne može prisilit da ih skinem ili stavim, moja volja...kao što me ne mogu prisilit da stavim šahovnicu...ili se varam? neka se bave drugim bitnijim stvarima bilo bi im pametnije.. Koka,misli se na državne institucije:bolnice,škole,vojsku,vatrogasce... Svatko kod kuće može držati što god ga volja. nisam ni mislila za dom.. šta ako jedna bolnica želi staviti križ??? zato što ga ima će dobiti kaznu?
|
|
RE: uklanjanje krscanskih obiljezja 14.8.2009 9:02:53
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: koka IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: koka pa, nitko me ne može prisilit da ih skinem ili stavim, moja volja...kao što me ne mogu prisilit da stavim šahovnicu...ili se varam? neka se bave drugim bitnijim stvarima bilo bi im pametnije.. Koka,misli se na državne institucije:bolnice,škole,vojsku,vatrogasce... Svatko kod kuće može držati što god ga volja. nisam ni mislila za dom.. šta ako jedna bolnica želi staviti križ??? zato što ga ima će dobiti kaznu? zar nema svaka bolnica kapelicu? ja dam sam ogroman vjernik nosila bi sa sobom krizic u bolnicu i to bi mi vise znacilo nego da mi visi iznad lave u sobi
|
|
|
|
RE: uklanjanje krscanskih obiljezja 14.8.2009 9:02:55
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: koka neka se bave drugim bitnijim stvarima bilo bi im pametnije.. Slažem se.
|
|
RE: uklanjanje krscanskih obiljezja 14.8.2009 9:08:56
|
|
|
|
koka
|
a čuj Dominik...iskreno mi ne smeta...neznam meni je to rasprava u nadogled...mogla bi više toga nabrojat što mi smeta nego taj križ... opet kao talijani to imaju obavezu stavljat križ isto mi je bezveze jer oni čak u školama su obavezni ga imati...i to mi je previše, to nadmetanje...ma neznam, dosta neda mi se više o tome idem popit kavu na miru....
|
|
RE: uklanjanje krscanskih obiljezja 14.8.2009 9:15:19
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: tikica_69 Pa, iskreno, tamo im nije mjesto. Mjesto im je u vjerskim ustanovama.A tko zeli stivati crkvena obiljezja, stivat ce ih u crkvi, sinagogi, dzamiji, svom domu i srcu. potpisujem! i ja potpisujem...
|
|
RE: uklanjanje krscanskih obiljezja 14.8.2009 9:18:59
|
|
|
|
FIONA
|
pa fora je u tome da privatno radi kaj hočeš ali službeno nema odvajanja i isticanja nego svi isto bez obilježja i nema problema. Zakaj bolnica ima kapelicu a ne i malu sinagogu i đamiju???...Zakaj ima križ ali isto tako nema zvijezdu šestokraku!....Ako nosim križ oko vrata ili maramu na glavi to je moj osobni izbor i da li ću isticati to ili ne ali prostor u koji ulaze svi različitih nacionalnosti pa time i različitik vjerovanja nema mjesta za isticanje jednog simola vjere ppa bio to i nečiji ured jel taj ured nije njegova spavaća soba več javni prostor. to ja tako gledam!
|
|
RE: uklanjanje krscanskih obiljezja 14.8.2009 9:22:25
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Ne bi ja tu puno komentirala,samo ću se složiti sa kokom da bi im bilo pametnije uhvatit se nekog posla da izvuku nas smrtnike iz ovog cirkusa,nego da razglabaju što će ili neće ukloniti...
|
|
RE: uklanjanje krscanskih obiljezja 14.8.2009 9:25:37
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006 Ne bi ja tu puno komentirala,samo ću se složiti sa kokom da bi im bilo pametnije uhvatit se nekog posla da izvuku nas smrtnike iz ovog cirkusa,nego da razglabaju što će ili neće ukloniti... jeeeeep imaš potpuno pravo....samo kaj je to njima teško a sad su ipak godišnji pa idu na lakše teme...
|
|
RE: uklanjanje krscanskih obiljezja 14.8.2009 9:28:26
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Ima i toga,nema smisla svoje bogate mozgove opterećivati teškim temama po ovoj vrućini! Treba polagano
|
|
RE: uklanjanje krscanskih obiljezja 14.8.2009 15:19:54
|
|
|
|
inna
|
slažem se s tikicom
|
|
RE: uklanjanje krscanskih obiljezja 14.8.2009 22:26:05
|
|
|
|
Ruža
|
Mislim da nikoga ne smeta križ, smeta nas lopovluk, rezanje plaća, korupcija, stanje u društvu i državi.....
|
|
RE: uklanjanje krscanskih obiljezja 15.8.2009 9:11:14
|
|
|
|
sara.at
|
IZVORNA PORUKA: FIONA pa fora je u tome da privatno radi kaj hočeš ali službeno nema odvajanja i isticanja nego svi isto bez obilježja i nema problema. Zakaj bolnica ima kapelicu a ne i malu sinagogu i đamiju???...Zakaj ima križ ali isto tako nema zvijezdu šestokraku!....Ako nosim križ oko vrata ili maramu na glavi to je moj osobni izbor i da li ću isticati to ili ne ali prostor u koji ulaze svi različitih nacionalnosti pa time i različitik vjerovanja nema mjesta za isticanje jednog simola vjere ppa bio to i nečiji ured jel taj ured nije njegova spavaća soba več javni prostor. to ja tako gledam! Slazem se sa tobom Fiona..... Uvijek kazem budi vjernik u srcu a ne sa onim sta nosis na sebi.....
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!