pazi da nenazebes (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

natalijax -> pazi da nenazebes (14.8.2009 17:34:56)

juce predvece ja sjela na beton skoro mi guzica izgorila,a meni svekar poceo joj dobit ces suljeve,joj ovo joj ono,ja njemu na to koliko je vrel beton mozete si jaja pec,vec neko vrijeme mi joj ovo joj ono,ili su im fore navece a jel ti nije zima,kaj bi trebala bundu obuc,toliko nekad prigovaraju na gluposti ti starci a garant su puni upala i ko zna cega

natalijax -> RE: pazi da nenazebes (14.8.2009 17:37:16)

a najzesce mi bilo prosle godine kad sam rodila bio 5 mjesec i meni svekrva da si oko kicme zavezem vestu da mi bubrezi neodu,jeb,,,,s tim jedno mjesec dana ,bas joj u inat nisam htjela

tikica_69 -> RE: pazi da nenazebes (14.8.2009 20:39:15)

Na mene su uvijek svi vikali jer sam cijelu zimu bez potkosulje, u majicama kaj mi pol spekeca ispadne van....a nikad bolesna ni na mjehur, ni na bubrege, ni na jajnike.....dva put u zivotu sam imala upalu mjehura....mislim da sve to ovisi o organizmu pojedinca

natalijax -> RE: pazi da nenazebes (14.8.2009 20:43:45)

a ja usred zime isto tako nista nikad sve sreca

dikac -> RE: pazi da nenazebes (14.8.2009 20:46:08)

i ja se naslušam raznih savjeta samo što sam jedno vrijeme bila strašno zimogrozna i stalno sam se ubundavala. nakon poroda sam nekako očvrsnula, sada mi je stalno vruće.

natalijax -> RE: pazi da nenazebes (14.8.2009 20:48:55)

nisam ja baba,da picu moram cuvat,

ninishka -> RE: pazi da nenazebes (14.8.2009 22:19:26)

IZVORNA PORUKA: dikac

i ja se naslušam raznih savjeta samo što sam jedno vrijeme bila strašno zimogrozna i stalno sam se ubundavala. nakon poroda sam nekako očvrsnula, sada mi je stalno vruće.

tako sam i ja bila...

tiha -> RE: pazi da nenazebes (15.8.2009 3:59:18)

[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

IZVORNA PORUKA: natalijax

nisam ja baba,da picu moram cuvat,

inna -> RE: pazi da nenazebes (15.8.2009 12:23:18)

joj to ti je normalno u trudnoći...meni su stalno tupili da nejdem po stepenicama, ne hodaj brzo, pazi kako ustaješ...bla, bla, bla...kao da bu bebać samo tako izletio van...moš mislit[sm=smiley36.gif]

Stranica: [1]