FIONA -> RE: Loša iskustva s iznajmljivačima (16.8.2009 22:53:34)
|
ja sam nagrabusala u Tunisu...poseban izlet u Saharu se plača po osobi 1350kn...vožnja džipom ak se dobro sječam 15€ a vožnja kočijama po oazi palmi 10€...na kraju te taj put u Saharu košta više nego kaj si plati kad si letio tamo i jeo i spavao u hotelu..no to sad na stranu...osim vode koja je skupa, osim hrane koja je u hotelu mrak ali restoranu strašna došli smo usred Sahare u hotel sa pet zvjezdica..to je po našem standardu tri zvjezdice (ako se ikada uputite da znate)...prijavimo se i dobijemo sobu...hotel je napravljen od nekoliko zgrada koje dijele putiči kroz vrt, jako lijepo....dolazimo u sobu koja je na prvi pogled mrak ali kad sam malo bolje pogledala puko mi fil...MM me smiruje ali ja sam digla prašinu...posteljina zgužvana i poflekana, netko se očito puknuo u krevetu, kupaonica bez toaletnog papira i ručnika...ja nosim svoje ručnike ali izlet u pustinju na tri dana, jedno spavanje u hotelu, skoro dva dana vožnje i razgledavanja i da nemam sa čim guzicu obrisat...otišla sam na recepciju, počela urlati na sav glas da je vođa grupe došla...ispričali se ljubazno, dali nam ključ od apartmana sa telkačem...hoću reči da se nisam derala dobila bi šipak a za koje novce...pa nisu mi s neba pali...naplačuju i marabu za turban kaj jašeš deve...e da i deve platiš 25€....uspomena do kraja života ali mi se bunimo da je kod nas skupo....ma ljudi moji uopće nije samo kaj ne znamo to zacelofanirati i prodati u rukavicama nego smo seljačine koje bi najrađe na se upalti na žirac a niti ne dođe! Anne moja ta žena ne bi dobro prošla da je meni to napravila...zapamtila bi si ona Fionu kao gosta pa makar moja zver cijeli dan ispaštala zbog toga!!! Gamad...hvala Bogu imamo svoje!!!
|
|
|
|