voljena -> RE: vozački ispit (17.8.2009 13:36:45)
|
sretno draga! evo jedinog i savjeta nikad nemoj vozit kao žena dobro bi ti došli ako si poskrivečki nekad vozila,pa znaš šta di kako! a kad položiš,odi na poligon ili neku cesticu gdje nema žive duše i udri! naravno uz nekog vozača,dobrog,čvrstog,snalažljivog,spretnog i muškog po mogućnosti! mene je prvo tata učio vozit,s tim da je lud ko šiba,nema tu cmiljena i zajeb... onda zaručnik i na kraju instruktor. kažu ne valja da te neko uči prije,jer je sve to pogrešno (nije po knjizi) al meni je super došlo. položila iz prve,poligon mi je bio kao reli,a po gradu vozila 10min,svi ostali po sat,sat i pol...baš zato jer taj strah kojeg ako se ne oslobodiš,doslovce preplavi auto,instruktor osjeti-jer ne voziš kako si vozila 30 sati,komisija po pokretima i nekontroliranom zvijeranju po autu također to skuži,a ti osjetit ćeš najviše,jer će te zakočit mentalno i tu nastaje blokada. malo si digni samopouzdanje gledanjem drugih vozača koji imaju vozačku pun k... godina i nemaju poooojma! a stim da kad budeš krenila vozit,pitaj instruktora,recimo ako si ti odvozila svojih sat-dva,pa je neko sljedeći,da te taj neko drugi odveze do tvog odredišta,pa ga promatraj.primjetit ćeš nešto što sljedeći kandidat radi isto što i ti,a to ne valja,pa to uvidiš jer iz druge pozicije prosmatraš i možeš promijenit i poboljšat kod sebe. e sad sam već dosadna...ja se raspisala... to je taj zum-zum osjećaj[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|