Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Naša mala birtija II. 17.5.2008 14:25:52
|
|
|
|
Ruža
|
Baš tako Puli. Blago tebi, kad god želiš imaš svog Cvjetića da te nasmije i utješi. Vjerujem da kad ju pogledaš... i uzmeš.... i zagrliš, ništa ti više ne može pokvariti dan..
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 17.5.2008 14:35:15
|
|
|
|
maja
|
Bok curičke moje, malo ste mi falile, ali pošto je ovih dana bilo lijepo vrijeme mi stalno nekuda švrljamo! Jesam vam falila Moš' mislit, niste ni skužile da me nema!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 17.5.2008 14:43:06
|
|
|
|
Ruža
|
Majica naravno da si nam falila... Kako si nam ti i Noa?
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 17.5.2008 14:52:39
|
|
|
|
Elena
|
zdravo cure moje.Konacno sam sama kod kuce i mogu na mira da popijem jedna kafica sa vama.Maice naravno da si nam falila,pa sta ti pada napamet.Kako je Noa,a kako si ti Ruzice i za tebe vazi pitanje kako si mi danas?
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 17.5.2008 14:55:04
|
|
|
|
maja
|
Malo sam pospana danas, valjda zbog vremena, ali inače dobro! Noa je super, svaki dan sve veći, sad sisa po samo 15-20 minuta i bolje spava po noći
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 17.5.2008 15:09:33
|
|
|
|
Elena
|
pa to je super.Sad i ti ces biti malo vise odmorenija,nego Ruzice jucer nesto sam procitala ali da te sad upitam sta si kupila i sda si pravi komad zar ne,sad si najljepsa u to ne sumnjam.I da ti kazem da mislim da je svaka trudnica sexsi zato sto zraci sa nekom pozitivnom energijom,a tek zaobleno mesence ma boli glava Ajde ako mi ne vjerujes pitaj svog dragog dali si sada ljepsa nego ikad,pa i ne moras jer vec znam njegov odgovor:DA! Mjao slazes li se ti samnom?
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 17.5.2008 15:17:46
|
|
|
|
maja
|
Slažem se slažem, ja sam obožavala svoj trbuh i stalno sam ga isticala da se vidi! I Ružo, još samo osmijeh na lice i sve super!
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 17.5.2008 15:30:39
|
|
|
|
maja
|
ne mogu staviti slikice u album
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 17.5.2008 15:41:24
|
|
|
|
Elena
|
potrudi se po tri sliki maja,ja tako sam uspjela
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 17.5.2008 15:49:23
|
|
|
|
Ruža
|
Eto me nakratko. Jel uživate ? Idem još do dućana po poklon za rođendan i po namirnice što mi fale za kolače. Baš sam vrijedna danas.
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 17.5.2008 15:51:27
|
|
|
|
Elena
|
samo tako ruzo,i ja vas napustam jer mi do9sla komsinica na kafe
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 17.5.2008 15:52:40
|
|
|
|
maja
|
A onda idem i ja da ne ostanem sama! A ne mogu ni po 3 slike staviti, budem probala kasnije!
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 17.5.2008 17:05:41
|
|
|
|
tina1602
|
probaj majo po jednu.. ja sam tako jer su prevelike.kako ste vas troje?
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 17.5.2008 18:33:37
|
|
|
|
božica
|
Cure ja vas puuuuuuuuuuuuno pozdravljam nemam vremena da vas čitam-moram pripremiti curama sve za kupanac-muža sam sterala sa njima u šetnju-pa da ja malo pospremim -ali ak bum na RR niš nebum napravila pusa svima CMOK
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 17.5.2008 19:04:56
|
|
|
|
Puli
|
već se prepah da nikog nema al vidim da je ruža tu negdje vjeojatno kiflice sprema jesam li u pravu majo naravno da si nam falila bilo nam je čudno bez tebe
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 17.5.2008 19:18:45
|
|
|
|
Ruža
|
Puli naravno da si u pravu! Evo pečem jedan slani kolač sa sirom za ponjeti u goste i jedan slatki sa jagodama za sutra. Kako si mi ti?
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 17.5.2008 19:24:50
|
|
|
|
Ruža
|
Puli evo pišem čestitku za rođendan, a inspiracija mi je sva otišla na spremanje... Može jedan stihić iz pera pravog stihoklepca?
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 17.5.2008 19:25:04
|
|
|
|
Puli
|
evo ja baš papam slanu pitu sa špinatom i sirom bili do none na kavi pekla ju je za ručak,mislila na nas i ostavila nam dva komada nije mogla s nama vani jer ju je ukočilo pa bili mi do nje danas sam baš super nas dvije sve polako obavile i popodne skupa malo odspavale curka okupana i putuje u svijet snova ja ću u kupaonu zbrisati kad zaspi pa se malo družiti s vama dok mm ne dojde
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 17.5.2008 19:29:43
|
|
|
|
Puli
|
tvoj rođendan najljepši je u godini dan i zato nek ti bude sunčan i radostan
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 17.5.2008 19:30:28
|
|
|
|
Puli
|
još ću malo pod tušem razmisliti pa ako što smislim napišem ti još koji stih
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 17.5.2008 19:34:00
|
|
|
|
Ruža
|
Fina neka pita... Molim recept. Hvala za stihove! Nešto ćemo skombinirati za moju kumicu...
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 17.5.2008 19:42:27
|
|
|
|
koka
|
Ejla, evo i nas . Bili kupit poklon za sutra pa čemo sutra da feštamo . Kratko ću se zadržat. MM želi da pogledamo neki film,a to več dugo nismo. Od kad brijemo ili ja na RR ili on ima neke svoje foto forume, nemamo vremena za TV.
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 17.5.2008 19:57:32
|
|
|
|
Ruža
|
Koka bokić! Kako si nam ti provela dan?
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 17.5.2008 20:06:53
|
|
|
|
Puli
|
evo ružo smislih nešto nadam se da će odgovarati danas nam je divan dan našoj kumi rođendan sretna ti nam kumo budi nek ti sretno zora rudi stavi osmijeh na svoje lice i budi mi vesela kumice želimo ti sreću u svakome danu u životu jedi samo slatku hranu nemoj nam nikad ljuta biti jer to te može pogrubiti budi mi uvijek zdrava i rumena ko jabuka prava i crvena volimo te puno mi i želimo ti sretan rođendan svi
< Poruku je uredio Puli -- 17.5.2008 20:07:23 >
|
|
|
|
RE: Naša mala birtija II. 17.5.2008 20:11:07
|
|
|
|
Ruža
|
Bravo Puli!!!! Ovo je super, evo prepisujem! Hvala, hvala! Molim jedan veliki aplauz za našu Puli!
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!