Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: fenomen doris-radeljak 19.8.2009 22:24:00
|
|
|
|
bomboncic02
|
Na moju veliku žalost, imala sam ga prilike upoznat, nekoliko puta i razgovarat s njim putem telefona, tip je bolestan, krajnje nepristojan i neljubazan, stvarno mogu sve najgore reći o njemu, na svu sreću pa šef nije krenuo poslovat s njim..
|
|
RE: fenomen doris-radeljak 19.8.2009 23:47:03
|
|
|
|
lavica81
|
odvratno, fuj za takvo nešto stvarno treba imat želudac ali mene iskreno zanima koji su oni k da ih redovito moramo viđat po novinama i televiziji neš ti velikih zvjezda ma gadi mi se sve ovo
|
|
|
|
RE: fenomen doris-radeljak 19.8.2009 23:51:45
|
|
|
|
curice
|
odvratno-bljak
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 19.8.2009 23:53:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: fenomen doris-radeljak 19.8.2009 23:54:59
|
|
|
|
curice
|
narod za 5-hranimo se žutim tiskom
|
|
|
|
RE: fenomen doris-radeljak 19.8.2009 23:56:37
|
|
|
|
lavica81
|
ma mi smo debilna nacija i još bi nam takvi trebali biti uzor djeci danas ma užas
|
|
|
|
RE: fenomen doris-radeljak 20.8.2009 10:31:42
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: bombončić02 Nema, zgadila mi se nema šta još kod Gregurevića.. Već sam pisala vic o njoj, ali ga moram ponovit: Zašto Dolores Lambaša ima salmonelu? Zato što liže stara jaja
|
|
RE: fenomen doris-radeljak 20.8.2009 16:45:53
|
|
|
|
ivanaa
|
ja cu umrijet IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: bombončić02 Nema, zgadila mi se nema šta još kod Gregurevića.. Već sam pisala vic o njoj, ali ga moram ponovit: Zašto Dolores Lambaša ima salmonelu? Zato što liže stara jaja
|
|
RE: fenomen doris-radeljak 20.8.2009 16:47:46
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak kakav smo mi to narod kad su nam Gotovčevi, Radoljak i ova već kako se zove, modni mačci i slični vijesti koje danima stoje na naslovnicama??!!! Meni je to E to je ono Daj narodu kruha i igara....
|
|
RE: fenomen doris-radeljak 20.8.2009 17:34:59
|
|
|
|
zaba
|
odurno da su nam to top vijesti,kaj me briga po kojem konju jaše ta žena
|
|
RE: fenomen doris-radeljak 23.8.2009 22:54:00
|
|
|
|
natalijax
|
ko to moze da prasi iza ovog starog čiće
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 24.8.2009 6:43:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!