Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: postovi drugih forumasica 20.8.2009 23:58:46
|
|
|
|
tikica_69
|
Iskreno, volim bas sve...svaku na svoj nacin...sa nekom se volim prepirati, sa nekom nasmijati, s nekom ozbiljno raspravljati...ovisi o osobi i trenutku...vec mogu procijeniti s kim mogu do koje granice i po kojoj temi...a po mom broju postova se da zakljuciti da volim bas sa svima komunicirati. Bas sam lajalo
|
|
RE: postovi drugih forumasica 21.8.2009 0:00:21
|
|
|
|
Lady3
|
potpisujem Tikicu...
|
|
RE: postovi drugih forumasica 21.8.2009 0:07:00
|
|
|
|
natalijax
|
ja cu iskreno reci,sve ste mi drage mada se neznamo,i sve me nasmijavate ,jer nisu nam svi dani tuzni,imamo ih i veselih,da me taknu postovi u dusu taknu me ,vjerujem da nijedna forumasica ovdje nije bez brige i pameti,uvijek ima ono nesto sto te muci,grize,boli,
|
|
|
|
RE: postovi drugih forumasica 21.8.2009 0:07:11
|
|
|
|
anne
|
Koliko stignem čitati čitam. Nemam najdražih, osim prastare ekipe. Nikog ne izbjegavam.
|
|
RE: postovi drugih forumasica 21.8.2009 8:08:08
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Slažem se s curama,sve ste mi drage...svaka na svoj način
|
|
RE: postovi drugih forumasica 21.8.2009 8:20:27
|
|
|
|
Zvonki
|
Zavisi od teme. Ružine teme volim čitati jer imamo isto stare bebe, Fiona me nasmije, tikica je dio inventara ovdje pa nju ne mogu izbjeći nikako. Volim postove od natalijex jer nikad ne znam šta me čeka - ko' lutrija Njofra ima isto zanimljive komentare a anne ozbiljne razgovore. Sve ostale koje nisam navela volim i baš sam sretna što sam dio ove obitelji.
|
|
RE: postovi drugih forumasica 21.8.2009 8:24:01
|
|
|
|
mama mery
|
meni su svi super i bas mi je drago da ima onaj forum da se mozemo međusobno savjetovati pomagati tjiesiti razmjeljivati iskustva i naravno nasu birtiju gdje se mozemo opustiti
|
RE: postovi drugih forumasica 21.8.2009 8:46:54
|
|
|
|
FIONA
|
a i ja volim sve čitati..samo kaj sad vidim da sam ja ovdje dvorska luda .... .... ja inače laprdam i u prirodi pa mi je ovdje još lakše skompat se sa svima...nemam neku posebnu razliku koju radim, zapravo nema je uopće...naravno da sam se sa nekim ženskama skompala i u privatnom životu i vidimo se i čujemo...sa nekima preko drugih virtualnih kanala jel smo daleko ali to je iz nekih drugih razloga a ne jel mi je netko manje interesantan...meni su svi interesantni....i ja sam si sad baš interesantna...sve je tako interesantno na ovom forumu... ....
|
|
RE: postovi drugih forumasica 21.8.2009 8:52:54
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: FIONA ..samo kaj sad vidim da sam ja ovdje dvorska luda .... .... bolje da si ti ovo rekla nego ja
|
|
RE: postovi drugih forumasica 21.8.2009 8:57:25
|
|
|
|
FIONA
|
znala sam da buš tak nekak iskomentirala.... inače zaboravih napomenuti da su mi moji postovi užasno drago jer kad objavim tek onda ga pročitam...i kad vidim koliko sam nepismena i šlampava mogu mislit kaj drugi misje...ali obzirom da sam osnovnjak završila u prigorskoj školi gdje ako ti je mama imala iz ruskog peticu i ti buš iz hrvatskog....zato, hvala mama kaj si bila odličan đak!!!
|
|
RE: postovi drugih forumasica 21.8.2009 9:04:41
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: FIONA ...meni su svi interesantni....i ja sam si sad baš interesantna...sve je tako interesantno na ovom forumu... .... Volim sve što vole mlade lude mame.
|
|
RE: postovi drugih forumasica 21.8.2009 10:07:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja vas sve jednako volim, a pogotovo kad skupa ločemo tequilu v birtiji! Ahhhh, znam da pečem za oči, al kaj si morem... se razmemo, ne?
|
|
|
|
RE: postovi drugih forumasica 21.8.2009 12:03:40
|
|
|
|
uspavana
|
ja volim čitati sve...jer mislim da je svaka od vas jedinstvena i posebna na svoj način.. i to je super!! a mariachi..naravno da se razmemo, ne?!
|
|
RE: postovi drugih forumasica 21.8.2009 12:06:42
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi Ja vas sve jednako volim, a pogotovo kad skupa ločemo tequilu v birtiji! Ahhhh, znam da pečem za oči, al kaj si morem... se razmemo, ne? Mariachi razmeno se mi mi se para. uvijek me nasmiješ.tekilu nisam dugo pila moram svratiti u birc.
|
|
RE: postovi drugih forumasica 21.8.2009 12:10:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: FIONA a i ja volim sve čitati..samo kaj sad vidim da sam ja ovdje dvorska luda .... .... meni su svi interesantni....i ja sam si sad baš interesantna...sve je tako interesantno na ovom forumu... .... i opet cu morati da te prepisem!
|
|
|
|
RE: postovi drugih forumasica 21.8.2009 13:13:04
|
|
|
|
kitty
|
koja diplomacija ja volim tikicine postove,ruzine,annine,ladyne,nellycine,twittine........ volim i njanjine postove,fiona i mariachi me uvjek nasmiju sve su mi cure drage i citam koliko stignem
|
|
RE: postovi drugih forumasica 21.8.2009 23:41:04
|
|
|
|
dominik
|
glasam i ja za diplomaciju
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 22.8.2009 8:04:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: postovi drugih forumasica 22.8.2009 9:34:14
|
|
|
|
inna
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: Ruža IZVORNA PORUKA: FIONA ...meni su svi interesantni....i ja sam si sad baš interesantna...sve je tako interesantno na ovom forumu... .... Volim sve što vole mlade lude mame. Munjare!!! Sve vas volim potpisujem
|
|
RE: postovi drugih forumasica 22.8.2009 17:26:49
|
|
|
|
zg_cinik
|
mislil sam da je na ovom forumu diskriminacija strogo zabranjena... nisam, doduše primjetil, onu po boji kože... al da niko ni primjetil da tu ima i "forumašica" kojima ovo "ic" baš ne pristaje... ne velim da nas treba trpati u "drage...interesantne...ovakve i onakve..." al da se niko nit ne sjeti... sutra kad neka otvori temu..."MM me nije ni spomenul u svom društvu... a ja sam bila pokraj.." onda bu sve puno komentara tipa: -pa da... -kak ga ni sram... -je svi su isti....treba im uskratiti....nekaj... -ja to nebi nikad napravila... razmislite malo...
< Poruku je uredio zg_cinik -- 22.8.2009 17:27:59 >
|
|
RE: postovi drugih forumasica 23.8.2009 12:03:01
|
|
|
|
CallamityJane
|
evo ja se javno ispricavam sto nisam stavila u naslov i muski rod Zaista mi nije bila namjera da ikoga podcjenim, ali isto tako ne primjetih do sada postove koje su pisali pripadnici jaceg nam spola...Obraticu paznju ubuduce a isto se tako nadam da ce biti vise postova od njihove strane, da se jos kome ne bi potkrala greska kao meni Lijep pozdrav
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 23.8.2009 12:06:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!