Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: da li je toliko osjetljiva? 26.8.2009 20:51:10
|
|
|
|
ninishka
|
iskreno se nadam da ce se sve to srediti s malom...i da ces se ti konacno naspavati....pusa malenoj
|
|
RE: da li je toliko osjetljiva? 26.8.2009 20:52:16
|
|
|
|
ZVRK
|
drago mi je da ste bolje vas dve zveri jer kada je maloj onda je i većoj ,a probaj kupiti duračel baterije da uspiješ njezin tempo izdurati inače kako tvoja čuka?
|
|
RE: da li je toliko osjetljiva? 26.8.2009 20:55:48
|
|
|
|
FIONA
|
a čuj nit ne mjerim tlak da se opet ne iznenadim...nisam baš kak treba ali bolje!!!
|
|
RE: da li je toliko osjetljiva? 26.8.2009 20:57:43
|
|
|
|
ZVRK
|
pipite malo bire oba dvije pa bu bolje odmah.mala bu spavala bolje,a ti ćeš nastaviti dalje...
|
|
RE: da li je toliko osjetljiva? 26.8.2009 21:28:42
|
|
|
|
bomboncic02
|
Kud sve tu i viroza, baš mi je žao Fiona! Probaj se odmorit, lezite obadvije i ljenčarite samo. javi kako je prošla noć obavezno.
|
|
RE: da li je toliko osjetljiva? 26.8.2009 21:33:38
|
|
|
|
Ruža
|
Joj draga, baš te je stislo sa svih strana. Ljubac veliki šaljemo zvjerčici da brzo ozdravi! Drži nam se!
|
|
[Obrisani korisnik] 26.10.2009 18:08:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
Anketa
smisao životaBebač i jakoji je po vama smisao života?djeca (
51%)
ljubav (
22%)
prijateljstvo,hobiji,novac (
2%)
vjera (
10%)
nešto drugo.... (
16%)
Broj svih glasova: 122Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!