RE: Iščem družino (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

uspavana -> RE: Iščem družino (23.8.2009 21:44:43)

moj savjet bi isto bio facebook....ali u svakom slučaju, ako ni tamo nisi uspjela - želim ti puno sreće u daljnjem traženju!!!

Ann -> RE: Iščem družino (23.8.2009 23:15:08)

Za vrijeme rata u mom gradu je živjela obitelj Bevanda a nakon rata su odselili u Vukovar.Poznavala sam njihovu djecu jer su moja generacija (sin Marko  rođ.78/79,kčer ? rođ. 82/83.) To je sve što znam.Nadam se da sam barem malo pomogla.

Anoniman -> RE: Iščem družino (23.8.2009 23:41:58)

Pozdrav, draga!
Pozdravljam tvoje nastojanje oko obiteljskog stabla, moja sestrična i ja često razgovaramo o toj temi i isto nas "kopaju" neke stvari do kojih više ne možemo doći. Bake su pomrle i teško je bilo što doznati.
Ne znam kaj bi ti pametnoga rekla... znam da je mostarsko-duvanjski biskup Ratko Perić ali ne znam služi li se on internetom i e-mailom. Možda da mu se obratiš običnom poštom, pa da on to proslijedi župnicima, da pogledaju arhive...
Dobra je ideja malo "prekopati" Facebook pod tim prezimenom, možda se nađe koji potomak...
Sretno! [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Kerensa -> RE: Iščem družino (24.8.2009 8:40:00)

IZVORNA PORUKA: Ann
Za vrijeme rata u mom gradu je živjela obitelj Bevanda a nakon rata su odselili u Vukovar.Poznavala sam njihovu djecu jer su moja generacija (sin Marko  rođ.78/79,kčer ? rođ. 82/83.) To je sve što znam.Nadam se da sam barem malo pomogla.

A koji je tvoj grad? [sm=smiley1.gif]
IZVORNA PORUKA: Mariachi
znam da je mostarsko-duvanjski biskup Ratko Perić ali ne znam služi li se on internetom i e-mailom. Možda da mu se obratiš običnom poštom, pa da on to proslijedi župnicima, da pogledaju arhive...

"Biskup" je isto, kao kod nas (u Sloveniji) "župnik", ili...? [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Iščem družino (24.8.2009 9:40:52)

Biskup je "stepenica iznad župnika" [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

Ann -> RE: Iščem družino (24.8.2009 15:13:38)

Našice.Mislim da su oni bili jedini tog prezimena ovdje,odselili su se u Vukovar.Potraži ih tamo.

Kerensa -> RE: Iščem družino (29.8.2009 8:10:45)

Da mi je znati, gdje su Našice [sm=smiley36.gif]... eto, idem na Google Earth pogledat.

Mariachi - svaki dan se sazna nešto novo. Ne vjerujem u Boga, al' ako nađem familiju... onda nešto postoji gore iznad nas (bilo šta je - sigurno je žensko biče [sm=smiley36.gif]).

m600 -> RE: Iščem družino (29.8.2009 8:13:00)

našice su ti u slavoniji blizu Slavonskog Broda

marko b -> RE: Iščem družino (5.5.2013 2:49:54)

Ja sam Marko Bevanda iz Vukovara, rođ 1979 godine. Molim Vas kontakt na mail marko.bevanda3@gmail.com.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]