|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   ludorije
24.8.2009 23:02:31   
natalijax
dal imate zelju nesto napraviti,a nesmijete jer je to zabranjeno,ja bi naprimjer bacila muzjaka i zenku krokodila u neku rijekuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ludorije
24.8.2009 23:04:44   
MaTana
zeno, a jesi me nasmijala do suzauser posted image user posted image user posted image user posted image

ti si totalno ispaljena

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
24.8.2009 23:05:48   
natalijax
IZVORNA PORUKA: MaTana

zeno, a jesi me nasmijala do suzauser posted image user posted image user posted image user posted image

ti si totalno ispaljena

tako neki kazu,a sad ti nemas bas zelju nest napravituser posted image user posted image user posted image user posted image zakaj ti je to smjesno

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 3
24.8.2009 23:13:00   
MaTana
pa kako ti je to palo na pamet...
mislim gdje bas krokodiliuser posted image user posted image
To ti sigurno da pojedu sve ribice pa da tm nemoze na ribiciju

Neposredna veza do poruke: 4
24.8.2009 23:13:43   
natalijax
mm kad je to cuo kaze on ti nisi normalnauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 5
24.8.2009 23:16:44   
elle1
naravno da imam
otici u banku i uzet svu lovuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 6
24.8.2009 23:18:07   
lavica81
natalija ti si stvarno carica

što ti sve pada na pamet
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: natalijax

dal imate zelju nesto napraviti,a nesmijete jer je to zabranjeno,ja bi naprimjer bacila muzjaka i zenku krokodila u neku rijekuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7
24.8.2009 23:18:53   
natalijax
za piz....ju uvijek napravituser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 8
24.8.2009 23:19:55   
natalijax
jedamput ja svoju prijateljicu maznila nogom u dupe dok je prala pod,a ona jadna sva se razljepila,a mene to toliko zanimalo kak to izgledauser posted image

Neposredna veza do poruke: 9
24.8.2009 23:20:00   
MaTana

IZVORNA PORUKA: MaTana

ti si totalno ispaljena

tako neki kazu,a sad ti nemas bas zelju nest napravituser posted image user posted image user posted image user posted image zakaj ti je to smjesno

i da naravno da imam zelju napraviti tako nesto ludo
mene inace jako zivciraju biciklisti koji se u srcu sezone vucu po magistrali i samo cekas kad ces jednoga skupiti autom, e pa moja ludorija bi bila da imam neki stap pa da ih onako u prolazu malo bocnem da se skloneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 10
24.8.2009 23:22:13   
bomboncic02

jedamput ja svoju prijateljicu maznila nogom u dupe dok je prala pod,a ona jadna sva se razljepila,a mene to toliko zanimalo kak to izgledauser posted image

Jako dobro user posted image

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

Neposredna veza do poruke: 11
24.8.2009 23:23:19   
natalijax
ti sjedi odozada,otvori prozor i stipajuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 12
24.8.2009 23:24:15   
dominik
uuuuuuu bolje da ne pocnem...neke imam zelju a neke i napravim...recimo nemam problema kad me mm zaj...zalit ga kriglom ledene vode pa on krene...vodeni rat usred zime u stanuuser posted image ...a zelje heh...

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 13
24.8.2009 23:24:22   
natalijax
zelja mi je nabavit sirenu za auto,kad stisnem da se glasa muuuuuuu ko krava,i onda bi svirala onima koji mi idu na zivceuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 14
24.8.2009 23:27:59   
MaTana
e sad si me podsjetila, megafon na krovu od auta da mogu dovikivati ljudima da se pozure

Neposredna veza do poruke: 15
25.8.2009 10:23:04   
buduća mamica
dobro nato jel to tebe sunčanica uhvatila?  user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 16
25.8.2009 10:28:07   
tikica_69
O daaaaaa.....dodje mi cesto user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 17
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!