Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 31.8.2009 23:04:05
|
|
|
|
Monica
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Monica, ja sam te odmah prokužila Tko zna koliko se frajerica skriva još u bazenu i roni na dah Pa da vidiš ti njih kako se oni smješkaju...mislite vi da oni uživaju u pivi???
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 31.8.2009 23:04:05
|
|
|
|
Candy
|
Cvrchy,pa kaj je to ?Čaša od Stelle na stalku,a sadržaj ?
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 31.8.2009 23:04:41
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: Zvonki Viš' što se nitko nije sjetio poroda u pivi? Bilo bi veselije mamama i više očeva na porodu i moj bi se odmah htjeo poradjati, jos bi i ekipu doveo i sutali bi pesa Vot? Šutali bi pesa? Kol' si ti pive popila večeras? Ili, nema Nate pa ti nastavljaš njenim stopama
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 31.8.2009 23:04:54
|
|
|
|
buduća mamica
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Viš' što se nitko nije sjetio poroda u pivi? Bilo bi veselije mamama i više očeva na porodu a bile i bebe veselije
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 31.8.2009 23:05:47
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Viš' što se nitko nije sjetio poroda u pivi? Bilo bi veselije mamama i više očeva na porodu samo kako bi djeca izgledala a tate nebi mogli istjerti van i neke mame
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 31.8.2009 23:06:34
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: mama mery IZVORNA PORUKA: Zvonki Viš' što se nitko nije sjetio poroda u pivi? Bilo bi veselije mamama i više očeva na porodu samo kako bi djeca izgledala a tate nebi mogli istjerti van i neke mame I neke doktore
|
|
[Obrisani korisnik] 31.8.2009 23:07:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 31.8.2009 23:07:37
|
|
|
|
Candy
|
Mislim da bi mogle patentirati porod u pivi ...Vjerujem da bi bilo zainteresiranih ... Ja prva ...
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 31.8.2009 23:08:08
|
|
|
|
Monica
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: mama mery IZVORNA PORUKA: Zvonki Viš' što se nitko nije sjetio poroda u pivi? Bilo bi veselije mamama i više očeva na porodu samo kako bi djeca izgledala a tate nebi mogli istjerti van i neke mame I neke doktore e tako kada sam si ja malo spila i nasmijla s vama sada mogu u krevet...rano ranim u pola6 pa vam svima želim laku noć i lijepo pajkite
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 31.8.2009 23:08:55
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: Candy Cvrchy,pa kaj je to ?Čaša od Stelle na stalku,a sadržaj ? Candy ima malo pive,a druga čaša je da zagrabiš iz bazena Pa to su provokacije,to mi nije niti za degustaciju
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 31.8.2009 23:09:11
|
|
|
|
Zvonki
|
Laku noć Monica. Ljubi anđele, prelijepi su.
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 31.8.2009 23:09:22
|
|
|
|
buduća mamica
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: Candy Cvrchy,pa kaj je to ?Čaša od Stelle na stalku,a sadržaj ? Candy ima malo pive,a druga čaša je da zagrabiš iz bazena iz bazena? ufff ko zna šta su oni dečki unutra ispustili, ipak šalu na stranu cure puno je to pive za njihove mjehure i crijeva
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 31.8.2009 23:10:14
|
|
|
|
mama mery
|
laku noc monica posudi si od cvrcka onu jednu casu pa zagrabi malo pivce za puta
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 31.8.2009 23:10:41
|
|
|
|
Zvonki
|
Cure, ostali nam frajeri na drugoj strani pa moram stalno listati kad ih želim vidjeti. Mislim da sam zaljubljena i da mm prijeti ozbiljan problem plaćanja tri alimentacije
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 31.8.2009 23:10:48
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: Zvonki Viš' što se nitko nije sjetio poroda u pivi? Bilo bi veselije mamama i više očeva na porodu i moj bi se odmah htjeo poradjati, jos bi i ekipu doveo i sutali bi pesa Vot? Šutali bi pesa? Kol' si ti pive popila večeras? Ili, nema Nate pa ti nastavljaš njenim stopama a kako se ismijah suze su mi krenule, kod nas u igraoni izraz "sutat pesa" znacilo je da bace partiju nogometa na compu ali kada sam procitala onako kako to zvuci zaprave suze me oblise i dijete probudi sada me gleda i nista joj jasno nije
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 31.8.2009 23:11:18
|
|
|
|
Candy
|
Monica,laka ti noć !
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 31.8.2009 23:12:31
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Cure, ostali nam frajeri na drugoj strani pa moram stalno listati kad ih želim vidjeti. Mislim da sam zaljubljena i da mm prijeti ozbiljan problem plaćanja tri alimentacije Evo,samo za tvoje okice draga
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 31.8.2009 23:12:44
|
|
|
|
Zvonki
|
Ajoj, sorry, sama si kriva. Moram mužu sutra predložit šutanje pesa poslije ručka
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 31.8.2009 23:12:56
|
|
|
|
Monica
|
Budem zvonki..bay mamamery nagrabila pivu popila i sada ode a vi nemojte baš sve popiti ostaavite nešto i za sutra
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 31.8.2009 23:13:46
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: buduća mamica IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: Candy Cvrchy,pa kaj je to ?Čaša od Stelle na stalku,a sadržaj ? Candy ima malo pive,a druga čaša je da zagrabiš iz bazena iz bazena? ufff ko zna šta su oni dečki unutra ispustili, ipak šalu na stranu cure puno je to pive za njihove mjehure i crijeva to oni preradjuju, taj bazen je uvijek pun ma koliko pive iz njega popili sta mislite zasto?
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 31.8.2009 23:15:23
|
|
|
|
Candy
|
Cure,došao dragi,idemo papati pa dođem kasnije...na čašicu...razgovora,naravno ...
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 31.8.2009 23:16:47
|
|
|
|
buduća mamica
|
to oni preradjuju, taj bazen je uvijek pun ma koliko pive iz njega popili user posted image sta mislite zasto? user posted image ja to ne bih zamišljala , mora da je mekano na dnu i muljevito
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 31.8.2009 23:18:46
|
|
|
|
CallamityJane
|
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 31.8.2009 23:23:04
|
|
|
|
mama mery
|
i moj je dosao ima milku ali neda dok nedođem kraj njega pa drustvo moje drago kad ispraznite bazene ostavite da se pune preko noci za sutra laku noc
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 31.8.2009 23:23:27
|
|
|
|
Zvonki
|
Cure, gibam ja u krpe. Malo me umorilo svjetlo od komp. Leći ću u mrak i čekati mm da dođe. Da mu mogu prigovoriti da je dugo ostao Laka vam noć moje dame. I prste sebi.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!