Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 2.9.2009 22:14:51
|
|
|
|
Candy
|
Mama mery,pozdrav i tebi !Lee,laka ti noć,pusa anđeleku ! Zvonki,zar je to jučer bilo ?Mora da sam popila čim se ne sjećam ... Jesi žedna ?
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 2.9.2009 22:15:44
|
|
|
|
ZVRK
|
candy susret je tebi bio upućen a sada vas pozdravljam odo se ''srediti''dok mužić ne dođe u krevet,jer je sada u konobi i ''krsti''novu mašinu koju su kupili za raditi u radioni
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 2.9.2009 22:16:29
|
|
|
|
Zvonki
|
A nije...Ipak prekjučer. Valjda sam ja popila preveć. Večeras neću ništa hvala. Mm me izveo predvečer na sokić. Naručim ledeni čaj od zelenog čaja a on mi donese vrući čaj Baš sam se osvježila opako
|
|
[Obrisani korisnik] 2.9.2009 22:18:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 2.9.2009 22:18:37
|
|
|
|
mama mery
|
idem i ja polako klinci su zaspali moram se otusirat osjetim se po papriki laku noc cure
|
[Obrisani korisnik] 2.9.2009 22:19:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 2.9.2009 22:20:05
|
|
|
|
Candy
|
Zvonki,fino si se osvježila ...I ne mogu vjerovati da nisi žedna nakon toga ... Zvrk,nažalost,bila sam samo četiri dana,od tog sam morala raditi tri dana i nisam ništa na kraju stigla ...Nisam nigdje bila,ali sigurna sam da će biti prilike !Laka ti noć i uživaj !
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 2.9.2009 22:20:54
|
|
|
|
mama mery
|
Vidi ti ovu zločestu mamu mery:ajvar je gotov i odo spavati. ja sam mislila da dolAzimo k tebi na degustaciju. ništa ne vjerujemo tvom mužu dok se ne uvjerimo [/quote] slobodno dođite ali ce vas posliziti mm jer ja sam umorna i idem u horizonatlu
|
[Obrisani korisnik] 2.9.2009 22:21:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 2.9.2009 22:21:53
|
|
|
|
Zvonki
|
Uh, bolje i to nego Ljubav i smrt čitati 8 i 6 godišnjakinji. Zapele a u toj knjizi tisuću i jedna "tinejdžerska fraza". Pa objašnjavaj zašto je pisac napisao "posrani" i "debilni" i tako
|
|
[Obrisani korisnik] 2.9.2009 22:23:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 2.9.2009 22:23:07
|
|
|
|
Candy
|
Sve već bježite?Ajde,drage moje,laka vam i mirna noć ! Cvrchy,dođeš na putnu poslije ili ideš odmah u horizontalu?
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 2.9.2009 22:24:21
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: mama mery Vidi ti ovu zločestu mamu mery:ajvar je gotov i odo spavati. ja sam mislila da dolAzimo k tebi na degustaciju. ništa ne vjerujemo tvom mužu dok se ne uvjerimo slobodno dođite ali ce vas posliziti mm jer ja sam umorna i idem u horizonatlu Nemamo mi ništa protiv zgodnih komada koji služe ajvar Samo se ti odmori-to je stvarno koma posao. Ali poziv za degustaciju ostaje naravno
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 2.9.2009 22:27:03
|
|
|
|
mama mery
|
ja sam vidjela imam 4 posto je nemogu stavljati slikice svi ste pozvani na ajvar
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 2.9.2009 22:27:25
|
|
|
|
Zvonki
|
Cure, pozdravljam vas i ja. Umor me ipak svladao. Nije lako sa troje djece imati samo jedno Umornija sam nego kad su sve tri na okupu. Što ti je navika. Kad su tu mislim da bar malo negdje odu, kad odu ja bi da su tu Eh, to divno majčinstvo Pusek svima!
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 2.9.2009 22:29:44
|
|
|
|
mama mery
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 2.9.2009 22:33:59
|
|
|
|
Candy
|
Zvonki,laka ti noć !mama mery,dobra je i ta pivica,nismo ti mi izbirljive ... I ja ću vas lagano pozdraviti,došao dragi,idemo papati i u krpe...Laka noć svima !
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 2.9.2009 22:38:33
|
|
|
|
mariola
|
Dok sam se ja vratila s a skypa svi pobjegli Morat ću i ja brzo jer mi nije baš udobno na stolici
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 3.9.2009 5:56:09
|
|
|
|
Puli
|
dobro jutro ja se digla prije sata jutros i skuhala vam kavicu pa gibam u jutarnju želim vam ugodan dan
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 3.9.2009 8:31:25
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Jutro....nema nikoga za kavicu?
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 3.9.2009 8:44:21
|
|
|
|
Marta j
|
Jutro evo i mene brzinski jer mi je mama uzela matu a ja odoh na generalno ciscenje i pranje zimske robe i napokon posloziti ormare.
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 3.9.2009 8:46:28
|
|
|
|
BUMBIKA
|
I ja idem spremati kad popijem kavicu,jer radim popodne...
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 3.9.2009 8:48:44
|
|
|
|
Marta j
|
Ja imam toliko toga i nastojati cu sto vise dok on nije kuci.
|
|
[Obrisani korisnik] 3.9.2009 8:50:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 3.9.2009 8:50:51
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ja ću s ormarima još malo pričekati i spremanjem zimske robe.Moram prvo vidjeti šta će Dino dobiti za rođendan i onda u šoping po šta mu još bude falilo. Za početak idem izvaditi suđe iz perilice i u kuhinji malo reda napraviti
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!