Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 4.9.2009 12:01:03
|
|
|
|
Zvonki
|
Nisi valjda i mužu rekla da ti nije ništa? Moraš se praviti kako je trudnoća teško stanje, iskoristiti ga dok možeš Moje cure su odlično. Bile su dva dana s bakom i djedom na selu, uživale. Sad su vani s prijateljicama, igraju se i uživaju dok škola ne počne. Onda imaju manje vremena za te stvari. Beba spava, danas joj je 1. roćkas ali slavimo ga sutra.
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 4.9.2009 12:03:19
|
|
|
|
Zvonki
|
Evo, mama mery ja sam danas baš dobro. Muž me pustio da spavam dokle želim. Imala sam osjećaj da sam spavala do 2 sata a ono nije bilo ni 10 kad sam se ustala Spremam se peći kolač za sutra i raditi salate.
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 4.9.2009 12:04:11
|
|
|
|
anaxx
|
vidjela sam da imaš slavljenicu... cure su ti stvarno preslatke, i ja si želim jednu... možda bude... želim vam dobru zabavu sutra, da vam bude lijepo vrijeme... p.s. mm me stvarno pazi i mazi i na mogu se žaliti... pusa mm
< Poruku je uredio anaxx -- 4.9.2009 12:05:41 >
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 4.9.2009 12:05:38
|
|
|
|
Zvonki
|
Bilo bi lijepo sada jednu mazicu slatku. Samo neka bude zdravo a sve drugo nije važno
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 4.9.2009 12:05:59
|
|
|
|
mama mery
|
zvonki posaljes malo kolaca meni se nseta pravi i jede ali mi mrsko do trgovine pjeske a neznam ni sta da pravim
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 4.9.2009 12:07:26
|
|
|
|
Zvonki
|
Vjerae, jesi mi ti poslala zahtjev na face?
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 4.9.2009 12:08:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Vjerae? Ak ju imaš, pošalji ju i meni!
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 4.9.2009 12:08:40
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Bilo bi lijepo sada jednu mazicu slatku. Samo neka bude zdravo a sve drugo nije važno slažem se u potpunosti ... samo sam rekla da bi bilo lijepo, inače i sad imam veliku mazicu tako da mi toga ne fali...
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 4.9.2009 12:08:41
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: mama mery zvonki posaljes malo kolaca Gle nju Slavonku žica mene kolače. Uostalom, Cvrčak ti je bliže. I ona ima SAVRŠENE kolače (joj kad me čuje pridavit će me )
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 4.9.2009 12:08:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Pardon, dobar dan!
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 4.9.2009 12:09:51
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: anaxx samo sam rekla da bi bilo lijepo, Tak sam i ja rekla dva puta da bi bilo lijepo sad jedan dečko A ne ide, pa ne ide...
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 4.9.2009 12:10:43
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi Pardon, dobar dan! Ma nema veze...Tebi se danas sve oprašta
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 4.9.2009 12:14:29
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: anaxx samo sam rekla da bi bilo lijepo, Tak sam i ja rekla dva puta da bi bilo lijepo sad jedan dečko A ne ide, pa ne ide... možda četvrto.....
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 4.9.2009 12:15:46
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: mama mery zvonki posaljes malo kolaca Gle nju Slavonku žica mene kolače. Uostalom, Cvrčak ti je bliže. I ona ima SAVRŠENE kolače (joj kad me čuje pridavit će me ) ma.. ne..... nezicam vec pitam da probam ja bi pravlia coksi a nemam bas nista za njega mm ga voli a i zaluzio je nakon onog sinoc
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 4.9.2009 12:21:30
|
|
|
|
Candy
|
Ajme kaj ste se raspisale,pa nestala sam samo na trenutak ... Bok cure,što ima,kako ste? Ja sam trenutno domeka,ali idem raditi još malo,bila sam na jednom sprovodu...
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 4.9.2009 12:24:00
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: anaxx možda četvrto..... Kriva rečenica, kriva rečenica... Moram gibati, djetešce zove.
|
|
[Obrisani korisnik] 4.9.2009 12:28:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 4.9.2009 12:31:12
|
|
|
|
anaxx
|
ej, cvrčak, pa nije mi još bila marenda, ovo je okrutno....
|
|
[Obrisani korisnik] 4.9.2009 12:34:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 4.9.2009 12:37:08
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Otvori prozor da ti dobacim malo I ja sam gladna,a nikako mi se ne jede grah od jučer prozor otvoren, veliki prazni tanjur na prozoru čeka dobar komad.....
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 4.9.2009 12:39:13
|
|
|
|
njanja
|
samo da vas svih pozdravim....koristim priliku da škicnem na raju jer sam s janom doma zbog prilagodbe na vrtić... pozz svima, nisam vas zaboravila.....
|
|
[Obrisani korisnik] 4.9.2009 12:39:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 4.9.2009 12:39:40
|
|
|
|
Candy
|
Anaxx,dobar tek ... Ja vas pozdravljam,idem raditi...pozdrav svima do navečer !
|
|
[Obrisani korisnik] 4.9.2009 12:41:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 4.9.2009 12:42:18
|
|
|
|
njanja
|
cvrčak, bili smo samo danas jer je od utorka bio nešto bolestan...okej je bilo, bili smo 1 sat zajedno, a u pon ću ga ostaviti na pola sata samoga... igrao se s nekim lopticama a tek je zadnjih 20 tak minuta počeo istraživati prostor...biti će ok
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!