Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 9.9.2009 14:14:23
|
|
|
|
buduća mamica
|
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 9.9.2009 14:14:49
|
|
|
|
buduća mamica
|
ma neće staviti slikicu....grrrr
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 9.9.2009 14:16:53
|
|
|
|
ZVRK
|
bmamice i tvoj konobar štrajka
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 9.9.2009 14:17:25
|
|
|
|
CallamityJane
|
evo konobera buduca mamice kako si mi, pupana? cestitam ti na polozenim ispitima, negdje sam procitala da si polozila alli nikako da te uhvatim da ti cestitam kada si leteca jesi li dobila moj br.?
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 9.9.2009 14:17:32
|
|
|
|
mariola
|
Bik cure. Idem stavit pire pa ću vas poslužit
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 9.9.2009 14:19:08
|
|
|
|
ZVRK
|
bravo mariola svi smo jako žedni
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 9.9.2009 14:22:44
|
|
|
|
buduća mamica
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe evo konobera buduca mamice kako si mi, pupana? cestitam ti na polozenim ispitima, negdje sam procitala da si polozila alli nikako da te uhvatim da ti cestitam kada si leteca jesi li dobila moj br.? ja sam dobro. cijelo vrijeme sam na raji. i učim pored toga, al to je prednost studiranja fizike, malo izvoda malo raje, malo struje pa opet raja, blago meni...pupa dobro, raste i dovodi mamu u neugodnu situaciju da će uskoro hodati gola , dobila sam tvoj broj i javit ću ti se čim budem znala konkretne podatke o sekinom povratku..
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 9.9.2009 14:23:20
|
|
|
|
buduća mamica
|
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 9.9.2009 14:23:48
|
|
|
|
buduća mamica
|
ništa od cuge cure, moj konobar je pokvaren
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 9.9.2009 14:29:02
|
|
|
|
CallamityJane
|
cuj konobar joj je pokvaren zasto fino ne priznas da ste sinoc zapili toliko da ne znate ko vam glavu nosa
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 9.9.2009 14:29:44
|
|
|
|
ZVRK
|
kada konobari ne rade odlučila sam da se ''odjevim''i idem spremiti za po zvrkića u vrtić.možda poslije bude bilo bolje a i moj konobar proradi. pa pa svima
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 9.9.2009 14:29:58
|
|
|
|
buduća mamica
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe cuj konobar joj je pokvaren zasto fino ne priznas da ste sinoc zapili toliko da ne znate ko vam glavu nosa ja nisam sinoć pila, išla rano spavati, jutros ustala u pet....ja dobra curica
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 9.9.2009 14:34:17
|
|
|
|
CallamityJane
|
cuj ustala u 5h, svaka cast hocu te i ja za zenu idem i ja vani ovo dijete da izvedem malo izgrize me zivu
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 9.9.2009 14:34:34
|
|
|
|
mariola
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 9.9.2009 14:36:40
|
|
|
|
buduća mamica
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe cuj ustala u 5h, svaka cast hocu te i ja za zenu idem i ja vani ovo dijete da izvedem malo izgrize me zivu pa pa Kiki neka se lijepo provede u šetnji
|
|
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 9.9.2009 14:57:37
|
|
|
|
anaxx
|
samo da vam se javim, užasna gužva danas, uh što se sve lijepog nudi ovdje u bircu.... a ja nemam vremena... svima koji danas slave: SRETAN ROĐENDAN!!! ... ne stignem sve pregledati... pozdrav.....
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 9.9.2009 18:56:20
|
|
|
|
zaba
|
svima šaljem pusu,sutra su mirovine i plaće pa se ziher nebum stigla javiti.Mislim na vas puno i veselim se druženju drugi vikend.
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 9.9.2009 18:57:33
|
|
|
|
tikica_69
|
I moja placa je sutra....hvala bogu
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 9.9.2009 20:13:14
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 I moja placa je sutra....hvala bogu a meni moju će ukinuti i odo ja na biro glede staža. i to sam danas doznala sreća da dan završava ubrzo jer ne bi htijela čuti još loših vjesti
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 9.9.2009 20:28:40
|
|
|
|
Candy
|
Večer!Ima li koga ?
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 9.9.2009 20:34:00
|
|
|
|
uspavana
|
večer candy! došla ja malo prosurfati... da vidim što ima novoga... kako si mi ti? evo, ja sam danas došla doma... na popodnevni odmor jedino me sprečava....ali bit će bolje slijedeći mjesec, nadam se...
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 9.9.2009 20:36:54
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: mamika evo i mene malo konačno se dočepala kompa... bok mamika!! evo da se i tu sretnemo! došla sam malo pogledati kaj ima... pa idem još malo uživati s dragim prije nego zaspim...
|
|
RE: CB: "Kafić u zdravlje" 9.9.2009 20:43:31
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Večer komadi
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!