ninishka -> RE: kada date djete kod bake ili nekog drugog na čuvanje??? (26.8.2009 14:21:10)
|
IZVORNA PORUKA: nancy ma moj mali svugdje ide sa mnom.ili ja odem kad on spava a mm ostane s njim. ma ja sam grozna po tom pitanju.nedam ga nikome!!!za sada,al nadam se da ce se i to promijenit. ma svekrva me nervira.uvijek nesto mudruje i mudruje.ona je najpametnija i sve zna.a djetetu bi mi dala petit beure da jede!!!i stalno bi ga nosala i nosala,a ja nedam bas da je puno na rukama.a sta cu onda s njim kad ona ode!? nadrljala sam. a sta se tice moje mame ,ipak bi ga prije njoj dala na cuvanje.samo sta bi mu ona vec stavljala soli u hranu i kljukala cokolinom.uh poludim s njih dvi.tako da ga jos niko ne cuva osim mene i mm. tocno tako je i kod mene... koristim to vrjrme kad spava, ainace svugdje ide s nama i to nam ni malo ne smeta jer on nije smetalo nego nase dijete!svekrva bi kad god nekud idemo na duze, da ga ostavim s njom a isto bi me zvali kad bi plakao a nebi znali zakaj...usotakom oni si jako vole popiti pa i iz tog razloga nisu sigurni...kad su s njim pod mojim su nadzorom a najduze kaj sam ga ostavila s njim je bilo na 2h, ali je i mm bio doma... rade bi ih ostavila kod svojih, oni su ipak sigurniji... jest da bi ga i jedna i druga baka samo sopale s necim...izbjegavam to ostavljanje s njima jer u svekra i svekrvu nemam povjerenja i onda je bolje da je mali samnom nego s njima...
|
|
|
|