Često vidim roditelje u velikim shoping centrima kako kupuje desetke dugotrajnih mlijeka. U čemu je fora? Baš ih ne dođe jeftinije, a "zdravije" je svježe mlijeko jer je manje obrađeno. Imam i ja koju litru ako mi pofali svježeg.
ja kupim litru,i to mi se pokvari,ja nepijem mljeko kolace kad pravim onda potrosim al u svakom slucaju bacam,a vidla sam i ja to ko uzima karton,a boze sveti valjda vole mljeko
I mi kupujemo karton mlijeka.Svježe mi ima neugodan miris,a kao i većina vas,ne volim razmišljati imam li mlijeka ili ne,i ne volim jutrom čim progledam ići u trgovinu..
i mi kupujemo trajno mlijeko. nekada dnevno potrošimo 2 dcl,a nekada 2 l. kod svježeg mlijeka ne podnosim njegov miris. Tjera me povraćati od njega. mM kupio litru svježeg prekjučer i danas ga mogu skoro cijelog baciti jer nisam mogla ni kavu popiti s njim koliko mi smrdi. A mislim da je ljudim lakše obaviti 1 ili 2 velike mjesečne kupovine nego svaki dan razmišljati ima li mlijeka ili ne
Potpisujem!!
anne -> RE: Dugotrajno mlijeko (30.8.2009 22:15:50)
Ja bi se složila i sa cvrčak i sa zvrk,sve je to prerađeno.A ako i kupuješ od nekoga domaće kravlje mlijeko,pitanje šta ta krava jede,tak da i to mlijeko nije isto kao prije 50 godina.
anne -> RE: Dugotrajno mlijeko (31.8.2009 8:31:20)
Sigurno moraju puno više toga dodati da mlijeko toliko traje.