mlada mama -> RE: Plan porođaja (2.9.2008 13:38:48)
|
ja nisam imala nikakve veze,niti sam ikoga poznavala cak ne znam ni kakko se zove doktor koji me jje porodio,morat cu pogledati u papirima,meni je bilo super sve je bilo dobro i brzo sam isla kuci,akako sam ja vedre naravi pa sam i u radjaoni sve oko sebe nasmijavala,uvijek sam bila nasmijana i nisam gnjavila sestre bez veze(kao sto je jedna sto je bila sa mnom u sobi),prva sam se ustajala od uzbudjenja nisam mogla spavati samo sam htjela drzati svoju bebicu... i uvijek bi fino sama naredila krevet,cak i posteljinu promjenila,ako je bilo potrebo,i sestre su me voljele,pa kad sam imala problemma s dojenjem uvijek su mi dolazile rado pomoci,ja mislim da je stvar u tome kako se ti postavis,tako ce i oni prema tebi.da ti sad ne pisem puno,ova sto je bila sa mnom u sobi ranije je rodila (cetvrto djete) bila je dosta neuredna stalno je spavala pa i kad bi trebala ici na izdajanje da daju bebi papat,(beba je bila u inkubatoru) sestre su morale dolaziti 100 puta po nju,nije se htjela ustati. pa kad bi ju pitale da malo ode do bebe da ju malo pomazi,ako hoce da joj prica nesto ili ju drzi za rukicu ona govori da joj se neda,da se taman zacitala citala je neki casopis,a sestre je 100 put zvala iz glupi razloga,da ih pita sta ce bit za rucak...
|
|
|
|