|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: jeste li ikad ikog istukli
15.10.2009 23:06:37   
mirna
fiona fiona...upozori me di se kreces po gradu da se u pravo vrijeme maknem...user posted image user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 26
   [Obrisani korisnik]
16.10.2009 11:55:19   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mirna)
  Neposredna veza do poruke: 27
16.10.2009 12:05:13   
Bebys
jos dok sam bila 6 godina jedan decko isto moja generacija non stop je bio dosadan i zafrkavao do te mjere da nas je curice izludio ja mu nekom starom tavicom sa smeca tak zviznila po zubima da su mu jadnom zdravi zubi poispadali....poslje mi ga bilo zao....jadan. a sam si je kriv ....i svoju seku jednom kad je bila 7 ili 8 godina....tak je razmazena bila i dreckava i isla mi na zivce nju sam po guzi izlemala i kasnije mi nije bilo krivo...jer je uzasno dosadno i razmazeno deriste bila i ostala....user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 28
16.10.2009 12:07:38   
Krky
Ajoj koja sam ja njonjavka. Nikog ne tučem, jednom sam svoju jedinicu dva-tri puta pošteno po turu: ženska je visila na prozoru presavijena u struku, a nogama je jedva pod dodiririvala, iako sam joj lijepo objašnjavala...al da bih baš nekog mlatila da nemre k sebi doć...to ne. Doduše, u zadnjoj trudnoći su mi toliko hormoni znali "probit strop" da bi MM rado i pošteno, no sve se svelo na vrištanje, lupanje vratima i plakanje u autu. Ja tučem i grizem sebe - iznutra.

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 29
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!