Koje vam se pjesme vrte po mislima ovih dana? (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

CallamityJane -> Koje vam se pjesme vrte po mislima ovih dana? (30.8.2009 0:39:25)

Evo ja vec dva dana pjevusim od klape Iskon
Jos ne mogu pristat' volit'
tebe gordu, tebe tastu..

Jos ne mogu pristat plesti istim koncem zbilju mastu.......  sve je puno tebe,mene, izgubljenih naših želja,sve je naše, sve je tuđe, svega ima, al ničega nema....  I navece kada zmajceka uspavljujem ona stara nasaI u sobi na bijelom jastukui u sumi pokraj starog panjasvi pod obraz il'sapu il'ruku doslo vrijeme da se lijepo sanjadoslo vrijeme da se lijepo sanjalaku noc laku noc laku noc

tikica_69 -> RE: Koje vam se pjesme vrte po mislima ovih dana? (30.8.2009 0:40:27)

Nesretnik sam od rodjenjaaaaa,cije me to ruka proklelaaaaaaa......

lavica81 -> RE: Koje vam se pjesme vrte po mislima ovih dana? (30.8.2009 0:42:15)

ajme tikice, nemoj tako, pa ne može baš sve biti tako crno[sm=smiley1.gif]

natalijax -> RE: Koje vam se pjesme vrte po mislima ovih dana? (30.8.2009 0:47:45)

vec mjesecima mi se vrti glazba u glavi,one za bebe,ko u filmovima,mislim sistem onog vrtuljka iznad krevetica,a neznam kako da u yutubu nadem

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (30.8.2009 0:50:11)

[Sadržaj poruke je obrisan]

CallamityJane -> RE: Koje vam se pjesme vrte po mislima ovih dana? (30.8.2009 0:51:47)

L. van Beethoven :1. stavak iz sonate "Mjesecina"
J.Brahms: Uspavanka
moze samo to dvoje da bude pa vidi koje je,
najcesca je ova od Beethovena [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

tikica_69 -> RE: Koje vam se pjesme vrte po mislima ovih dana? (30.8.2009 0:52:10)

IZVORNA PORUKA: natalijax

vec mjesecima mi se vrti glazba u glavi,one za bebe,ko u filmovima,mislim sistem onog vrtuljka iznad krevetica,a neznam kako da u yutubu nadem
 http://www.youtube.com/watch?v=Z4XBNTocSdI&feature=related

natalijax -> RE: Koje vam se pjesme vrte po mislima ovih dana? (30.8.2009 0:55:06)

kaj tu sveg ima,joj bas mi je super,ja ukucala glazba za bebe,kad mi poceo pistat laptop morala bateriju vadit,i nebi nasla vise nikako,trazila pod bebe,i pjesme za djecu al nista,hvala

lavica81 -> RE: Koje vam se pjesme vrte po mislima ovih dana? (30.8.2009 0:58:48)

evo možeš pogledat i ovdje

http://anarucner.com/?en=audio

tikica_69 -> RE: Koje vam se pjesme vrte po mislima ovih dana? (30.8.2009 0:59:47)

IZVORNA PORUKA: natalijax

kaj tu sveg ima,joj bas mi je super,ja ukucala glazba za bebe,kad mi poceo pistat laptop morala bateriju vadit,i nebi nasla vise nikako,trazila pod bebe,i pjesme za djecu al nista,hvala
 ukucaj baby song

lavica81 -> RE: Koje vam se pjesme vrte po mislima ovih dana? (30.8.2009 1:00:40)

ove koje je callanhoe napisala[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Koje vam se pjesme vrte po mislima ovih dana? (30.8.2009 1:06:42)

uglavnom strane, tipa Christina Aguilera ,prosli album, koji me uvek digne iz bedaka. Da mi snagu.

ivanaa -> RE: Koje vam se pjesme vrte po mislima ovih dana? (30.8.2009 10:52:35)

ona od TBF a /smak svita mislim da se zove

Stranica: [1]