Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kome se češće ne da 28.9.2009 19:33:11
|
|
|
|
Dajana
|
MM se uvijek da, a meni baš i ne.
|
|
|
|
RE: Kome se češće ne da 14.10.2009 17:49:35
|
|
|
|
danica
|
ja i moj dragi smo uvijek za..
|
|
|
|
RE: Kome se češće ne da 14.10.2009 22:47:41
|
|
|
|
zaba
|
u pravilu smo oboje ZA,al dogodi se da se meni neda...
|
|
RE: Kome se češće ne da 15.10.2009 22:39:29
|
|
|
|
Sagem
|
zadnjih mj dana jednostavno ne mogu ni pomisliti na sex, a kamoli da mi se da... evo, ne mogu i gotovo... Žao mi je MM-a, ali ja ne mogu...
|
|
|
|
RE: Kome se češće ne da 15.10.2009 22:53:18
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Sagem zadnjih mj dana jednostavno ne mogu ni pomisliti na sex, a kamoli da mi se da... evo, ne mogu i gotovo... Žao mi je MM-a, ali ja ne mogu... ajme ni meni,i ti mm oprosti al bas nemam volje....
|
|
RE: Kome se češće ne da 15.10.2009 22:59:05
|
|
|
|
Indy
|
IZVORNA PORUKA: Sagem zadnjih mj dana jednostavno ne mogu ni pomisliti na sex, a kamoli da mi se da... evo, ne mogu i gotovo... Žao mi je MM-a, ali ja ne mogu... mislim da će vama trudnicama mm to oprostiti u mome slučaju češće se dogodi da se meni ne da.
|
|
|
|
RE: Kome se češće ne da 8.1.2010 11:04:41
|
|
|
|
lee
|
da neotvaram novu temu kad več slična postoji...ja otkad sam rodila nemam volje za sexom...ma nema volje...jednostavno nemam nikakvog uzbudjenja u meni.muž me nagovara jer on bi svaki dan a meni se neda.i kad popustim jer se osječam krivom zbog odbijanja ne osječam neko uzbudjenje...neznam zašto...da mi kaže muž nema sexa ja bi mislim pristala na to...nije mi jasno kako nemam želju a prije poroda sam mogla doslovno svaki dan ....
|
|
RE: Kome se češće ne da 8.1.2010 11:10:17
|
|
|
|
gljiva
|
IZVORNA PORUKA: lee da neotvaram novu temu kad več slična postoji...ja otkad sam rodila nemam volje za sexom...ma nema volje...jednostavno nemam nikakvog uzbudjenja u meni.muž me nagovara jer on bi svaki dan a meni se neda.i kad popustim jer se osječam krivom zbog odbijanja ne osječam neko uzbudjenje...neznam zašto...da mi kaže muž nema sexa ja bi mislim pristala na to...nije mi jasno kako nemam želju a prije poroda sam mogla doslovno svaki dan .... Nisi jedina. I meni je tako, s tim da sam prije čuvala trudnoću pa isto nije bilo sexa, mm već lagano ludi. Ima razumjevanja al vidim da mu baš i nije svejedno.
|
|
|
|
RE: Kome se češće ne da 8.1.2010 11:10:34
|
|
|
|
MILLA
|
IZVORNA PORUKA: lee da neotvaram novu temu kad več slična postoji...ja otkad sam rodila nemam volje za sexom...ma nema volje...jednostavno nemam nikakvog uzbudjenja u meni.muž me nagovara jer on bi svaki dan a meni se neda.i kad popustim jer se osječam krivom zbog odbijanja ne osječam neko uzbudjenje...neznam zašto...da mi kaže muž nema sexa ja bi mislim pristala na to...nije mi jasno kako nemam želju a prije poroda sam mogla doslovno svaki dan .... tako je kod nas...meni se jednostavno ne da...a prije svaki dan nekad razmišljam .evo sad kad dođe....i tako...ali nešto izjalovi.mali rjetko spava,on je rjetko kuči pa me prođe volja...ne znam! a mm je naučio satima da se mazimo a nema vremena...ne znam. još me sve peče...moram kod gin
|
|
RE: Kome se češće ne da 8.1.2010 11:17:53
|
|
|
|
m600
|
ovisi kako kad...nekad se ne da njemu nekad meni,ali nabacimo zezanciju da se bračne dužnosti moraju ispunjavati
|
|
RE: Kome se češće ne da 8.1.2010 11:36:43
|
|
|
|
lee
|
cure utješile ste me..j a sam mislila da nešto ne štima...prije smo se mazili dugo a sad mi se čini kao da je sve nabrzinu bez imalo nježnosti...kad mali zaspe ajde da iskoristimo...fali mi neki normalni sex a ne ovo...zato mi se i neda a nemam ni želje...da mi kaže nema sexa ja bi rekla dobro...ma neznam više...
|
|
RE: Kome se češće ne da 8.1.2010 11:44:25
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga ajme ni meni,i ti mm oprosti al bas nemam volje.... ja sam jos uvik na ovome
|
|
RE: Kome se češće ne da 8.1.2010 11:46:01
|
|
|
|
Ninaa
|
Pa meni se jedno vrijeme nakon poroda dalo,ali sad mi se opet neda i ko da jednostavno ne uživam u tome, obavim svoje dužnosti i to je to!
|
|
RE: Kome se češće ne da 8.1.2010 14:21:22
|
|
|
|
pako
|
Meni se sad u trudoći nikako neda, nemam nikakve volje niti želje. Ne pomišljam uopće, žao mi je mm ali hvala Bogu ima razumjevanja. Brzo će proći i trudnoća.
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: Kome se češće ne da 8.1.2010 14:24:58
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: danica ja i moj dragi smo uvijek za.. potpisujem
|
|
|
|
RE: Kome se češće ne da 8.1.2010 14:26:22
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Uh,a ja otkad sam trudna,mogla bi svaki dan ...
|
|
RE: Kome se češće ne da 8.1.2010 14:29:45
|
|
|
|
ket
|
IZVORNA PORUKA: martina ks Pa meni se jedno vrijeme nakon poroda dalo,ali sad mi se opet neda i ko da jednostavno ne uživam u tome, obavim svoje dužnosti i to je to! potpisujem
|
|
RE: Kome se češće ne da 8.1.2010 14:38:14
|
|
|
|
tiha
|
ja mogu stalno ihihi al mm nesto zabusava u zadnje vrijeme
|
|
RE: Kome se češće ne da 8.1.2010 14:39:53
|
|
|
|
lueman
|
ja sam uvijek za
|
|
RE: Kome se češće ne da 8.1.2010 14:41:01
|
|
|
|
bomboncic02
|
Muž mi je na godišnjem ovaj tjedan, jedino što ću reći joj meni...mislim da jedva čeka da ode na posao i da ga ostavim na miru bar tih 8 h što ga nema doma .. Koristim priliku naravno prije menge..
|
|
RE: Kome se češće ne da 8.1.2010 14:43:06
|
|
|
|
natalijax
|
meni,nisam za akciju
|
|
|
|
RE: Kome se češće ne da 8.1.2010 14:45:24
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: tiha ja mogu stalno ihihi al mm nesto zabusava u zadnje vrijeme jadan zabusava a ja imam mengu ihihi
|
|
RE: Kome se češće ne da 8.1.2010 15:09:58
|
|
|
|
Milana
|
MM bi uvik i kad je na brodu a kamoli kad dođe doma onda je ajme meni.On bi da u dva miseca nadoknadimo sve ono što smo propustili u 4 miseca.Zato ja koristim svaku priliku kad mu je brod u Italiji da ga posjetim na dan-dva da obavim bračne dužnosti i obavim shopping
|
|
RE: Kome se češće ne da 8.1.2010 15:32:23
|
|
|
|
pincirotvajler
|
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006 Uh,a ja otkad sam trudna,mogla bi svaki dan ... i ja , i to ne samo jednom
|
|
RE: Kome se češće ne da 11.1.2010 7:38:31
|
|
|
|
uciteljica
|
IZVORNA PORUKA: gljiva IZVORNA PORUKA: lee da neotvaram novu temu kad več slična postoji...ja otkad sam rodila nemam volje za sexom...ma nema volje...jednostavno nemam nikakvog uzbudjenja u meni.muž me nagovara jer on bi svaki dan a meni se neda.i kad popustim jer se osječam krivom zbog odbijanja ne osječam neko uzbudjenje...neznam zašto...da mi kaže muž nema sexa ja bi mislim pristala na to...nije mi jasno kako nemam želju a prije poroda sam mogla doslovno svaki dan .... Nisi jedina. I meni je tako, s tim da sam prije čuvala trudnoću pa isto nije bilo sexa, mm već lagano ludi. Ima razumjevanja al vidim da mu baš i nije svejedno. Identična situacija kod nas. Jednostavno je volje za seksom kod mene nestala. A mm odmah to komentira ti mene više ne voliš, ja te ne privlačim više... Ma joj to me tako razbjesni i tek tada nastane svađa.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!