Hrana koju nisu probali-djeca (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

Njofra -> Hrana koju nisu probali-djeca (31.8.2009 17:01:57)

Postoji li koja hrana iz domače kuhinje koju vaša djeca još nisu probala jesti što zbog inata čim vide ne žele niti okusiti a drugo zbog toga što vi to ne volite pa tako niti ne pripremate za jelo?

tikica_69 -> RE: Hrana koju nisu probali-djeca (31.8.2009 17:03:49)

Moji su vec veliki ali nikada nisu jeli tripice, zeluceke, poriluk (Buco jest kod bake), tlacenicu, krvavice....ja to ne volim, nikada to ne radim, pa valjda vec odatle imaju averziju prema tome

Zvonki -> RE: Hrana koju nisu probali-djeca (31.8.2009 17:07:08)

Ne znam. Jedemo manje više sve. Neku hranu ne kuham često jer je baš ne volimo, kao recimo poriluk. Srednja kći mi ne voli krumpir. Od kad joj je počela dohrana joj se želudac dizao na njega. Danas ga jede, ali u obliku pomfrita ili pirea. Mrzi grašak pa je ne tjeram da ga jede.

Njofra -> RE: Hrana koju nisu probali-djeca (31.8.2009 17:34:04)

Kod mene stoji sve ono kaj je i Tiki nabrojala. I poriluk isto ne kuham (ako čemo iskreno) jer ga ne volim ni ja sama pa je situacija kao i kod tebe Zvonki. I dalo bi se tu još dodati recimo neke vrste mesa janjetina na prvom mjestu to jednostavno ne podnosim a tak niti ju želim ikad pripremati. Sad kad si promislim malo bolje tu su moji u tom pogledu malo zakinuti. No, ipak, ak budu htjeli mogu to negdje drugdje recimo kod bake i sl.

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (31.8.2009 17:35:31)

[Sadržaj poruke je obrisan]

MaTana -> RE: Hrana koju nisu probali-djeca (31.8.2009 17:39:01)

moja je jos mala, pa naravno nije jos sve probala, ali za sada sve voli malo joj je cvjetaca cudna, slaze face kad joj je dam ali zavoljet ce je ona, ja sam luda za svim povrcem i nadam se da ce i ona barem to nasljediti od mene.

mama mery -> RE: Hrana koju nisu probali-djeca (31.8.2009 20:08:05)

moji jedu sve kao termiti su[image]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_51.gif[/image]
pogotovo lerena u zadnji par dana
jedino nisu probali susi[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

bomboncic02 -> RE: Hrana koju nisu probali-djeca (31.8.2009 22:07:51)

Ja se trudim kuhati sve i dati Mateju da proba, pa ako mu se svidi dobro ako ne, opet dobro.
Ja sam poprilično izbirljiva i ne smijem puno stvari jesti pa se onda napravim fina i kažem mu mama će poslije jesti, ajde ti sad fino papaj i tako mi riješimo stvari koje ja ne volim a htjela bi da on papa..

Stranica: [1]