Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: da li vas dijete oponaša? 4.9.2009 14:42:51
|
|
|
|
Ruža
|
Za sad još ne, premali je. A koga će oponašati ako ne mame?
|
|
RE: da li vas dijete oponaša? 4.9.2009 15:29:36
|
|
|
|
gljiva
|
Da ,ali ne toliko u igri, nego kad razgovara sa mnom, kad mi nešto objašnjava ili se svađa sa mnom.
|
|
|
|
RE: da li vas dijete oponaša? 4.9.2009 18:20:54
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: mara27 meni nekad bude presmiješno (a nekad tužno i žalosno) kad vidim kako moje dijete svoje igračke odgaja....nekad im govori kako da se ponašaju, šta je prihvatljivo i zašto nešto nije, a nekad ih sjuri u kaznu, stavi ruke na bokove i zaprijeti im kaznom.... vidim sebe, malo iskarikirano, ali to sam stvarno ja..... imate li vi takva iskustva? Da točno tako i moj sin isto,nekad mi bude smjesno,a nekada me bude i "sram" zapitam se Boze pa jel ja stvarno tako izgledam pogotovo kada pocnena svoje igracke vikati,:"zasto si to napravio zaastoo "
|
|
|
|
RE: da li vas dijete oponaša? 4.9.2009 19:15:31
|
|
|
|
božica
|
Da ,ali ne toliko u igri, nego kad razgovara sa mnom, kad mi nešto objašnjava ili se svađa sa mnom. moja isto tako
|
|
RE: da li vas dijete oponaša? 4.9.2009 19:17:56
|
|
|
|
mirna
|
da, da... djeca su uvijek najbolje ogledalo svojih roditelja... ponekad nisam zadovoljna time sto vidim osim kada cisti i pere sudje... mi se moramo cak ponekad igrati igru da je on mama a ja vladimir... to mi je nesto najsmesnije. obuje moje papuce i naredjuje mi: sada nema televizije, prekasno je, ne, ne. boljet ce te oci, pa mi uzme daljinski i ugasi najbolju seriju...
< Poruku je uredio mirna -- 4.9.2009 19:19:45 >
|
|
|
|
RE: da li vas dijete oponaša? 4.9.2009 22:33:30
|
|
|
|
Zvonki
|
Ja se nadam da ne
|
|
[Obrisani korisnik] 4.9.2009 22:35:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: da li vas dijete oponaša? 4.9.2009 22:36:54
|
|
|
|
mrkvač
|
Ponekad kao da slušam sebe kad nešto priča i objašnjava!!! Preslatko!!!
|
|
RE: da li vas dijete oponaša? 4.9.2009 22:40:26
|
|
|
|
Puli
|
moja još ne ali bude i ona ubrzo ali imam jednu u jaslicama od dvije godine koja oponaša mene i kolegicu onda plačemo od smijeha obje skinula nam je točno i izraz lica,i ton glasa i pokrete ruku
|
|
RE: da li vas dijete oponaša? 4.9.2009 22:41:35
|
|
|
|
Puli
|
e da i onda kad napravi nešto što ne bi trebala i ja dođem do nje-kaže oponašajući me sad sam jako ljuta
|
|
RE: da li vas dijete oponaša? 4.9.2009 22:44:25
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Moja oponaša, itekako..I to najćešće razgovara zapovijednim načinom,a ja se kao pitam odkud joj to ... Sve ponavlja što ja njoj govorim,od riječi do riječi...
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!