Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tikice, molim te vrati se :( 5.9.2009 22:21:15
|
|
|
|
ZVRK
|
cure ,svatko jednom zakuha i treba neko vrijeme da se ohladi(kao kika).tako će nam se i ona vratiti.svojom voljom jer joj MI SA RRa falimo. pusa draga
|
|
RE: Tikice, molim te vrati se :( 5.9.2009 22:53:53
|
|
|
|
dami
|
Tikice, ja sam samo jedna mrvica u ovoj našoj velikoj familiji što se RR zove. nikad nisam imala s tobom neki posebni kontakt ali podržavam te u svemu što činiš. Želim ti puno, puno životne snage i podršku tvoje familije. Nadam se da se uskoro ponovo tipkamo. Pusa!!!!
|
|
RE: Tikice, molim te vrati se :( 6.9.2009 9:49:10
|
|
|
|
lelo
|
Tiki vrati nam se
|
|
RE: Tikice, molim te vrati se :( 7.9.2009 1:03:47
|
|
|
|
pepeljuga
|
samo cu napisati da mislim na tebe
|
|
[Obrisani korisnik] 7.9.2009 7:17:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Tikice, molim te vrati se :( 7.9.2009 14:34:28
|
|
|
|
anaxx
|
ma vratiti će se Tikica, pa ona je zaštitni znak raje, bez nje ovdje ništa nije isto ....
|
|
RE: Tikice, molim te vrati se :( 7.9.2009 15:15:08
|
|
|
|
mala pcelica
|
nisam bila par dana na rr i nemam pojma sta se dešava...šta je sa tikicom,ne kužim?!?!
|
|
RE: Tikice, molim te vrati se :( 7.9.2009 19:36:01
|
|
|
|
ornela.nely
|
tikice,nema te.a ja došla da vam napišem kako su danas histeroskopijom otkantali zločesti polip zbog kojeg sam imala spontane.niko ga nije vidio,svi radili uzv ko da mijenjaju brzine,samo jedan dobar dr.imao strpljenja i našao ga.i nema ga više.i nema više prepreke da imamo .a sve vi rr,a posebno naša TIKICA,pomogle ste mi kad je bilo najteže.zato te i ja molim da se vratiš što prije jer si svjetlo na RR.šaljem ti veeeeeeeliki zagrljaj i pozdrav iz burne dalmacije.i svim rr.
|
|
|
|
RE: Tikice, molim te vrati se :( 7.9.2009 22:40:48
|
|
|
|
tikica_69
|
Nemoguce je tocno odrediti trenutak radjanja prijateljstva. Kao sto postoji kap koja prepuni casu, tako nakon niza lijepih rijeci i gesta nastane ono bice koje vam prepuni srce i postane prijatelj. Pomislila sam odmah sebicno i na svoj prepoznatljiv nacin da ja imam veliko srce pa vas toliko puno stane u njega. Ali shvatila sam ovih dana da je maleno, bolesno i preslabo i da mi vas je bog poslao da ga ispunite, da ojaca i naraste. Hvala vam svima i ne brinite za mene ubuduce….pronaci cu ja put do svojih zelja. Srecom, one se mogu mijenjati.
|
|
RE: Tikice, molim te vrati se :( 7.9.2009 22:44:48
|
|
|
|
Ninaa
|
Draga prelijepe riječi. Drago mi je da si tu, šaljem ti pusu i zagrljaj i jednu virtualnu tekilu (to zamisli jel je nezanam staviti).
|
|
RE: Tikice, molim te vrati se :( 7.9.2009 22:47:03
|
|
|
|
twitty
|
i da nas je 1000 prisutno bez tebe je prazno...
|
|
RE: Tikice, molim te vrati se :( 7.9.2009 22:58:05
|
|
|
|
Candy
|
|
|
RE: Tikice, molim te vrati se :( 7.9.2009 22:58:05
|
|
|
|
Njofra
|
Ajd Tiki vrati se.
|
|
RE: Tikice, molim te vrati se :( 7.9.2009 22:58:25
|
|
|
|
Monica
|
Tiki
|
|
RE: Tikice, molim te vrati se :( 7.9.2009 23:02:19
|
|
|
|
CallamityJane
|
tikice jesi li tu ?
|
|
|
|
RE: Tikice, molim te vrati se :( 7.9.2009 23:22:33
|
|
|
|
Zvonki
|
A ti si još jednom potvrdila kako si divna osoba i zato te volimo. Dobro nam došla natrag. Već sam htjela zvoniti na portafon :)
|
|
RE: Tikice, molim te vrati se :( 7.9.2009 23:51:23
|
|
|
|
anne
|
Draga Ti si jedno veliko !!!
|
|
[Obrisani korisnik] 7.9.2009 23:53:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Tikice, molim te vrati se :( 7.9.2009 23:58:29
|
|
|
|
tikica_69
|
Onaj gore mi vec neko vrijeme ne zeli prodati nepovratnu kartu pa cete me morati izgleda jos neko vrijeme trpiti
|
|
RE: Tikice, molim te vrati se :( 8.9.2009 0:01:17
|
|
|
|
anne
|
Što se mora nije teško!
|
|
[Obrisani korisnik] 8.9.2009 0:02:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Tikice, molim te vrati se :( 8.9.2009 7:46:26
|
|
|
|
Thea
|
Tikice sad kad sam upalila komp prvo sam došla do naše rr da vidim da li si se vratila...Sad kad sam vidjela da si se javila osjećam se kao mali psić i veselo mašem repićem od veselja...Tikice ti si dio nas i dio ove naše male obitelji i nemoj nas više ostavljati.I kad bude najgore znaš da imaš nas.......
|
|
RE: Tikice, molim te vrati se :( 8.9.2009 8:23:28
|
|
|
|
gljiva
|
Tikice samo glavu gore!
|
|
|
|
RE: Tikice, molim te vrati se :( 8.9.2009 8:26:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Baš mi je drago da si se javila! Jučer sam našla tvoj komentar na svom blogu i rasplakala se... onda sam gledala tvoj blog i tak sam bila žalosna, sve si pozatvarala, na RR te nema, baš mi je bilo da ti odem pod oblok! Al ovo je već korak naprijed, znači da je u crnim oblacima nastala makar mala rupa kroz koju prodire sunce! To je golem korak naprijed! Vjeruj mi, ja znam šta znači mrakača, prošla sam na tisuće milja mraka. Ne u smislu u kojem ti prolaziš, ali kad zbrojiš i oduzmeš, sve mrakače se svode na isto... Ali u svakom periodu mraka, Onaj tamo gore ti pošalje nekoga tko će doć s baterijom da te izvede van iz te mračne, vlažne, smrdljive, pljesnive spilje.... Ne znam je li dovoljno... mi nismo fizički kraj tebe prisutne, ne možemo te zagrliti, osim virtualno, ali svaka od nas ima za tebe jedno mjesto u srcu koje je samo tvoje. Kad te nema to mjesto je prazno Molim te, ne slušaj glasove tame. Mi te ne damo tami. Želimo da pratiš tračak svjetla i da se vratiš van, na sunce. Ima još puno lijepih stvari u ovome svijetu koje te čekaju.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!