*Mare* -> RE: Prevario me muž (7.9.2009 11:00:04)
|
draga, znam kroz što prolaziš. bila sam u takvoj situaciji, isto nije bilo seksa, ovo je čak bilo samo preko interneta ali dođe na isto zar ne? prevara je prevara u bilo kojem obliku, barem ja tako gledam na to.. Dakle, odvratno je. I odvratan je osjećaj, osobito onaj osjećaj "izdao me! Nas!" Moja prva reakcija bila je - kraj! Spakirala sam stvari i otišla od njega.. Mislila sam da ću umrijeti, doslovce, to su trenuci gdje je čovjek u stanju osjetiti doista fizičku bol! Ali sam nakon par dana smogla snage i sjela popričati s njim. U početku jako teško, ali s vremenom, vratilo se povjerenje. Ne potpuno. Vjerojatno nikada i neće. Sad sam sigurna da me voli i sigurna sam da mu ne bi palo na pamet ponoviti išta slično. Možda sam glupa, ali vjerujem u to. Možda mi se jednom i odbije o glavu ali barem ću znati da sam ja dala sve od sebe i dala šansu nama. A sada je daje i on. Nekako sam sigurna u nas, čak, koliko god to bolesno zvučalo, funkcioniramo bolje nego prije. Iskreno, drago mi je da si odlučila ostati i oprostiti, ipak je ono što vas dvoje imate puno veće i puno važnije od tog flerta s njom. A mislim da je tebi trenutno ključno kako njega natjerati da te prestane prihvaćati zdravo za gotovo. Da, tu si, ali samo zato jer vjeruješ da je vaš brak nešto za što se vrijedi boriti a ne zato jer ćeš biti tu pod bilo koju cijenu. Svu sreću ti želim. I kada si već tu gdje jesi, pokušaj na to gledati kao na kušnju koju moraš proći, i ne zaboravi - glavu gore! Ti si pobjednik, ne ona. [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley2.gif[/image]
|
|
|
|