Ninaa -> Ovo moram skomentirati (7.9.2009 9:25:46)
|
Jučer mi došla šogorica i family, moram napomenuti da ima 45 god. Nemrem da ovo ne podjelim s vama. Donesla maloj kašicu u sokić, i pampers maramice za guzu i pita jesu nam te dobre. Velim da potrošimo sve kakve dobimo,ali da pampers baš ne kupujem (što je mogla i primjetiti jel je malu već par puta presvukla da uvijek imam nivea ili hipp). Mislim da nisam bila bezobrazna. Vidim da se već malo nafrnjila. I donesla nam je kolače koje sam stavila u fridž. Donesla je kolač od kestena koji mi fakat ne volimo (a to ona zna jel ga je samo pok. sveki htjela jesti).Pozvali smo i drugu šogoricu na kavu i sad ja stavim svoje kolače i veli ona a kaj moje nećeš staviti?Velim dobro budem ih donesla i stavim i njih na tacnu. I sad ugnjetava nas da ga barem probamo, ja velim da meni fakat nikakav kesten ne valja i da se nek ne ljuti da kolač lijepo i fino izgleda,ali da ga nemrem probati.I sad maltretira svoju sestru da ga proba i ona veli isto kaj i ja i sad ova ne odustaje nos do poda i sad sestra joj proba kolač i veli da joj nije fini jel ne voli kesten i rum. Da bi ona na to rekla da se ona potrudila i da mi sad tak. Na to ja velim da je i ona nedavno špotala od sestre ledeni vjetar koji je fakat bil fin, a ona uvrijeđeno veli da nije nikad i da smo mi bezobrazni i nadurila se, i tko je sad tu lud? S tim da ju je muž stalno opominjal da kaj nas gnjavi da mi ne volimo taj kolač. Da bi poslije rekla da kad smo bili kod nje da ga nismo htjeli jesti jel nam nije valjal. Znači znala je da ga ne volimo i onda tak. Neznam uopće kaj bi mislila jel to namjerno radi ili kaj. Nije to baš nešto inače smo si dobri ali sam se dovela u neugodnu situaciju ni kriva ni dužna pa nemrem nasilu jesti ono kaj mi ne valja. I ja uopće nisam takva stavim kolače na stol pa tko voli nek izvoli kom ne valja ne mora jesti. Kaj vi mislite jesam dobro postupila ili je to bilo bezobrazno s moje strane, ja mislim da nije. Isto ko i za maramice pa nemrem se sad tome klanjati kad te fakat ne volim ali nisam to ni rekla.By the way ja znam za većinu žena s kojima se družim kakve maramice koriste za djecu. U jesam malo pretjerala u dužini.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|