troubled -> RE: sajam u Areni (27.9.2009 7:34:57)
|
bila sam ja prejučer.... nama je bilo super [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] sve veselo i šareno...za djecu puno događanja...na svakom kantunu neki zabavni kutić...glazbe, plesa... ponuda bogatija nego prije... popusti veći nego prije...uglavnom 15 i 20%... 20% na kolica koga zanima... kupili smo violeta pelene...jumbo pakiranje + gratis maramice za 99 kuna....ranije sam ih bila probala i odlične su... kupili smo i čarapica i hulahopa....dokoljenice za magdu 5 kuna! hulahop 20! kupili smo i divne, preslatke naljepnice za zid...bilo se teško odlučiti ua motiv jer su sve neodoljive...10-20 kuna [sm=smiley1.gif] još bombona i balona na svakom koraku...čokoladica.... omiljenih junaka za fotografiranje...pocoyo i ekipa...leptirići, medvjedići.... magda je trebala sve to prespavati jer je bila jako umorna, ali je odmah živnula i samo oduševljeno sve promatrala i cičala od radosti...zaspala je onu minutu kad smo izašli iz arene [sm=smiley36.gif] fisher price psić sveznalica 220 kuna....a onaj super telefon 120 (inače je 180) eto [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|