njanja -> RE: predrasude (22.8.2008 22:12:29)
|
Ajme, mislim da nikada nije bilo ovakve rasprave.....Bome.... pa da i ja nešto kažem:gay it' s OK AKO:1. NEMAJU DJECU (ne da to ne bi zakonom dopustila, nego bi ih i u zatvor slala ako bi imali djecu....Jednostavno dijete mora znati tko je mama, a tko tata....Mislim da dijete odgojeno od 2 tate ili 2 mame, ne može, u startu, sebi tražiti partnera suprotnog spola jer jednostavno živi cijeli život u uvjerenju da su istospolni brakovi sasvim normalni, a to je nepošteno prema djetetu)....2. NE PRIČAJU O TOME NA SVA ZVONA (gay parade su totalna totalna krajnost i mislim da to više nije potrebno ni komentirati)....Mene nervira ta njihova borba za prava...stalno nešto pile, svakakve udruge....u biti, ja imam dojam, da oni sa tim svojim borbama sami na sebe skreću pozornost, više nego što to radi društvo....Npr...ja nemam ništa protiv njih, ali kada počnu jadikovke o njihovim pravima....pa kakva prava oni to traže? Sva ljudska prava, kao i svi drugi, mogu izboriti na sudu....(makar pokušati s obzirom na stanje sudstva, ali to je za drugu temu)I neka prihvate: Drugačiji su i gotovo....prihvaćamo i mi i idemo dalje.....
|
|
|
|