anaxx -> RE: Prehrana u vrtiću (9.9.2009 15:09:42)
|
IZVORNA PORUKA: cokolada Svida mi se sto su poceli voditi racuna sto djeca jedu u vrticu, ali iskreno bas mi se ne svida kako im je slozen meni. Svaki dan imaju nesto jusno, ok, ali mislim da je nedovoljno i onda su djeca gladna, barem moj mis i onda doma pojede previse ugljikohidrata jer se ne moze najesti. tocno se vidi rzlika u njegovoj prehrani preko tjedna i vikenda. Npr. imaju za rucak juhu sa korjenasti povrcem i piletinom, rucak je u 11.15 h, tek u 15 h je uzina i to jogurt i naravno da je u 17h gladan ako vuk i ne moze se najesti. Onda taj isti tjedan imaju juhu sa prosom i mesom i opet npr puding i sl. za uzinu, pa njima je to preslabo. ne znam kako je drugdje.... ovo je stvarno prelagana prehrana... i kod nas je svaki dan juha, ali poslije juhe dolazi meso s prilogom ili recimo polpeti od zobenih pahuljica s prilogom (na te polpete su posebno ponosni, čak smo bili i ma degustaciju, odnosno jedan dan su nas sve roditelje ko je htio zvali na degustaciju svih jela koja pripremaju, i ja i mm smo se taj dan super najeli i sve ja super fino bilo), kuhaju i puno maneštri... svaki dan dobivaju svježu hranu za kuhanje, meso, voće i povrće i nemaju zamrzivača i stvarno sam zadovoljna... a kolače kakve rade.....
|
|
|
|