Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 15:19:42
|
|
|
|
tikica_69
|
Ne. Lezim, pijem caj kojeg su mi decki skuhali i tipkam na lapu koji mi je na trbuhu
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 15:20:29
|
|
|
|
BUMBIKA
|
A joj što ti je loše...
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 15:24:04
|
|
|
|
tikica_69
|
Trebala bi nekad i odglumiti bolestinu koliko mi se vidi
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 15:29:54
|
|
|
|
BUMBIKA
|
pa mogu i oni tebe malo služiti,a ne ti samo njih...lezi i uživaj Ja moram ići...
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 15:33:52
|
|
|
|
tikica_69
|
Idem i ja malo otcoriti....
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 19:34:46
|
|
|
|
buduća mamica
|
ku ku ima koga?
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 19:36:07
|
|
|
|
tikica_69
|
ja sam se bas probudila......i sad bi jela rostilj i luk.....
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 19:38:55
|
|
|
|
buduća mamica
|
jel se malo bolje osjećaš?
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 19:39:54
|
|
|
|
tikica_69
|
da...spustila sam temp. na 37.3 i grlo me sad ne boli. valjda me nece opet ujutro
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 19:41:08
|
|
|
|
buduća mamica
|
samo se odmaraj, nek te muški malo tetoše!
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 19:53:41
|
|
|
|
tikica_69
|
idem gledati film na Novoj....cujemo se kasnije
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 20:02:25
|
|
|
|
buduća mamica
|
uživaj u filmu
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 20:03:30
|
|
|
|
Marta j
|
Evo ja kratko navratila dolazi mi prija pa cu brzo gibati.
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 20:08:16
|
|
|
|
Lady3
|
večer cure...
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 20:09:29
|
|
|
|
CallamityJane
|
ej cure sta se radi, evo i mene kratko cekam muza na msn-u pa da vidim sta mi cinite.Nisam cijeli dan bila pa mi sve cudno Marta izvini za juce, stvarno nije do mene, na sisi mi je zaspala nisam srca imala da je drndam u kolicima onako u snu.... Drugi put cemo se bolje organizovati kako si se provela? ja danas u Jokeru bila i stid me same sebe
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 20:11:07
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe ej cure sta se radi, evo i mene kratko cekam muza na msn-u pa da vidim sta mi cinite.Nisam cijeli dan bila pa mi sve cudno Marta izvini za juce, stvarno nije do mene, na sisi mi je zaspala nisam srca imala da je drndam u kolicima onako u snu.... Drugi put cemo se bolje organizovati kako si se provela? ja danas u Jokeru bila i stid me same sebe Bilo bi bolje da si dosla nebi onoliko para ostavila u joker pa jos zapalili u emezete mi kada krenemo kupovati neznamo stati.
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 20:12:55
|
|
|
|
CallamityJane
|
joj suti znam kako ti je rekla sam priji danas istjeraj me molim te ubiti ce me muz kada vidi izvjestaj sa kartice
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 20:14:24
|
|
|
|
Marta j
|
Mene moj nemoze ubiti kada je potrosio vise od mene A kada sam usla u limaca i tintilinica nisam znala izici Al barem sam sebi posteno obnovila garderobu.
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 20:16:47
|
|
|
|
CallamityJane
|
meni je moj rekao srezati troskove i da samo sa njim smjem ici kupovati a posto njega nema znaci ne mogu ni kupovati, bas je to pametno covjek smislio a gledam ja danas u Adaxu rekoh ovde je rekla da ce navratiti pa sve gledam ima li mi iko poznat, kao da ces od sinoc ostati tu
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 20:21:46
|
|
|
|
buduća mamica
|
jel budu skupe te tenisice za bebača? najkice mislim. ja ih obožavam, i sama ih nosim.
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 20:25:22
|
|
|
|
CallamityJane
|
zavisi da li hoda u njima ili su prave sa djonom. Mi smo one prve platili oko 300 kuna a ove su bile 250 kuna na nekom snizenju i pravo fino koraca u njima ma mogu se naci fine patikice za pristojnu neku cijenu a na snizenjima mozes uloviti brdo stvari samo moras znati kada sta ja ti svima vec znam asortiman i znam kada sta snizuju i koliko otprilike ma bolesna zena
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 20:28:26
|
|
|
|
buduća mamica
|
šopingoholičarka, i ja sam takva kad imam novaca, obožavam kupovati, makar i sitnice, uživam u tome....ako ništa volim i samo gledati
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 20:31:24
|
|
|
|
CallamityJane
|
ma ne kupujem ni ja sada nesto veliko ali bar sitnicu, a ako sebi kazem da necu nista kupiti, izdrzim da ne kupim a volim makar otici i gledati isplati se biti informisan koliko je gdje sta a imam frendicu koja ne moze izdrzati da sebi ne kupi a sutra za kruha takoreci nema, ja sebi jos uvijek znam odrediti granice ali da volim kupovati, volimmmmmm mada ne znam ko ne
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 20:34:35
|
|
|
|
Monica
|
Hej curke vidim da pričate o najkicama...ja sam takve sinu kupila samo s plavim umjesto roza i kod nas u peku 199kn
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 12.9.2009 20:35:13
|
|
|
|
buduća mamica
|
ma ja kažem da je sreća što trenutno nemamo novaca jer sam slaba na bebu, sve bih već pokupovala i što treba i što ne treba, ovako moram biti hladne glave i racionalno kupovati, ja sam do sada kupila tri bodija i šlapice plišane za bebu, a srce mi se kida kad gledam ona plišana odjelca, sve bi ih htjela, u svakoj boji po jedan...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!