Anoniman -> RE: CB: ''Sretno dijete'' (14.9.2009 1:07:04)
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak dobro je. Još kada bi počela spavati[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Ja sam ti ju do sada tri puta trčala uspavljivati,1 puta presvukla i napravila 2 bocu soka(onu od 3,5 dcl) A kada ćeš nam staviti Saricine nove slike? Stalno mijenjaš avatare,pa te uopće ne ksužim na prvu. nekako po sličicama automatski skužim tko je na temi,a ovaj tvoj je neuočljiv. Plače jurim popiz..ću jel ona uvek tako slabo spava?[sm=smiley13.gif] mi za sad s tim nemamo problema, nadam se ni da necemo... ovaj sam danas stavila, slika Beograda, kad se vratim da me podseca, Saru ionako vidjam svaki dan po celi dan [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] predlazes da promenim? opet?[sm=jezicek.gif] izbrisala sam sve albume, ova callanhoe me prestrasila[sm=zmeden.gif] ali sad me to proslo, mogla bih par novih da stavim, bas se dosta promenila, svaki dan nesto novo...cudo kako brzo rastu u ovom periodu...[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|