Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 21.9.2009 7:41:55
|
|
|
|
Anoniman
|
glede riktanja... kažem ja jutros Paulini da je teta rekla da će navečer biti disco, pa sam joj stavila 2-3 šoseka da se ušminka, a tata poludio! da se to njemu ne sviđa, da kakav disco, bolje da se odmaraju ili o nečem pričaju itd. itd. jooooj! koja je on biljka! pa rekoh, imat će ples u dvorištu, neće nigdje ić! ma kakav ples... skoro sam se rasplakala u ranu zoru...
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 21.9.2009 7:48:32
|
|
|
|
troubled
|
ma...tri male i jedna velika cura će naučiti tatu što je in samo neka paulina pleše i uživa
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 21.9.2009 7:55:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: troubled ma...tri male i jedna velika cura će naučiti tatu što je in samo neka paulina pleše i uživa draga moja, za takvo natezanje nemam ni volje ni snage... nek misli šta oće, ali nek pusti dijete nek pleše...
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 21.9.2009 8:00:00
|
|
|
|
troubled
|
mala mudrost by troubled broj 672: svaka se konzerva može otvoriti, potreban je samo otvarač a mislim da nema boljeg otvarača od tri prekrasne cure koje svakog dana sve više i više rastu
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 21.9.2009 8:03:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: troubled mala mudrost by troubled broj 672: svaka se konzerva može otvoriti, potreban je samo otvarač a mislim da nema boljeg otvarača od tri prekrasne cure koje svakog dana sve više i više rastu joj, luda si! šta bi ja da tebe nemam! baš sam se odvalila smijati! idem sad polako, društvo, da me svekrva ne nađe za kompom, uf sramote! puse svima, javim kasnije kak smo prošli kod dr! nadam se da je Fionina mala bolje, i da ju neću sresti kod dr, iako bi ju htjela upoznati... Fi, gde si je?
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 21.9.2009 8:04:36
|
|
|
|
troubled
|
IZVORNA PORUKA: mamika u petak mi rodila sestrična-a morala 12.10. imamo malenog Vitu-2900 i 47 ,ali sve ok... čestitke za malenog, žilavog mladića to je odlična kilaža za mjesec dana prije termina...da je dočekao termin bio bi preko 4 kila... lakše tvojoj sestrični ovako
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 21.9.2009 8:05:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: troubled IZVORNA PORUKA: mamika u petak mi rodila sestrična-a morala 12.10. imamo malenog Vitu-2900 i 47 ,ali sve ok... čestitke za malenog, žilavog mladića to je odlična kilaža za mjesec dana prije termina...da je dočekao termin bio bi preko 4 kila... lakše tvojoj sestrični ovako vidjela sam sretnu vijest, tam, prek plota čestitam, još jednom!
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 21.9.2009 8:23:00
|
|
|
|
ZVRK
|
dobar jutar ekipo
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 21.9.2009 8:37:11
|
|
|
|
karoca
|
Jutro svima, evo malo i mene...vi se već tako lijepo napričale a ja i moja Katarina tek na noge.....igrale se u postelji pa sam zakasnila na kavicu...osvanulo je divno sunčano jutro pa ćemo ja i bebica malo u šetnju...ostajte dobro i veselo!
|
|
[Obrisani korisnik] 21.9.2009 8:37:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 21.9.2009 8:46:11
|
|
|
|
pufna*
|
dobro jutro :) mada sam vec dobrano budna....
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 21.9.2009 8:48:03
|
|
|
|
FIONA
|
...ahoj radni i neradni narode.... ja sam gecrk više nego sinoć!!! bila nam je duuuga i vesela noć.. kavu...ja bi jednu jaku kavu???
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 21.9.2009 8:53:17
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja radim cijeli dan pa se necu moci puno druziti sa vama danas.....
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 21.9.2009 8:53:31
|
|
|
|
mariola
|
Jutro cureeeeeeeeeeeeeee Evo i mene, napokon. Falile ste mi Šta je novoga?
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 21.9.2009 8:54:47
|
|
|
|
FIONA
|
Tiki samo poalko ...bez prevelikog umaranja!!! Mariole nema niš...osima kaj imam podočnjake ko mjesec velike!!! ...idem pit kavu...taman skuhala....čuuuus!
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 21.9.2009 8:56:04
|
|
|
|
mariola
|
Fiona može ness vanilija
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 21.9.2009 8:57:02
|
|
|
|
FIONA
|
uuuufff...preslatko...classic vruć i bez pjene je moj i bez šečera!!!
|
|
[Obrisani korisnik] 21.9.2009 9:00:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 21.9.2009 9:09:46
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Jutro cure...evo i mene na jednu kavicu,pa se bacam na peglanje i spremanje!!
|
|
[Obrisani korisnik] 21.9.2009 9:12:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 21.9.2009 9:13:46
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ja nisam... Hej Lili,Dino je dobro,otišao je preko kod bake.. A mene nešta malo grlo boli,kao da sam promukla.. Vidim ti radiš.ali se nisi još razbudila!!
|
|
[Obrisani korisnik] 21.9.2009 9:20:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: ''Sretno dijete'' 21.9.2009 9:22:28
|
|
|
|
mariola
|
Evo cure kavica Malo sam gledala slike od druženja u Slavoniji. Bumbi, Dino je presladak Lili jesi se razbudila?
|
|
[Obrisani korisnik] 21.9.2009 9:24:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!