Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prve ljubavi .....:) 11.9.2009 23:15:46
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe MaTana ja skuzila krao sipke za tebe, kao cijevi aluminijumske Bome i ja. Već zamišljala dvoje delikvenata kako šipkama provaljuju u tobacco i kradu žvake
|
|
RE: Prve ljubavi .....:) 11.9.2009 23:16:10
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Moja prva ljubav iz pubertetskih dana se sutra ženi ...O,to je bila ljubav,kao iz romana,voljeli se,čudo jedno,tada sam mislila da je on savršenstvo.Ali prva prava ljubav je naravno,mm,ma ne bi ga dala ni za što na svijetu...
|
|
RE: Prve ljubavi .....:) 11.9.2009 23:19:30
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: callanhoe MaTana ja skuzila krao sipke za tebe, kao cijevi aluminijumske Bome i ja. Već zamišljala dvoje delikvenata kako šipkama provaljuju u tobacco i kradu žvake hahhaaha vidi se ko je sta radio u mladosti
|
|
|
|
RE: Prve ljubavi .....:) 11.9.2009 23:22:01
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: callanhoe MaTana ja skuzila krao sipke za tebe, kao cijevi aluminijumske Bome i ja. Već zamišljala dvoje delikvenata kako šipkama provaljuju u tobacco i kradu žvake Pa odakle grožđe i šipke u istoj rečenici??? ok od sada pisem sve sinonime kojih se mogu sjetiti nar, mogranj ili šipak A i mjesto radnje je jedan maleni otočić na kojem i nema trafike tako da obijanje trafika i krađa žvaka je bila mission impossible! A što se tiče komentara da smo sve fine, ja bi prije rekla da smo sretne, sve smo se udale za prave ljubavi, kod mene u 9 godina sam stvarno imala milijun prilika da ga ostavim, s obzirom da je pomorac i prevarim, da recem zaj..... ti to, postoji i laksi zivot, ali nisam iz tog jednog jedinog razloga jer ga VVVVVOOOOOOOOLLLLLLLLIIIIIIIMMMMMMM jos kao i prvog dana prije tocno 9 godina, 5 mjeseci i 6 dana.
|
|
RE: Prve ljubavi .....:) 11.9.2009 23:26:46
|
|
|
|
CallamityJane
|
joj suti MaTana ne spominji mi odsustvo, sto ti rece mogla sam toliko puta da sam htjela i da mi se prohtjelo ali ne vide ove moje oci nikoga sem njega Daj prebaci mi one tvoje djozluke, mozda ugledam stagod misicavo, napaljeno mozda cak i do one prve ljubavi da odletim za cas, rece Fiki nije to gotova prica da iskoristim sta se iskoristiti da
|
|
|
|
RE: Prve ljubavi .....:) 11.9.2009 23:30:10
|
|
|
|
MaTana
|
sad i ja i ti ovdje kukamo na romanticnim stranicama o pravim i prvim ljubavima, a da su nam m tu, vec bi bile na tuzionici hehe
|
|
RE: Prve ljubavi .....:) 11.9.2009 23:38:03
|
|
|
|
CallamityJane
|
ih sto me nasmija u pravu si za ovo, bile bi prve na tuzakanju. Nije mi pravo ovo, nije mi pravo ono Znas sta?Da mi je da je sada tu ne bi mi smetalo da drzi noge na compu a ne na stolu, i kada bi carape bacio ja bih jos svoje donijela pa razbacala da njegovim prave drustvo
|
|
|
|
RE: Prve ljubavi .....:) 11.9.2009 23:42:12
|
|
|
|
MaTana
|
to tako sada kazes - vidimo se u tuzionici oko Božića
|
|
RE: Prve ljubavi .....:) 12.9.2009 8:51:59
|
|
|
|
Kika83
|
Nisam u kontaktu s nikim ali znam se ponekad sjetit tih osoba
|
|
|
|
RE: Prve ljubavi .....:) 12.9.2009 21:36:09
|
|
|
|
uspavana
|
prva ljubav...iz male škole sjećam se.. a ostali smo u kontaktu, budući smo išli zajedno u osnovnu školu
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!