Hoćemo li ikada biti iste? (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

njanja -> Hoćemo li ikada biti iste? (11.9.2009 16:01:03)

Jučer me jako uzdrmala izjava kolege na poslu-"da nisam ona stara" od kada sma rodila i da su to i drugi kolege rekli....Ja odgovorim, pa nisam, svjesna sam toga....On kaže da mu fali stara ja koja se za sve borila (na poslu)....Odgovaram mu da jednostavno nemam više vremena i snage boriti se za neke gluposti, da rađe štedim snagu i usmjeravam ju na Jana, muža, stan....Sama sebi sam rekla da ću posao uvijek obaviti korektno, ali neda mi se više trošit snagu na birbu s vjetrenjačama...Danas sam došla u ured i pitala ostale kolege da mi razjasne po čemu ja to nisam ista, 1 je rekao da sam bolja, mirnija, a 2. je rekao da me kuži da ne trošim snagu na "gluposti" otkad imam jana jer i sam ima janovog vršnjaka.... Eto, riješeno...ali ja se i dalje pitam-gdje je nestala ona bezbrižna, spontana osoba? Htjela-ne htjela, promijenila sam se i koliko god žalim za tom osobom koja sam bila, odnosno za nekim njenim karakteristikama, sretna sam i ovako.....

ninishka -> RE: Hoćemo li ikada biti iste? (11.9.2009 16:05:12)

mislim da je normalni da se covjek promijeni...jednostavno se na neki nacin prilagodi novonastaloj situaciji i ide dalje...

mama mery -> RE: Hoćemo li ikada biti iste? (11.9.2009 16:05:17)

sve se mi promjenimo kada dobijemo djecu a da nismo toga ni svjesne
a da cemo biti one stare  nevjerujem jer uvijek ce nam dijete biti vaznije od svega jer zivimo i borimo se za svoju djecu[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

meni je prije bilo jako bitno kako izgkedam da nebi slucajno dobila 1kg viska  as sad imam 25 viska pa me nebrine bas toliko kao prije i cak znam bez sminke otici u trgovinu

Anoniman -> RE: Hoćemo li ikada biti iste? (11.9.2009 16:05:49)

i ja se to cesto zapitam u poslednje vreme, vidim da nisam ista,u nekim stvarima sam se promenila na bolje, ali u drugim na gore i to je ono sto mi smeta. znam da to nisam ja, i volela bih kad bih znala hocu li opet postati ona stara[sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: Hoćemo li ikada biti iste? (11.9.2009 16:06:37)

Mislim da je to o čemu govoriš normalno i da je promjena na bolje [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Viky -> RE: Hoćemo li ikada biti iste? (11.9.2009 16:31:38)

Da,mislim da je neizbježno da se promijenimo...

Promijene nas novonastale situacije u našim životima i loše stvari koje nam se događaju...
Ja sam se JAKO promijenila..
Nekad sam bila poletna,uvijek nasmijana,uvijek spremna pomoći i nekog razveseliti...
ali,bila sam i tašta,puna sebe...

Danas se rijetko smijem...samo sa svojim djetetom i djecom na poslu...
Nisam više poletna,radim samo svoj posao jer jedino u tome uživam...
Ne zanimaju me tuđe priče i tračevi....
Više cijenim prave i iskrene prijatelje...

Ali,nisam više tašta...zadovojna sam onim što imam i ne opterečujem se svojim izgledom...
najvažnije mi je moje dijete i mm...
sve drugo je sporedno...ružno zvuči,ali život me je to naučio...

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (11.9.2009 16:38:41)

[Sadržaj poruke je obrisan]

dami -> RE: Hoćemo li ikada biti iste? (11.9.2009 16:49:16)

za sebe mogu reći da sam se isto promjenila, za mene na bolje a za one na poslu ...neznam. Kao osoba dosta sam smirenija i zadovoljnija, šta se posla tiče radim ga sa guštom ali mislim da mi je familija ipak na prvom mijestu i ne ostaje mi se duže kao što sam prije radila.
Veselim se svakom novom danu provedenom uz dijecu , a za posao.....[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Zvonki -> RE: Hoćemo li ikada biti iste? (11.9.2009 16:52:04)

Ja niti ne želim biti ona stara. Sada sam bolja, kompletnija i zrelija osoba. Onome kome ne pašem, neka se odmakne. Jedino žalim za time što sam sada radi obaveza umornija i zabrinutija pa nema više gotovo ničega od one nasmijane djevojke koja je svojim smjehom znala nasmijati punu sobu ljudi

zaba -> RE: Hoćemo li ikada biti iste? (11.9.2009 16:53:12)

slažem se sa Zvonki,bolja sam od kada se rodila Lucija [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]

CallamityJane -> RE: Hoćemo li ikada biti iste? (11.9.2009 19:33:27)

Smatram da se covjek cijeli zivot formira kao osoba, raste i sazrijeva i nikada ti nece biti prioritetne iste stvari sa 50 godina kao sto su bile sa 20 i 30. Naravno djeca su najvazniji dio nasih zivota ali smatram da treba imati interese i pored njih. Za 10-15 godina moj Bubi otici ce sa drugaricama u setnju, na trening imati  ce svoje obaveze i ne zelim se naci u cudjenju  da ne znam sta od sebe da radim kada nemam djeteta pored sebe.

BUMBIKA -> RE: Hoćemo li ikada biti iste? (11.9.2009 20:26:34)

I ja znam da više nikada neću biti ona stara ja,ali ja sam zadovoljna kakva sam sada i presretna što imam mm i Dinu i nebi to mijenjal ani za što na svijetu...a ako nekom ne odgovara šta da mu radim!!!!

mirna -> RE: Hoćemo li ikada biti iste? (11.9.2009 23:06:47)

Zasto bi ostale iste, pa u zivotu se treba razvijati, a ne uvijek ostati na istom..

Meni je mama uvijek govorila da dijete promijeni svaku zenu. Stvarno je nesto na tom... Ako gledam po sebi, mogu reci da u zivotu moji dani nikada nisu bili toliko ispunjeni s ljubavlju kao sto su sada. pa to mora promijeniti covjeka...sve ostale stvari postaju manje vazne...

Nika 24052006 -> RE: Hoćemo li ikada biti iste? (12.9.2009 8:47:50)

Niti ja nisam ista,prioritet su mi dijete i mm,a sve ostalo nek čeka...Prije sam bila puno opuštenija,sada se to promijenilo,pa bilo bi i malo čudno da se ponašam kao da imam 15..Opustim se jedino kada sam sa društvom,a Niku mama čuva,onda malo postanem neozbiljna,ali je uvijek negdje u meni crvić koji mi ne da mira i mislim na nju...

Kika83 -> RE: Hoćemo li ikada biti iste? (12.9.2009 8:50:57)

Nisam ona ista od prije. Odkad se borim protiv neplodnosti potpuno sam se promjenila i to nažalost na gore a ne na bolje[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
Želim biti ista kao nekad..

božica -> RE: Hoćemo li ikada biti iste? (12.9.2009 12:12:24)

Nisam ona ista

blesava jesam
sa dozom odgovornosti[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

tikica_69 -> RE: Hoćemo li ikada biti iste? (12.9.2009 15:06:14)

Kada sam rodila Dominika, prvi komentar moje mame kad ga je vidjela i zagrlila me je bio - draga kceri, vise nikad u zivotu neces biti bezbrizna. Nije li to dovoljno da vise nismo iste?!
I cemu se uopce obazirati na takve komentare. Ja sam sretna da nisam ista. Ovako uvijek iznenadim druge. Monotono je uvijek biti isti ili onaj stari.

troubled -> RE: Hoćemo li ikada biti iste? (13.9.2009 7:18:09)

a i ti se, draga njanja, daš sa svačim uzdrmati [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

nećemo biti iste...nikada...jer smo bolje...
svakog dana učimo, rastemo (u duhu i vještinama...neke u širinu[sm=smiley36.gif]), mijenjamo se...
mijenjaju se i oni koji nemaju djecu...mijenjaju se i djeca...
to je prirodni poredak stvari...
svaki dan samo na bolje...

čemu žaliti?
postoji li ijedan savršeni trenutak koji se može mjeriti s janovim zagrljajem?[sm=smiley1.gif]

a bezbrižnost....i to će doći...
neće biti jednaka...bandoglava...nezrela...
bit će to ona prava, duboka...ispunjujuća, iscjeljujuća...

a sigurna sam da si je iskusila već s janom, samo joj još nisi dala ime... [sm=smiley1.gif]

njanja -> RE: Hoćemo li ikada biti iste? (13.9.2009 15:35:41)

IZVORNA PORUKA: troubled

postoji li ijedan savršeni trenutak koji se može mjeriti s janovim zagrljajem?[sm=smiley1.gif]

NEEEE!!!

hvala T. na uvijek lijepim riječima

Anoniman -> RE: Hoćemo li ikada biti iste? (13.9.2009 19:16:51)

IZVORNA PORUKA: troubled

a i ti se, draga njanja, daš sa svačim uzdrmati [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

nećemo biti iste...nikada...jer smo bolje...
svakog dana učimo, rastemo (u duhu i vještinama...neke u širinu[sm=smiley36.gif]), mijenjamo se...
mijenjaju se i oni koji nemaju djecu...mijenjaju se i djeca...
to je prirodni poredak stvari...
svaki dan samo na bolje...

čemu žaliti?

a bezbrižnost....i to će doći...
neće biti jednaka...bandoglava...nezrela...
bit će to ona prava, duboka...ispunjujuća, iscjeljujuća...

a sigurna sam da si je iskusila već s janom, samo joj još nisi dala ime... [sm=smiley1.gif]

ovo si tako lepo napisala...[sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Stranica: [1]