|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   nasa drzava
12.9.2009 14:06:45   
mamice
Ivana Vrdoljak, Ivo Amulić, sestre Marija i Ivana Husar, Vinko Coce, Jasmin Stavros, Dražen Žanko, Giuliano Đanić, Rajko Dujmić, Đuka Čaić, Mile Kekin, Marijan Ban, Joško Banov, Maja Blagdan, Boris Novković, Davor Gobac, Vlado Kalember, Ana Rucner, Mladen Biočina, Ivan Mikulić, Alen Islamović, Dubravko Ivaniš Ripper, Darko Rundek, Kristina Krepela, Martina Tomčić, Adonis Ćulibrk... samo su djelić umjetničke ergele od 1294 osobe kojoj do grla oporezovani porezni obveznici plaćaju mirovinsko i zdravstveno. Njihove jahte te interijere luksuznih stanova i vila redovito viđamo u časopisima i koje samo za novogodišnje nastupe zarade više nego prosječni građanin cijele godine.

Država mjesečno za njihove doprinose izdvaja oko 11 milijuna kuna, a pravo na povlasticu umjetnici stječu ako godišnje bruto zarađuju manje od 90.528 kuna i ako od svojih strukovnih udruga to zatraže. Neki od umjetnika kojim država plaća doprinose doista imaju niska primanja kao, primjerice, Meri Cetinić, no veći dio njih ubire masne honorare i glavnina njihove zarade u sivoj je zoni. Država apsolutno nema uvida u to koliko im se na ruke isplaćuje u diskoklubovima ili koliko zarađuju pjevajući po inozemstvu. Jasmin Stavros, primjerice, na svadbama zarađuje po pet tisuća eura, a novogodišnji nastup samo ove godine u Splitu naplatio je oko 35 tisuća eura.

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: nasa drzava
12.9.2009 14:35:54   
tikica_69
Zaboravila si napisati i da im drzava daje stanove na koristenje

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 2
12.9.2009 14:43:29   
buduća mamica
čini se meni da je to u današnje vrijeme posao iz snova, da imam glas slavuja kao neki gore nabrojani i ja bih se time bavila....žene moje da ima nepravde u lijepoj našoj ima i previše ali ne treba zbog toga prozivati estradnjake nego one koji im omogućavaju takve uvjete....mene općenito briga koliko Oliver zarađuje kad bez njegovih pjesama ne bih mogla provesti ni jedan dan, i ne marim koliko je ulaznica za koncert ako mi se pruži prilika ići....nadam se da ste shvatile što htjedoh reći...baš sam zapetljala...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 3
12.9.2009 18:59:02   
lavica81
ma ovo je sramota kao i milijun drugih stvari u našoj državi. pa tko je ovdje lud????????????
i onda nam nabiju i krizni porez a ovi lijepo dobivaju lovu na ruke, i to koju lovu, a mi im plaćamo mirovinsko.

koji smo mi kreteni od narodauser posted image user posted image user posted image , na ništa se ne bunimo, ma bolje nismo ni zaslužili

uf, eto sad sam se snervala

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 4
   [Obrisani korisnik]
12.9.2009 23:56:41   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu lavica81)
  Neposredna veza do poruke: 5
13.9.2009 12:32:38   
mali_macic
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Povraća mi se na sve te uključujući i vlastuser posted image

potpisujem!!!!!

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6
13.9.2009 12:46:35   
Monica
IZVORNA PORUKA: mali_macic

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Povraća mi se na sve te uključujući i vlastuser posted image

potpisujem!!!!!

O da da i ja ću potpisati cvrčak

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!