Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: htjela sam djecu odvesti sebi kuci:-( 15.9.2009 10:47:06
|
|
|
|
natalijax
|
boze sveti to je strasno,ja jednostavno iz dana u dan neznam sto bi rekla na takve situacije,ma kakvi su to ljudi nije mi jasno jadna djecica
|
|
|
|
RE: htjela sam djecu odvesti sebi kuci:-( 15.9.2009 11:03:40
|
|
|
|
mrkvač
|
Ma strašno, nažalost toga ima sve više i više.... Ne znam uopče šta bi napisala jer me takve stvari bacaju u bed pa ne želim o tome ni razmišljati...
|
|
RE: htjela sam djecu odvesti sebi kuci:-( 15.9.2009 14:05:48
|
|
|
|
elle1
|
a Boze sacuvaj koji su to kreteni od roditelja...zao mi te jadne djece...Boze sacuvaj
|
|
|
|
RE: htjela sam djecu odvesti sebi kuci:-( 15.9.2009 17:41:00
|
|
|
|
lavica81
|
a koji kreteni a eto, mi koje hoćemo djecu i mučimo se da ih dobijemo, nama ne ide, a ovakvi ih imaju. nemam komentara
|
|
|
|
RE: htjela sam djecu odvesti sebi kuci:-( 15.9.2009 19:43:39
|
|
|
|
Viky
|
ajme meni...kad se samo sjetim svih prekrasnih žena koje čekaju svoje zlato... takve stvari me bacaju u očaj...
|
|
RE: htjela sam djecu odvesti sebi kuci:-( 15.9.2009 22:36:09
|
|
|
|
angelica
|
odvaratno. Na žalost često se dogodi da ljudi imaju ono što ne zaslužuju, a oni koji zaslužuju ne mogu
|
|
|
|
RE: htjela sam djecu odvesti sebi kuci:-( 15.9.2009 22:37:13
|
|
|
|
Zvonki
|
Ima nažalost takvih obitelji mnogo. I ja uvijek isto pomislim...Da dječicu zaštitim i ukradem
|
|
RE: htjela sam djecu odvesti sebi kuci:-( 15.9.2009 22:39:44
|
|
|
|
inna
|
tužno, jako tužno
|
|
RE: htjela sam djecu odvesti sebi kuci:-( 15.9.2009 22:42:56
|
|
|
|
mama mery
|
odvratni ljudi zanima me gdje je tu socijalna sluzba da stvar bude gora djeca su znala biti po 3 dana da nejedu jer su roditelji nadrogirani i kad su u tom stanju djeca im smetaju pa ih tuku taj tata je hrv. banitelj koji ima mirovinu koju potrosi na drogu umjesto na svoje male preslatke anđele
| Stranica: [1] |
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!