Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li bi opet izabrale istog partnera???? 23.8.2008 21:30:34
|
|
|
|
BUMBIKA
|
|
|
RE: Da li bi opet izabrale istog partnera???? 23.8.2008 21:35:46
|
|
|
|
Amelie
|
nemoj zamjeriti tiha,ali moram se
|
|
|
|
RE: Da li bi opet izabrale istog partnera???? 23.8.2008 21:36:35
|
|
|
|
tiha
|
i ja se umirem od smijeha
|
|
|
|
RE: Da li bi opet izabrale istog partnera???? 23.8.2008 22:02:43
|
|
|
|
Bare
|
i mi mrvicu kompliciramo, ali nismo mi krive nego oni na bijelim konjima iz bakinih priča...
|
|
|
|
RE: Da li bi opet izabrale istog partnera???? 23.8.2008 22:07:35
|
|
|
|
Amelie
|
bdivic ... khm....i ti okrivila one na konjima nisi okrivila ni bake ..ni priče ...ni one koji su izmislili te priče a ona mrvica koju smo mi krive...je zanemariva kaj ne
|
|
|
|
RE: Da li bi opet izabrale istog partnera???? 23.8.2008 22:37:52
|
|
|
|
FIONA
|
Curke, sve sam pročitala i sve mi je jasno.... svi su isti makar ih ta činjenica smeta... ja sam danas sa svojim imala poštenu svađu ali kako nama priliči ne prođe dan da mi ne progovorimo... kod nas ne postoji tiha misa... rekla sam mu ak mu ne paše nek se počne pakirati da stigne do kraja vikenda... sada ga gledam dok vam pišem kako ko klada spava na kauči i mislim si... da nema njega ja ne bi bila sada sa vama i nasmijala se do suza... Ne, ja ga ne bi mjenjala JA BI GA PROMIJENILA!!!!
|
|
|
|
RE: Da li bi opet izabrale istog partnera???? 23.8.2008 22:50:39
|
|
|
|
sanjarica
|
Ne, ja ga ne bi mjenjala JA BI GA PROMIJENILA!!!! e da,to je dobro receno.samo to i treba.al ipak,priznajem ,poslije svadje,bude sladje,hahaha.zlocesta sam.
|
|
RE: Da li bi opet izabrale istog partnera???? 23.8.2008 22:58:01
|
|
|
|
FIONA
|
bilo bi mi slađe da ne spava ko klada ovak mi je kao sladoled preko stakla...
|
|
|
|
RE: Da li bi opet izabrale istog partnera???? 26.8.2008 10:37:32
|
|
|
|
tonkica
|
Dobro ste me nasmijale cure! Ne bi ni ja mijenjala svoga, iako me zna izludit ponekad. Ali kakav je, takav je - MOJ JE! Sa svim mušicama i vrlinama.
|
|
|
|
RE: Da li bi opet izabrale istog partnera???? 26.8.2008 11:12:49
|
|
|
|
Mrvna
|
Apsolutno, da! I nakon dvije i kusur godine braka. Neki dan sam mu rekla da, da nismo u braku i da smo samo frendovi, čak bih ga uzela kao cimera (a za koliko muškaraca to možete reći?).
|
|
|
|
RE: Da li bi opet izabrale istog partnera???? 26.8.2008 12:24:03
|
|
|
|
mamica29
|
Bok cure. Ja sam od danas novi član. A što se tiče odgovora na pitanje. Ja svog dragog nebi mjenjala ni za što. kak god me nekad zna nasrditi. Mama malog Jana 2g 3mj
|
|
|
|
RE: Da li bi opet izabrale istog partnera???? 26.8.2008 12:29:32
|
|
|
|
mirna
|
Dobro nam došla mamica29!
|
|
|
|
RE: Da li bi opet izabrale istog partnera???? 26.8.2008 12:35:44
|
|
|
|
mamica29
|
hvala Mirna
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 26.8.2008 12:38:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Da li bi opet izabrale istog partnera???? 26.8.2008 12:41:58
|
|
|
|
mamavlatkica
|
bokić svima ! Evo da se i ja pridružim ovoj temi , ja svog muža bi mijenajla jer je bezosijećajan , bezobrazan , prkosan . Omalovažava me uskraćuje mi nježnost konstantno izaziva svađe i omalovažava me . Jednom prilikom sam ga pitala zašto se oženio samnom on mi je cinićno odgovorio " da ima s kim ić u krevet"
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: Da li bi opet izabrale istog partnera???? 26.8.2008 12:49:20
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: FIONA sada ga gledam dok vam pišem kako ko klada spava na kauči i mislim si... da nema njega ja ne bi bila sada sa vama i nasmijala se do suza... Ne, ja ga ne bi mjenjala JA BI GA PROMIJENILA!!!! joj, baš si me sada namsijala od srca!!!
|
|
RE: Da li bi opet izabrale istog partnera???? 26.8.2008 12:53:30
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: mamavlatkica bokić svima ! Evo da se i ja pridružim ovoj temi , ja svog muža bi mijenajla jer je bezosijećajan , bezobrazan , prkosan . Omalovažava me uskraćuje mi nježnost konstantno izaziva svađe i omalovažava me . Jednom prilikom sam ga pitala zašto se oženio samnom on mi je cinićno odgovorio " da ima s kim ić u krevet" spakiraj mu kofere!
|
|
|
|
RE: Da li bi opet izabrale istog partnera???? 26.8.2008 12:55:12
|
|
|
|
mamica29
|
nije baš vezano uz temu al tek se upoznajem. Cure pomoć kako doći do ovih znakova u lijevom kutiću.
|
|
|
|
RE: Da li bi opet izabrale istog partnera???? 26.8.2008 12:56:14
|
|
|
|
mirna
|
kojih znakova?
|
|
|
|
RE: Da li bi opet izabrale istog partnera???? 26.8.2008 12:57:57
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: mirna IZVORNA PORUKA: mamavlatkica bokić svima ! Evo da se i ja pridružim ovoj temi , ja svog muža bi mijenajla jer je bezosijećajan , bezobrazan , prkosan . Omalovažava me uskraćuje mi nježnost konstantno izaziva svađe i omalovažava me . Jednom prilikom sam ga pitala zašto se oženio samnom on mi je cinićno odgovorio " da ima s kim ić u krevet" spakiraj mu kofere! slažem se!takvog nitko ne zaslužuje!
|
|
RE: Da li bi opet izabrale istog partnera???? 26.8.2008 13:00:35
|
|
|
|
mamica29
|
Draga mamavlatkica oduvijek je takav? kako dugo ste u braku?
|
|
|
|
RE: Da li bi opet izabrale istog partnera???? 26.8.2008 13:02:21
|
|
|
|
mamica29
|
Pa ovi za pp, mail adresa itd
|
|
|
|
RE: Da li bi opet izabrale istog partnera???? 26.8.2008 13:04:54
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: mamica29 Pa ovi za pp, mail adresa itd Na znakove P.P ili mail adresu za sve ostale članove možeš doći na forumu . Na svoje privatne poruke možeš doći tako da gore desno klikneš na Moja Ringeraja. Tamo imaš i sve ostale privatne "stvari"..
< Poruku je uredio mirna -- 26.8.2008 13:05:34 >
|
|
|
|
RE: Da li bi opet izabrale istog partnera???? 26.8.2008 13:05:33
|
|
|
|
mlada mama
|
pa samo kliknes misem na to
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!